Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Mno jo ale nevim jak by se mi chtelo prelepovat onen magnet pri zmenach rocniho obdobi... nebude lepsi nejak pripevnit k bubnu?
25.12.08, 16:02
Tuner#2
trady píše:
Mno jo ale nevim jak by se mi chtelo prelepovat onen magnet pri zmenach rocniho obdobi... nebude lepsi nejak pripevnit k bubnu?
Tak si holt koupíš magnety dva. Stejně ten co je u Sigmy je nepoužitelný a dával jsem tam silnější, aby mohla být větší mezera. Silnější koupíš v kdejakém papírnictví za 2,-
Tak to by pak asi bylo dobrý to kolo nechat vyvážit po nalepení magnetu, ne?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
25.12.08, 16:47
Tuner#2
Carlos píše:
Tak to by pak asi bylo dobrý to kolo nechat vyvážit po nalepení magnetu, ne?
Kolik myslíš, že malý kulatý magnet má? Tak určitě je to 100%, ale myslím že to na vyvažovačce nebude ani znát. Taky záleží jak moc u kraje to bude nalepené.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků