Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
 LEKR 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Šemik píše:
michalkatka píše:
vieš si zmerať hladinu? je dosť možné že ju máš vysoko a to by tomu aj nasvedčovalo...

Změřím ji, v sobotu karb zase vyndám a rozeberu 8)

Plovák i s ventilem si ale koupím preventivně už zítra abych to mohl hned vyměnit :)

na meranie hladiny karb netreba rozoberať, stačí vycvaknúť to sitko kde je odvetranie, alebo tú trubičku čo čo ide k 1. komore... ak chceš preventívne vymeniť ten plavák s ihlou tak treba zhodiť dole veko s karbu a v ňom je zalisovaný čap čo drží plavák...

máš dobre zapojený a voľný priechod prepadu do nádrže s "odlučovača plynov" ak by to nemalo tobrý prietok do nádrže tak sa zvýši tlak paliva na ihlu a možno aj preto to preplavuje karb..

16.10.08, 19:39
Pspvek Reklama

Příspěvek 
michalkatka píše:
na meranie hladiny karb netreba rozoberať, stačí vycvaknúť to sitko kde je odvetranie, alebo tú trubičku čo čo ide k 1. komore... ak chceš preventívne vymeniť ten plavák s ihlou tak treba zhodiť dole veko s karbu a v ňom je zalisovaný čap čo drží plavák...

Stejně ten karburátor musím sundat z motoru abych se k němu zezhora dostal, takže to už je minimální zdržení sundat mu víko. :wink:

michalkatka píše:
máš dobre zapojený a voľný priechod prepadu do nádrže s "odlučovača plynov" ak by to nemalo tobrý prietok do nádrže tak sa zvýši tlak paliva na ihlu a možno aj preto to preplavuje karb..

Žiju v přesvědčení že ano :D Horní vývod z odbublikovávače je přepad, střední přívod od AC pumpy a dolní jde do karburátoru :)

Přepad průchozí je, když se za chodu motoru sundá víčko nádrže benzínu je krásně vidět proud benzínu co se vrací :D

16.10.08, 19:57

Příspěvek 
Šemik píše:
Žiju v přesvědčení že ano :D Horní vývod z odbublikovávače je přepad, střední přívod od AC pumpy a dolní jde do karburátoru :)

Přepad průchozí je, když se za chodu motoru sundá víčko nádrže benzínu je krásně vidět proud benzínu co se vrací :D

zapojenie hadičiek je správne, tak už mi dochádzajú tromfy, napadá mi iba tá hladina....

sviečky máč aké? pekné sivé, alebo do čierna?

16.10.08, 20:11

Příspěvek 
ešte pre istotu skontoluj ten obohacovač aj keď je nový, to je veľmi častý zdroj podobných problémov...

16.10.08, 20:13

Příspěvek 
No, a je to :( Hůř jak Pat a Mat :oops:

Chtěl jsem kouknout na hladinu paliva v plovákovce a vyměnit jehlový ventil a plováček. Když jsem chtěl vystrčit čep plováku ven, tak se ulomila jedna jeho nožička :shock: :oops: :( Je to zřejmě moje vina, ale sotva jsem se toho dotkl tak už upadla.. :( Takže zpět přestavět Pastelku pro SEDR, teď to jede tak, že akcelerace do 80-100kmph se zhoršila, avšak ve vyšších rychlostech je Pastelka zase dělo.. :roll: :lol:

Ještě k tomu LEKRu, hladina paliva byla přesně s horní hranou nejvyšší díry v plovákové komoře od akcelerační pumpičky a starý jehlový ventil šel smáčknout asi 2x lehčeji než nový.

Jo, a Fatal dostane BAN, protože to říkal že to skončí SEDRem a ono se to zase splnilo :lol: :?

17.10.08, 18:34
Voditelj brodice

Příspěvek 
pocuj, nestvi ma :D poskladam ti jeden dalsi lekr a poslem :D raz musi to ist dobre
to si ulomil nozicku na plavaku? ja mam nahradny, novy, je tvoj :)

17.10.08, 21:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jo, jednu z těch dvou nožiček kterými prochází čep plováku :oops:

Díky moc za nabídku jiného LEKRu, ale nic mi neposílej Deekayi, musím teď rychle dokončit vlečku a přepsat Pastelku na sebe (než bude ten eko poplatek), karburaci budu řešit asi zase až posléze.. :)

18.10.08, 07:05

Příspěvek 
Šemik píše:
Jo, jednu z těch dvou nožiček kterými prochází čep plováku :oops:

Díky moc za nabídku jiného LEKRu, ale nic mi neposílej Deekayi, musím teď rychle dokončit vlečku a přepsat Pastelku na sebe (než bude ten eko poplatek), karburaci budu řešit asi zase až posléze.. :)

no te je teda, ja by som tiež našiel jedno veko karbu, no škoda, takže projekt LEKR je dočasne zastavený :roll:

18.10.08, 08:05

Příspěvek 
Momentálně asi ano, budu se tomhle zase věnovat až budu v TP uveden jako majitel já k čemuž potřebuji vlečku, to je teď prvořadé (nechci platit eko poplatek).

18.10.08, 08:07
rejpal

Příspěvek 
01.09.08 - 18.10.08

18.10.08, 09:07

Příspěvek 
Kdyby... 4/10/08 - 18/10/08

18.10.08, 11:10
rejpal

Příspěvek 
Ne, odpočítávání projektu "Zpátky SEDR pro Pastelku" započalo právě 01.09.08. Viz třetí strana této diskuse. :wink:

18.10.08, 23:31

Příspěvek 
Šemik píše:
Tak vypadá. že LEKR by se v dohledné době mohl namontovat :)

zatím to vypadá takhle :
ObrázekObrázek ObrázekObrázek ObrázekObrázek ObrázekObrázek ObrázekObrázek ObrázekObrázek

Jak je vidno skončilo to podložkou, což se mi sice 2x moc nelíbí, ale snad to bude funkční :D Slícoval jsem ji se sacím potrubím, tak uvidíme no.. :D

Ovládání plynu vyřeším malinkou kladečkou u pedálu, přijde mi to lepší než něco tunit na karburátoru přímo :) Nyní čekám jen až mi přijde domek termostatu 742.135/6, koupím hadice v metráži (kvůli výhřevu sytiče), udělám ten plynový pedál a může se LEKR namontovat do Pastelky :D Doufám že se mi ho podaří i vcelku inteligentně seřídit :shock: :roll:

malej dotaz jak je ta páta fotografie jak je to táhlo akcelerační pumpičky tak se ten konec dotýka toho bazmeku s tím křížovým šroubkem ale u mojho favoritu tam mám mezeru jak hrom má to na něco vliv tu součást s tím křižakem mam na druhou stranu

21.10.08, 19:23

Příspěvek 
já to měnil před pul rokem jestli jsem neudělal něco špatně když jsem to dával zpet (měnil jsem membránu)

21.10.08, 19:31

Příspěvek 
2 evoluce bowdenu na lekru
Obrázek

31.12.08, 20:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další