|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Felicia: výměna žárovek v čudlíkách
Autor |
Zpráva |
tomasjavorsky
Příspěvky: 149 Bydliště: Praha západ (tj. Středočeský kraj, NEJSEM Pražák!!! :)
|
Felicia: výměna žárovek v čudlíkách
Ahoj,
rád bych si v čudlíkách ve feliciácký palubce vyměnil žárovky za modré LEDky. Nevím ale, jak čudlík rozebrat Když sundám kryt, na kterém je symbol čudlíku, tak se sice k žárovce dostanu, ale nevím jak je tam chycená - bajonet, nacvaklá, závit... Nechci jí rvát a riskovat, že křupne. Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
|
14.12.08, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
co je to čudlík? vypínač? čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
15.12.08, 21:10 |
|
|
tomasjavorsky
Příspěvky: 149 Bydliště: Praha západ (tj. Středočeský kraj, NEJSEM Pražák!!! :)
|
Ano, čudlík je vypínač. Konkrétně, na mysli mám "zamačkávací" vypínače v palubce (světla, mlhovky, vyhřívání).
Např. u Favouše to bylo v pohodě, ale tady se k žárovce nějak dostat nemůžu. Moc s ní nejde hnout, je tam prd místa a nechci jí rozkřupnout.
|
15.12.08, 23:09 |
|
|
sharpers
|
jo tak tohle by mě zajímalo taky.....ne sice na nějaky tuzersky pokusy ale z toho duvodu že mi většina nesvití ptal sem se v AutoKelly a řekli mi že pry ta žarovička vyměnit nejde, že jenom celej čudel ktery prej stojí nový 160kč....sem si řikal že zatu cenu to radši necham neosvětlene.....ale ono to přece musi jit nějak vybrat....mam tu kousek felckove vrakoviště...jak pojedu kolem mrknu kolik stojí čudle, kdyžtak jeden kupim a pokusím se to nějak vyexperimentovat
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
16.12.08, 07:36 |
|
|
vopaje
|
Stačí k tomu Mr.Google. http://www.feliciaklub.cz/?id=r_vypinace
Připrav se na pěknou pakárnu.Osvětlení jsem nedělal,ale snažil se o opravu vypínače.
čus
|
16.12.08, 08:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sharpers píše: celej čudel ktery prej stojí nový 160kč....
kecy http://www.aukro.cz/item504699217_spina ... licia.html
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.12.08, 16:36 |
|
|
vopaje
|
Sádro,Sádro a co ty ostatní ,,čudle,,-ty sežene kde za tuto cenu? A ještě +poštovné.čus
|
16.12.08, 17:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vopaje píše: Sádro,Sádro a co ty ostatní ,,čudle,,-ty sežene kde za tuto cenu? A ještě +poštovné.čus
http://www.aukro.cz/item504699288_spina ... licia.html
http://www.aukro.cz/item504699194_spina ... licia.html
http://www.aukro.cz/item504699219_spina ... licia.html
všechno od jednoho uživtele takžě + 90,- za poštovný a to se furt vyplatí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.12.08, 18:11 |
|
|
vopaje
|
Ó,to je jiná.Omlouvám se,o těch ostatních jsem nevěděl.Sorry Sádra.čus
|
16.12.08, 18:42 |
|
|
Massy
|
výměna je úplně jednoduchá, akorát člověk musí tem vypínač úplně rozebrat, není to nic težkýho, první vypínač jde ztěžka a další jdou samy, první vypínač jsem dělal 30 minut a poslední 10 minut, hlavně si dát pozor u diod na + a -, ať to člověk nemusí rozebírat znovu
|
20.12.08, 20:19 |
|
|
v.kalandra
|
Massy píše: výměna je úplně jednoduchá, akorát člověk musí tem vypínač úplně rozebrat, není to nic težkýho, první vypínač jde ztěžka a další jdou samy, první vypínač jsem dělal 30 minut a poslední 10 minut, hlavně si dát pozor u diod na + a -, ať to člověk nemusí rozebírat znovu
Prvni jsem taky rozebral za 15min, ale složit jsem ho už nesložil-resp. složil ale stejně nefungoval, necvakal. asi mi něco ulitlo, pokračování budu dělat jindy
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
18.1.09, 19:38 |
|
|
Massy
|
stačí všechno opatrně rozcvakávat a pak to i jednodušeji složíš. Fakt to není nic složitého
|
18.1.09, 20:02 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: všechno od jednoho uživtele takžě + 90,- za poštovný a to se furt vyplatí
Já teda nevim ale jestli on může mít jeden za 160 tak ty z aukra jsou z poštovným za 179 (beru furt jeden kus páč ne každej jich potřebuje hned všech 6 nebo 7)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.1.09, 21:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|