|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Martas
|
Netopi me favorit
Netopi me favorit. vymenil jsem termmostat, vcera jsem si udelal presahy na vlozkach, hlava prebrousena, novy tesneni, novej radiator, novej kohout topeni, okruch proplachlej, klapky v poradku a prece netopi.
|
27.1.09, 17:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
florisimo
|
Re: Netopi me favorit
Martas píše: Netopi me favorit. vymenil jsem termmostat, vcera jsem si udelal presahy na vlozkach, hlava prebrousena, novy tesneni, novej radiator, novej kohout topeni, okruch proplachlej, klapky v poradku a prece netopi.
A co chladící kapalinu, tu jsi tam dal?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
27.1.09, 20:59 |
|
|
michalkatka
|
florisimo píše: Martas píše: Netopi me favorit. vymenil jsem termmostat, vcera jsem si udelal presahy na vlozkach, hlava prebrousena, novy tesneni, novej radiator, novej kohout topeni, okruch proplachlej, klapky v poradku a prece netopi. A co chladící kapalinu, tu jsi tam dal?
hadice do kúrenia sú horúce , alebo nie, nejde ti všetka voda v malom okruhu cez sytič lebo máš ucpanú hadicu na kúrenie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.1.09, 21:20 |
|
|
Jiri
|
mohla by byt zanesena ta trubka co je dole pod motorem tam se voda vraci z topeni..jestli je tam vodni kamen tak ten chce vyskrabat...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.1.09, 21:53 |
|
|
Martas
|
hadice k topeni jsou teple ale ne tak jak k regulatoru. Je to plynak. Hadice ucpaný nejsou uz jsem to nekolikrat cistil vapkou. Od tech vlozek je to lepsi ale od me feldy to ma daleko.
|
29.1.09, 19:21 |
|
|
michalkatka
|
Martas píše: hadice k topeni jsou teple ale ne tak jak k regulatoru. Je to plynak. Hadice ucpaný nejsou uz jsem to nekolikrat cistil vapkou. Od tech vlozek je to lepsi ale od me feldy to ma daleko.
hadice ku kúeniu by mali byť horúce rovnako ako na reduktor, ja mám tiež plyňák a horúce sú - nejde ti väčšina vody cez sytič ja som si do vstupu vody do komory sytiča strčil odvzdušňovák s natočenou 6kou matkou, je v tom diera odhadom 1,5mm čo na prietok pre vyhrievanie sytiča stačí...
|
29.1.09, 21:23 |
|
|
Martas
|
Ještě jsem si předělal hadice tak že mě jde prvně voda do topení pak se vrací do sání, regulátor. Sice se to zlepšilo ale perfektní to není tak už je problem v tom nový radiátoru od čínanů. Tak jsem si sehnal starší dobrej a dám ho tam tak jsem zvědavej co se stane.
|
1.2.09, 16:01 |
|
|
michalkatka
|
Martas píše: Ještě jsem si předělal hadice tak že mě jde prvně voda do topení pak se vrací do sání, regulátor. Sice se to zlepšilo ale perfektní to není tak už je problem v tom nový radiátoru od čínanů. Tak jsem si sehnal starší dobrej a dám ho tam tak jsem zvědavej co se stane.
keď mi auto neuspokojivo kúrilo tak som tiež som nad týmto rozmýšľal... ale druhý radiátor to vyriešil....
|
1.2.09, 16:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|