Autor |
Zpráva |
Drak
|
Ještě zkus sundat podtlak z regulátoru tlaku paliva, jestli není od benzínu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.1.09, 19:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martas
|
ten signal změřim a pokud bude jinej tak je chyba v klapce? A co ŘJ
|
27.1.09, 19:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ty údaje je nejlépe proměřit až přímo na řj celkem jsou ty piny tam dobře označeny že je nějaké čidlo dobré neznamená že řj to ví a snímá až budeš mít přímo tyto údaje prověřeny že jsou do řj a jsou OK tak vem tu řj a popelnice miloš
|
27.1.09, 19:17 |
|
|
Martas
|
Drak píše: Ještě zkus sundat podtlak z regulátoru tlaku paliva, jestli není od benzínu.
A co když tam bude?
|
27.1.09, 19:18 |
|
|
Drak
|
Tak je prasklá membrána a přichcává benzín do sacího sběrače. Vyblikej si ale ty kódy, ušetříš spoustu času hledáním a měřením, a že tam toho na měření je.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.1.09, 19:19 |
|
|
Martas
|
slovacek.milos píše: ty údaje je nejlépe proměřit až přímo na řj celkem jsou ty piny tam dobře označeny že je nějaké čidlo dobré neznamená že řj to ví a snímá až budeš mít přímo tyto údaje prověřeny že jsou do řj a jsou OK tak vem tu řj a popelnice miloš
Ta řj je pod palubovkou a nevim jestli se to bude dat zmeřit přimo tam. Toho mista tam neni
|
27.1.09, 19:21 |
|
|
Martas
|
Drak píše: Tak je prasklá membrána a přichcává benzín do sacího sběrače. Vyblikej si ale ty kódy, ušetříš spoustu času hledáním a měřením, a že tam toho na měření je.
nemas odkaz kde je přesně popsany jak se to dela?
|
27.1.09, 19:22 |
|
|
Drak
|
řj vysuneš ven, zas tak složitý to není. Pochybuju, že by ale byla v hajzlu, to je ještě poctivá práce, která se tolik nesere.
Edit: dyť sem ti to popsal, co nechápeš?
|
27.1.09, 19:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
lambáda je v řj na pinu 29 a 49, snímač teploty pin č7, škrtící klapka pinč.47, změř a nahlaš údaje miloš
|
27.1.09, 19:24 |
|
|
Martas
|
Drak píše: řj vysuneš ven, zas tak složitý to není. Pochybuju, že by ale byla v hajzlu, to je ještě poctivá práce, která se tolik nesere.
Edit: dyť sem ti to popsal, co nechápeš?
řj vysuneš ale na měřeni tam misto neni. Nevim jak se pinuje pamět závad
|
27.1.09, 19:27 |
|
|
Drak
|
Dyť sem ti napsal, jak se pinuje. podívej se na stránku předtím.
|
27.1.09, 19:28 |
|
|
Jiri
|
odkud ses..vidim blansko muzes vyfotit jakou to ma diagnostickou zasuvku pokud vydrzis jeste tri tydny tak ti to zkouknu a bude mi na to pasovat kabel jinak rada..muze to bych hodne veci...teplotni cidlo lamndu si rikal ze mas novou vstrikovac tak muze byt ale chce to scaner a podivat se jaka je doba vstriku a cele to projit...na forda tam nejakej konektor mam v sade a doma budu od 18unora..su od boskovic..tak jestli chce ozvi se
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.1.09, 19:55 |
|
|
Martas
|
Zítra se bude teprve podrobovat zkoušeni a měřeni. Zítra jsem dám výsledky a budu Vás informovat.
|
29.1.09, 19:24 |
|
|
ferrari
|
Martas píše: Zítra se bude teprve podrobovat zkoušeni a měřeni. Zítra jsem dám výsledky a budu Vás informovat.
Sa nekoná?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
31.1.09, 17:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ferrari píše: Martas píše: Zítra se bude teprve podrobovat zkoušeni a měřeni. Zítra jsem dám výsledky a budu Vás informovat. Sa nekoná?
sněží
|
31.1.09, 18:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|