Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Jak nezarucen vysledek kdyz to vyrobis tak meris. A nic me to nestalo, sesrouboval sem to z kramu co byly doma
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.1.09, 14:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Jak nezarucen vysledek kdyz to vyrobis tak meris...
Přesnost? Těsnost? Uchycení?
|
8.1.09, 14:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak mam nejakej budik do 15atm. Tesnost pomoci teflonky. Uchyceni ze stary svicky. Ty nemas zadnej tvurci talent.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.1.09, 14:15 |
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Ty nemas zadnej tvurci talent.
No jo, prokoukl jsi mě...
Tak tedy své doporučení měním takto: Nejlepší si půjčit nebo pořídit měřič kompresních tlaků. Bastlení je doporučeno pro lidi s tvůrčím talentem.
|
8.1.09, 14:21 |
|
|
ferrari
|
Matthes píše: Tak mam nejakej budik do 15atm. Tesnost pomoci teflonky. Uchyceni ze stary svicky. Ty nemas zadnej tvurci talent.
Hej-hej, takto sa to dá urobiť, aj v starých literatúrach boli návody na takéto prevedenie...akurát sa to musí urobiť 100%ne tesné...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
8.1.09, 14:22 |
|
|
CROWACK
|
Jaképak bastlení
enjoy
Citace: CEDRYCH, René. Montážní a kontrolní pomůcky : pro automobily ŠKODA 100 a ŠKODA 1000MB. 1. vyd. Praha : Nakladatelství dopravy a spojů, 1975. 203 s.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
8.1.09, 15:15 |
|
|
LUCAS
|
tak jsem mluvil s brachou a on to ma ten meric na ty tlaky. tak to asi zitra zmerime. a jinak se chcu jeste zeptat jestli nekdo nemate v aute motor 781.136b, ten jak ma 50kW.
|
8.1.09, 17:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nemám, ale jel jsem s tím a líbilo se mi to
|
8.1.09, 17:59 |
|
|
CROWACK
|
LUCAS píše: tak jsem mluvil s brachou a on to ma ten meric na ty tlaky. tak to asi zitra zmerime...
OK, nezapomen postupovat tak, jak pise Cedrych, tj. na teplej motor a startovat s plným plynem...
|
8.1.09, 18:01 |
|
|
LUCAS
|
CROWACK píše: LUCAS píše: tak jsem mluvil s brachou a on to ma ten meric na ty tlaky. tak to asi zitra zmerime... OK, nezapomen postupovat tak, jak pise Cedrych, tj. na teplej motor a startovat s plným plynem...
jasny. bracha tomu rozumi, taky ma skodovku a vrta se v tom porad, uz ma v aute druhej favo motor, jeden uz zrusil
|
8.1.09, 18:12 |
|
|
CROWACK
|
LUCAS píše: jasny. bracha tomu rozumi, taky ma skodovku a vrta se v tom porad, uz ma v aute druhej favo motor, jeden uz zrusil
Tak jestli to že v 742 zrušil fávomotor znamená že tomu rozumí tak to potěš koště
|
8.1.09, 18:13 |
|
|
LUCAS
|
CROWACK píše: LUCAS píše: jasny. bracha tomu rozumi, taky ma skodovku a vrta se v tom porad, uz ma v aute druhej favo motor, jeden uz zrusil Tak jestli to že v 742 zrušil fávomotor znamená že tomu rozumí tak to potěš koště
ne to sem tim jako nechtel rict to bylo jen tak mimochodem. on lita jak hovado a nejak se mu to po..... a uplne se mu ten motor poblil. olej + voda uplne vsude, proste do srotu motor.
|
8.1.09, 18:16 |
|
|
ferrari
|
CROWACK píše: LUCAS píše: tak jsem mluvil s brachou a on to ma ten meric na ty tlaky. tak to asi zitra zmerime... OK, nezapomen postupovat tak, jak pise Cedrych, tj. na teplej motor a startovat s plným plynem...
A tiež s dobre nabitou baterkou...ale potom, prečo si rovno neoslovil brácha? Ti povie, či je dobrý rozdeľovač, či otvára 2. komora a tiež vie isto aspoň nahrubo nastaviť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
8.1.09, 18:32 |
|
|
LUCAS
|
ferrari píše: CROWACK píše: LUCAS píše: tak jsem mluvil s brachou a on to ma ten meric na ty tlaky. tak to asi zitra zmerime... OK, nezapomen postupovat tak, jak pise Cedrych, tj. na teplej motor a startovat s plným plynem... A tiež s dobre nabitou baterkou...ale potom, prečo si rovno neoslovil brácha? Ti povie, či je dobrý rozdeľovač, či otvára 2. komora a tiež vie isto aspoň nahrubo nastaviť...
to je jednoduché, brácha nemá moc čas a taky jsem si říkal že "víc hlav více ví"
|
8.1.09, 18:45 |
|
|
CROWACK
|
LUCAS píše: to je jednoduché, brácha nemá moc čas a taky jsem si říkal že "víc hlav více ví"
sice máš pravdu ale u určitejch věcí zase na dálku nevykoumáš nic...pokud začínáš, nejlíp je mít obojí mechoše, a podle fóra se učit a kontrolovat ho aby to neprasil...
|
8.1.09, 18:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|