Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Nechce chytit
Můžete mi někdo poradit?Včera jsem nabil baterku,dal do auta natočil a vše bylo OK.Dneska jdu rano do auta chci natočit,chytlopárkrát se převalil motor tak jako kdyby se mu nechtělo a konec.Od té doby točim a točim a nic.Starter jede dobře,ale motor nemá ani snahu se chitit.Zkouším to celej den a nic.Proměřoval jsem elektriku na ventil do karbece,na cívku a všechno OK.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
3.1.09, 16:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Nechce chytit
Vitezslav píše: Můžete mi někdo poradit?Včera jsem nabil baterku,dal do auta natočil a vše bylo OK.Dneska jdu rano do auta chci natočit,chytlopárkrát se převalil motor tak jako kdyby se mu nechtělo a konec.Od té doby točim a točim a nic.Starter jede dobře,ale motor nemá ani snahu se chitit.Zkouším to celej den a nic.Proměřoval jsem elektriku na ventil do karbece,na cívku a všechno OK.
benzín v karbeci je OK, a priteká? nemáš ho zvodnatrelý a nezamrzol?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.1.09, 16:37 |
|
|
Vitezslav
|
to nevím.Jak to zjistím?
|
3.1.09, 16:39 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: to nevím.Jak to zjistím?
daj dole dekel airboxu a či je s karbu po štartovaní cítiť benzín, ja mám na to striekačku a skúšam s ňou cez trysku benzín natiahnuť, ak sa natiahne tak tam benzín je....
alebo odpoj hadičku s karbu a ak máš pumpu s páčkou tak zapumpuj ručne a s hadičky musí ísť benzín, ak máš novú bez páčky tak štartovať motorom či ide s tej hadičky benzín...
|
3.1.09, 16:43 |
|
|
Vitezslav
|
Mám tu bez páčky,je pravda že mi to teď 14 dní stálo.Teď ož je tma.Zítra to hned ráno vyzkouším.Je možný,aby to zamrzlo přímo v karbeci?
|
3.1.09, 16:49 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Mám tu bez páčky,je pravda že mi to teď 14 dní stálo.Teď ož je tma.Zítra to hned ráno vyzkouším.Je možný,aby to zamrzlo přímo v karbeci?
priamo v karbeci ani nie, málokedy sa stane že zamrzne vyskúšaj či to palivo priteká a či je benzín v karbe, skús to zo striekačkou z ihlou ak je hladina v poriadku tak ihlou cez trysku benzín natiahneš...
|
3.1.09, 16:56 |
|
|
Vitezslav
|
Díky za radu.Hned ráno to vyzkouším a dám vědět.Jinak nevím,protože mám všechno v cajku.(snad).
Jen se ještě zeptám,když to zamrzne někde jinde,tak co s tím.
|
3.1.09, 17:00 |
|
|
Vitezslav
|
Tak benzínem to není,jde až do karburátoru.Zase točim a točim a ani snaha chytit.Svíčky jsou poměrně nové.Čím to může být?
|
4.1.09, 08:43 |
|
|
ferrari
|
Vitezslav píše: Tak benzínem to není,jde až do karburátoru.Zase točim a točim a ani snaha chytit.Svíčky jsou poměrně nové.Čím to může být?
Fén pod sukňu, alebo vyhrievaná garáž...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.1.09, 09:56 |
|
|
Šemik
|
A generuje to vůbec jiskru? Pokud ano, dostane se až na svíčky?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.1.09, 10:25 |
|
|
Vitezslav
|
Na svíčky jiskra jde,to jsem zkoušel.Vyndal jsem je očistil byly vlhký od benzínu,očistil elektrody a zkoušel jsem natočit.Zase jako by snaha chytit a potom zase pořád nic.Svíčky mam NGK a maj najeto tak 2000 Km.
|
4.1.09, 10:37 |
|
|
Kristensen
|
Mě to připadá jak když to je uchlastaný, podle toho co píšeš obvzláště jestli jsi nabil baterku dal do auta zkusil start auto chytlo tak jsi to vypnul a druhej den už ne, některý fáva se uměj suprově uchlastat a to čoveče jedině prostě vyndat svíčky vyfoukat nechat je ohřát na vařiči a zatím než se ohřejou tak ručně vyřadit sitič na karbci, nešlapat na plyn a protočit startérem motor aspoň tak 6-10 otočení motoru (klidně na dvakrát) , pak dát ohřátý svíčky do auta lehce dotáhnout, zaktivovat sitič pedálem a bez plynu start eventuálně kdyby se nechtělo chytit tak nepatrně přišlápnout plyn ale jen tak sotva na čtvrtku, to vše za předpokladu že to jiskru hází a tam kde má benzín tam jde a vzduch taky.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.1.09, 10:46 |
|
|
Vitezslav
|
To mne taky napadlo,byly dost mokrý,ale ještě se mi to nestalo,tak sem hledal něco jinýho.Jiskra jde na všechny čtyři.Jak vyřadím sitič?
|
4.1.09, 10:53 |
|
|
Kristensen
|
Nejlepší je sundat celej filtrbox to se tam dostaneš nejlíp, snad to máš aspoň někde v garáži, a jak je ta horní klapka tak ta musí být naplno otevřená na boku je taková jako by druhá kolíbka na plyn, jedna je plastová tam je plynový lanko a o kousek směrem dopředu je plechová úzká a má na sobě jakoby zářezy tak ji musíš normálně lehce rukou natlačit na nejnižší zářez je to jako by jsi ji chtěl zespodu natlačit směrem dopředu (ber jako směr jízdy auta)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.1.09, 11:05 |
|
|
Vitezslav
|
Jasně...Tak svíčky už mám doma na topení.Vrtám se v tom před barákem,tak pochybuju že je donesu horký.Jinak hraju divadýlko pro celé sídliště.Každej řiká ,,nojo starej favorit" a nasedá do oktávky.Jinak ty svíčky vypadaj jako nový akorát z nich kapal benzín.
|
4.1.09, 11:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|