Autor |
Zpráva |
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
ferrari píše: Viky píše: Takhle to skoro vypada na ucpany odvzdusneni nadrze. Tu Ti Viky dobre radí, to odvzdušnenie nádrže si preveroval? Keď budeš mať problémy, skús jednoducho otvoriť nádrž, čo to bude robiť...
No jo, jenže situace je taková, že to normálně nastartuju a jede to. Začne to zlobit až tak po ujetí 4km. Na volnoběh když to nastartuju tak to šlape normálně. Tak leda až ujedu tu vzdálenost a začne se to ku.rvit tak otevřu víčko. Ale zas abych nevycákal benzín, vzal sem plnou až po hrdlo (že by to bylo tím?), teď už tam bude o trošku míň teda
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
18.12.08, 18:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
odvzdušnenie nejde s plaváku ide s tej medzinádobky pri nalievacom hrdle, ide popri tej hrubej plastovej trubke a je to zakončené takým lievikom kúzok od silentu zadnej nápravy, tam niekde to hľadaj...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.12.08, 18:15 |
|
|
krysolet007
|
michalkatka píše: odvzdušnenie nejde s plaváku ide s tej medzinádobky pri nalievacom hrdle, ide popri tej hrubej plastovej trubke a je to zakončené takým lievikom kúzok od silentu zadnej nápravy, tam niekde to hľadaj...
dík moc
kurnik já tam mám vlstně plastový podběh, uvidim houby, první to musim zdělat
|
18.12.08, 18:18 |
|
|
kwiko
|
krysolet007 píše: kurnik já tam mám vlstně plastový podběh, uvidim houby, první to musim zdělat
Ty mas plasty aj pri zadnych kolesach
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
18.12.08, 19:04 |
|
|
krysolet007
|
kwiko píše: krysolet007 píše: kurnik já tam mám vlstně plastový podběh, uvidim houby, první to musim zdělat Ty mas plasty aj pri zadnych kolesach
jasně, coby ne?
|
18.12.08, 19:50 |
|
|
Šemik
|
Rozdělovač za 800 z PRC neber, to je pěkný šmejd.
Ono to chcípá jen v zatížení, volnoběh je dobrý? Může to být někde přiucpané palivové vedení (co filtry na hadicích, spoje, sítko v plováku v nádrži, karburátoru?)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.12.08, 19:59 |
|
|
krysolet007
|
Šemik píše: Rozdělovač za 800 z PRC neber, to je pěkný šmejd.
Ono to chcípá jen v zatížení, volnoběh je dobrý? Může to být někde přiucpané palivové vedení (co filtry na hadicích, spoje, sítko v plováku v nádrži, karburátoru?)
Ano, na volnoběh zdá se fakčí dobře. Ale po ujetí cca 4 km to zas začne blbnout. Ještě to překontroluju teda ty hadice
|
18.12.08, 20:18 |
|
|
ferrari
|
krysolet007 píše: No jo, jenže situace je taková, že to normálně nastartuju a jede to. Začne to zlobit až tak po ujetí 4km. Na volnoběh když to nastartuju tak to šlape normálně. Tak leda až ujedu tu vzdálenost a začne se to ku.rvit tak otevřu víčko. Ale zas abych nevycákal benzín, vzal sem plnou až po hrdlo (že by to bylo tím?), teď už tam bude o trošku míň teda
No, ja som to mal presne takto isto - normálne som naštartoval a začalo to blbnúť až po chvíli, po pár prejdených kilometroch...čo som sa natrápil, narozoberal karbec (to som vedel, že je to niekde v zmesi), prehadzoval pumpy a raz ma to už tak trklo - čo ak je v nádrži veľký podtlak a benzín jednoducho nepotiahne...tak som odpojil hadičku odvzdušnenia a ajhľa - problém bol odhalený...auto už išlo normálne...ale netvrdím, že toto musí byť aj tvoj prípad...ale čím máš v nádrži viac benzínu, tým je tam menej vzduchu a teda skôr nastane veľký podtlak v nádrži pri jazde...iba by som hľadal chybu v palivovom okruhu...nemôžeš mať trebárs aj pripchatý papierový palivový filtrík?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
18.12.08, 20:19 |
|
|
krysolet007
|
ferrari píše: krysolet007 píše: No jo, jenže situace je taková, že to normálně nastartuju a jede to. Začne to zlobit až tak po ujetí 4km. Na volnoběh když to nastartuju tak to šlape normálně. Tak leda až ujedu tu vzdálenost a začne se to ku.rvit tak otevřu víčko. Ale zas abych nevycákal benzín, vzal sem plnou až po hrdlo (že by to bylo tím?), teď už tam bude o trošku míň teda No, ja som to mal presne takto isto - normálne som naštartoval a začalo to blbnúť až po chvíli, po pár prejdených kilometroch...čo som sa natrápil, narozoberal karbec (to som vedel, že je to niekde v zmesi), prehadzoval pumpy a raz ma to už tak trklo - čo ak je v nádrži veľký podtlak a benzín jednoducho nepotiahne...tak som odpojil hadičku odvzdušnenia a ajhľa - problém bol odhalený...auto už išlo normálne...ale netvrdím, že toto musí byť aj tvoj prípad...ale čím máš v nádrži viac benzínu, tým je tam menej vzduchu a teda skôr nastane veľký podtlak v nádrži pri jazde...iba by som hľadal chybu v palivovom okruhu...nemôžeš mať trebárs aj pripchatý papierový palivový filtrík?
