Autor |
Zpráva |
Marra
|
Vynechává a lítá otáčkoměr
teď jsem dojel, bohužel teď nmám čas na to mrknout, tak jen přemýšlím, čím to, že za jízdy, jede třeba chvíli v pohodě, a pak to cukne, vynechá, otáčkoměr lítá jak splašený a pak se třeba chvilku chytne a pak zas, nejvíc to dělá do 2000 a nad 4000, tam už se to ale dus - to je karbec. Motor je 130 napadlo mě, že možná blbě dolíhá koník na kontakt, protože jak je podtlak v karbu, rozdělovač se natočí a může to blbě dolíhat, co si myslíte vy? momentálně nemám náhr. díly, to bych musel 60 km zpět... díky az rady předem:)
|
7.1.09, 15:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
něco ve VN
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.1.09, 15:43 |
|
|
paži
|
mě to taky dělá...mám rapida 130...chvíli jde, pak nejde, najednou vykočí a lítá jak chce a pak třeba zase jde..
já jsem spíš rád že jde aspon někdy, tak to moc neřeším
ale rád bych to spravil, docela mě štve, že když mám puštěný rádio a otáčkoměr zrovna nejde, tak nepoznám
jestli jde motor
|
7.1.09, 15:50 |
|
|
michalkatka
|
myslím že ak by to bolo VN tak otáčkomer nelieta, ak máš kontaktné zapaľovanie bude to zlý odtrh, kondenzátor...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.09, 16:25 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Odtrh, kondik, covka jedno z toho je spatne
|
7.1.09, 16:41 |
|
|
Šemik
|
Stačí i jen špatné napájení..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.1.09, 16:50 |
|
|
paži
|
tak na co přesně bych se měl podívat?
|
7.1.09, 19:22 |
|
|
michalkatka
|
pazi píše: tak na co přesně bych se měl podívat?
kladívko, odtrh, kontenzátor, napájanie indučky...
|
7.1.09, 19:28 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
michalkatka píše: pazi píše: tak na co přesně bych se měl podívat? kladívko, odtrh, kontenzátor, napájanie indučky...
a taky kontakty na baterce...
|
7.1.09, 21:03 |
|
|
paži
|
no říkal jsem si že je to těm kontaktama a byli uplně volný po přechozím majiteli, tak jsem je dotáhl a je to pořád tak na stejno..já jinak elektrice vůbec nerozumím, spíš se jí vyhejbám radši
|
7.1.09, 21:16 |
|
|
michalkatka
|
pazi píše: no říkal jsem si že je to těm kontaktama a byli uplně volný po přechozím majiteli, tak jsem je dotáhl a je to pořád tak na stejno..já jinak elektrice vůbec nerozumím, spíš se jí vyhejbám radši
to nieje iba dotiahnuť
treba nastaviť odtrh a moment rozpojenia (vtedy preskočí iskra)....
|
7.1.09, 21:31 |
|
|
URU
|
Šemik píše: Stačí i jen špatné napájení..
to znam... přendaval jsem baterku z prostoru za sedačkama do motorovýho prostoru, a blbě jsem udělal mínus pól (špatnej kontakt na kostru auta) ... no a otáčkoměr si lítal jak chtěl (taky to občas blbě startovalo, čas od času to na semaforech chcíplo,atd...) stačilo pořádně vyčistit styčnou plochu a bylo po problému...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
7.1.09, 21:38 |
|
|
paži
|
michalkatka píše: pazi píše: no říkal jsem si že je to těm kontaktama a byli uplně volný po přechozím majiteli, tak jsem je dotáhl a je to pořád tak na stejno..já jinak elektrice vůbec nerozumím, spíš se jí vyhejbám radši to nieje iba dotiahnuť treba nastaviť odtrh a moment rozpojenia (vtedy preskočí iskra)....
nojo, člověk se pořád učí...a já jsem na úplným začátku
|
7.1.09, 22:40 |
|
|
michalkatka
|
pazi píše: nojo, člověk se pořád učí...a já jsem na úplným začátku
stiahni si andrta, alebo podobnú literatúru, v užitočných odkazoch to je, a študuj...
|
7.1.09, 22:48 |
|
|
paži
|
jj, čtu co se dá...ale když něco dělám, tak to nechám překontrolovat tátou, kterej kdyžtka něco pozmění, řekne že jsem to udělal nah*ovno a proč..
|
8.1.09, 11:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|