|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Výměna ventilátoru chlazení š120
Autor |
Zpráva |
lukisoft
|
Výměna ventilátoru chlazení š120
Zdravím všechny
POtřeboval bych poradit jak mám vyndat ventilátor chlazení ze škodovky? Musí se vyndat i chladič nebo je nato nějaký fígl?
Díky za rady.
|
18.1.09, 18:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Výměna ventilátoru chlazení š120
musis vyndat chladic a ten vyndas tak,ze musis povolit predni celo..potom vyndas chladic a 10kou klickem povolis 4 sroubky a vetrak je venku..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.1.09, 18:42 |
|
|
Šemik
|
Ale kdeže, chladič jde vyndat i bez demontáže čela a větrák jde vyndat i bez vyndání chladiče, chladič stačí uvolnit z držáků (dvou šrouby M8 hore), ale musí se odpojit i hadice Potom si chladič vhodně natočíš abyses dostal k těm šroubkům držící větrák a je to
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.1.09, 18:55 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no zalezi jestli to je M nebo uzovka..u M se teda asi celo vyndavat nemusi,ale vim,ze u uzovky sem ho vyndaval..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.1.09, 19:13 |
|
|
Kristensen
|
Tak já zrovna u eMka toto nepotřeboval ale měnil jsem ho u ouzkej a tam vím že to jde bez vyndání chladiče a bez demontáže čela ale je to hrozná a násilná práce ale jde to s veškerou finální funkčností
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.1.09, 22:04 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Kristensen píše: ale je to hrozná a násilná práce ale jde to s veškerou finální funkčností
ok,ja nejsem nasilnickej typ
|
19.1.09, 12:30 |
|
|
Kristensen
|
Kachnis píše: Kristensen píše: ale je to hrozná a násilná práce ale jde to s veškerou finální funkčností ok,ja nejsem nasilnickej typ
násilná jsem myslel násilná na toho kdo to dělá, je to na nervy a na omlácený ruce
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.1.09, 13:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|