|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
nadměrná kouřivost Fáčka na LPG
Autor |
Zpráva |
Beda
|
nadměrná kouřivost Fáčka na LPG
Mám Fáčko 135 na LPG a at je motor studenej nebo zahřátej tak jde z vejfuku hustej bílej kouř takže to za mnou dělá až bílou kouřovou clonu a pokud někde zastavím tak kolem mě není pomalu vidět neví někdo čím to je? Soused má úplně stejné Fáčko taky na LPG ale tento problém nemá
|
9.1.09, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Je zima, kouří se mi od huby, sousedovi se od huby nekouří, čím by to mohlo být?
Voda nemizí?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.1.09, 22:47 |
|
|
Beda
|
Nepér píše: Je zima, kouří se mi od huby, sousedovi se od huby nekouří, čím by to mohlo být?
Voda nemizí?
ne voda neubejvá
|
9.1.09, 22:50 |
|
|
Nepér
|
No ono nezáleží ani na teplotě motoru, jako na teplotě okolního vzduchu a teplotě výfuku. Jestli jezdíš kratší trasy, nemá se to šanci dokonale ohřát, i když teplota motoru je ok.
|
9.1.09, 22:53 |
|
|
Beda
|
Nepér píše: No ono nezáleží ani na teplotě motoru, jako na teplotě okolního vzduchu a teplotě výfuku. Jestli jezdíš kratší trasy, nemá se to šanci dokonale ohřát, i když teplota motoru je ok.
no jezdím jen asi 5 Km
|
9.1.09, 23:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nepér píše: Je zima, kouří se mi od huby, sousedovi se od huby nekouří, čím by to mohlo být?
Soused zaklepal bačkorama...
|
9.1.09, 23:18 |
|
|
Nepér
|
fatal píše: Nepér píše: Je zima, kouří se mi od huby, sousedovi se od huby nekouří, čím by to mohlo být? Soused zaklepal bačkorama... Ne, soused je asi teplejší, protože jezdí dál, než 5 km. V tomhle počasí se nemá výfuk šanci ohřát. Když jezdím z vesnice na metro 6 km, mám provozní teplotu vody až když parkuju.
|
10.1.09, 01:09 |
|
|
spartra
|
na to ser to je normální, kondenzuje halt to dýl trvá než se ohřeje, mojwe 105 je dýmovnice
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
10.1.09, 08:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
spalováním plynu vzniká oxid uhličitý a voda v podobě páry a když je kosa tak kouří miloš
|
10.1.09, 10:01 |
|
|
Nepér
|
A soused to má rozbitý, páč mu to nekouří.
|
10.1.09, 11:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|