Díky, určitě to vyzkoušim. Filtr tam mám tak měsíc nový. Sice tam vidim trochu bordýlek, ale to by snad zas tak vadit nemělo...
|
18.12.08, 21:02 |
|
|
Šemik
|
Palivové vedení snadno vyloučíš, vem 5l kanystr, nalij do něj benzín a postav mezi chladič a motor, do něj zaveď hadičku od AC pumpy a projeď to jestli to bude dobré nebo ne Nezapomeň na odvzdušnění
P.S : Při testu čelní střet nežádoucí..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.12.08, 21:13 |
|
|
krysolet007
|
Šemik píše: Palivové vedení snadno vyloučíš, vem 5l kanystr, nalij do něj benzín a postav mezi chladič a motor, do něj zaveď hadičku od AC pumpy a projeď to jestli to bude dobré nebo ne Nezapomeň na odvzdušnění P.S : Při testu čelní střet nežádoucí..
ale jo, dobrý nápad. Možná by to i šlo realizovat
|
18.12.08, 21:33 |
|
|
krysolet007
|
Je mi to až trapné psat, ale byl to filtr Nedávno jsem tam dával pumpu bez páčky, tak sem musel koupit papírový filtr dat to tam. Je to tak měsíc, tak sem nevěřil že by byl zanesený, z dálky vypadal dobře. Ale když sem ho prohlédl zblízka tak tam bylo bordelu jak hrom. Nejde mi do hlavy jak se tam ale dostal? Přece na trubce v pllováku je taky síťka.... Ale tak moc zanesný, přitom předtím když jsem dycky kontroloval filtr na staré pumpě, nikdy nebyl špinavý.
|
19.12.08, 16:20 |
|
|
michalkatka
|
krysolet007 píše: Je mi to až trapné psat, ale byl to filtr Nedávno jsem tam dával pumpu bez páčky, tak sem musel koupit papírový filtr dat to tam. Je to tak měsíc, tak sem nevěřil že by byl zanesený, z dálky vypadal dobře. Ale když sem ho prohlédl zblízka tak tam bylo bordelu jak hrom. Nejde mi do hlavy jak se tam ale dostal? Přece na trubce v pllováku je taky síťka.... Ale tak moc zanesný, přitom předtím když jsem dycky kontroloval filtr na staré pumpě, nikdy nebyl špinavý.
to sa mi zdá byť divné, ja som ten filter ešte nemenil, a to jazdím na LPG, takže to tadiaľ cirkuluje stále dokola, možno 10l benzínu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.12.08, 23:48 |
|
|
krysolet007
|
michalkatka píše: krysolet007 píše: Je mi to až trapné psat, ale byl to filtr Nedávno jsem tam dával pumpu bez páčky, tak sem musel koupit papírový filtr dat to tam. Je to tak měsíc, tak sem nevěřil že by byl zanesený, z dálky vypadal dobře. Ale když sem ho prohlédl zblízka tak tam bylo bordelu jak hrom. Nejde mi do hlavy jak se tam ale dostal? Přece na trubce v pllováku je taky síťka.... Ale tak moc zanesný, přitom předtím když jsem dycky kontroloval filtr na staré pumpě, nikdy nebyl špinavý. to sa mi zdá byť divné, ja som ten filter ešte nemenil, a to jazdím na LPG, takže to tadiaľ cirkuluje stále dokola, možno 10l benzínu...
No podle toho bordelu co tam byl zachycený, tak se podle mě protrhla síťka na té trubce v plováku. Ale venku je kosa a škaredě, tak se mi do toho moc nechce
|
20.12.08, 11:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|