|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
palivova nadr - je mozne ze je dirava?? favorit 1994
Autor |
Zpráva |
Drak
|
Na moduritu je to ancvaj, ale potřebuješ přístup aj zespodu. Pod zadní židlou je v zemi víčko, to oddělej a uvidíš šlauchy a káble. To odpoj a ze spodu auta odpoj přívod do nádrže, povol třmeny a je to. Spíš se ale mrkni na hadice, podle roku soudím, že máš BMM, tak si dej pod auto čistej karton a zapínej a vypínej klíček, tím se natlakuje soustava a únik poznáš na tom kartonu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.1.09, 17:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
přesně tohle mám taky...taky to spíš odhaduju na hadici...na dně nádrže mám mastnej flek a občas dělá kapičku, ale ještě nikdy sem neviděl ukápnuto....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.1.09, 18:13 |
|
|
gokralik
|
Taky bych viděl závadu ve vedení paliva. Stačí najít místo úniku. Hadice můžou být už zpuchřelé a ty kovové trubky prorezlé. A nebo ti nemusí unikat benzín vůbec. Taky startuju na benzín a pak přepnu na plyn a taky mi až nevídaně rychle mizí.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.1.09, 18:16 |
|
|
Drak
|
Nejčastěji ty trubky praskají v místě, kde lezou od nádrže směrem dolů na příchyty podlahy.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.1.09, 18:28 |
|
|
gokralik
|
Plechovou nádrž na Favoritu jsem ještě neviděl.
Hadičky normálně zajdeš do mototechny, řekneš co potřebuješ a je to na metry. Tam ti to nastříhají. Průřezy jsou 8 a 6mm. To budou vědět.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.1.09, 18:28 |
|
|
gokralik
|
Šroubovat tam myslím není co. Akorát je tam hodně špatný přístup. Nejlehčí bude odmontovat tu krytku z podsedaček a tama prorvat ten kus hadice až k trubce. Jsou tam jen čtyři eskapásky. Hodně špatně se sundává stará hadice z nátrubků u plováku (není tam místo, pozor na ostré hrany). Vůbec kolem toho plováku je málo místa. Nevím proč soudruzi neudělali tu díru do podlahy o pár cm větší.
|
13.1.09, 19:19 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|