Autor |
Zpráva |
Thobiash
|
slovacek.milos píše: říká se mutiventil jakože více účelový to se píše maltiventil to se mi nezdá miloš
multi [lat.] - čte česky mluvící člověk samozřejmě "multy", ale anglicky hovořící člověk jen a pouze "malty" .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
7.12.06, 11:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kybergreg
|
Thobiash píše: slovacek.milos píše: říká se mutiventil jakože více účelový to se píše maltiventil to se mi nezdá miloš multi [lat.] - čte česky mluvící člověk samozřejmě "multy", ale anglicky hovořící člověk jen a pouze "malty" .
Jo jo, to je pravda. Takže "maltypojnt indžeˇxn". Ten háček nad iks to fakt neumí...
|
7.12.06, 11:55 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.12.06, 12:13 |
|
|
Bukaj
|
Thobiash píše: Kybergreg píše: Ještě bych upravil tu výslovnost na "multypojnt indžekšn" (škoda, že nemáme "x" s háčkem ). Tak když už jsme u toho, tak ne "multy" nýbrž "malty" .
Přesně tohle jsem sem napsal a to zvedlo vlnu příspěvků, které Nepér smazal...
("Machr" mne začal slovně napadat a "Matthes" se mne zastal... - to pro nezasvěcené )
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.12.06, 12:29 |
|
|
Thobiash
|
Bukaj píše: Thobiash píše: Kybergreg píše: Ještě bych upravil tu výslovnost na "multypojnt indžekšn" (škoda, že nemáme "x" s háčkem ). Tak když už jsme u toho, tak ne "multy" nýbrž "malty" . Přesně tohle jsem sem napsal a to zvedlo vlnu příspěvků, které Nepér smazal... ("Machr" mne začal slovně napadat a "Matthes" se mne zastal... - to pro nezasvěcené )
...ale vždyť já jen chci, abychom to VŠICHNI vyslovovali správně - nic víc, když se na to ptal, tak píšu, no
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
7.12.06, 15:11 |
|
|
Kybergreg
|
Bukaj píše: Thobiash píše: Kybergreg píše: Ještě bych upravil tu výslovnost na "multypojnt indžekšn" (škoda, že nemáme "x" s háčkem ). Tak když už jsme u toho, tak ne "multy" nýbrž "malty" . Přesně tohle jsem sem napsal a to zvedlo vlnu příspěvků, které Nepér smazal... ("Machr" mne začal slovně napadat a "Matthes" se mne zastal... - to pro nezasvěcené )
Ale přeci Miloš chtěl vědět, co to přesně znamená a jak se to vyslovuje. No a je to zkratka z anglických slov, takže ty se taky anglicky vyslovujou. No nic, asi toho necháme
|
7.12.06, 15:22 |
|
|
Nepér
|
Když ono je to něco přesne mezi "u" a "a"
|
7.12.06, 15:56 |
|
|
Bukaj
|
Thobiash píše: Bukaj píše: Thobiash píše: Kybergreg píše: Ještě bych upravil tu výslovnost na "multypojnt indžekšn" (škoda, že nemáme "x" s háčkem ). Tak když už jsme u toho, tak ne "multy" nýbrž "malty" . Přesně tohle jsem sem napsal a to zvedlo vlnu příspěvků, které Nepér smazal... ("Machr" mne začal slovně napadat a "Matthes" se mne zastal... - to pro nezasvěcené ) ...ale vždyť já jen chci, abychom to VŠICHNI vyslovovali správně - nic víc, když se na to ptal, tak píšu, no
To jsem chtěl taky, ale někteří to asi nechápou...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.12.06, 16:16 |
|
|
paradio
|
Hele hádáte se tu o malichernosti. Já se učil šest rokú německy a když jsem tam potom na čtyři roky odjel tak jsem zjistil, že jim vůbec nerozumím. Musel jsem se znovu učit nebo je požádat ať mluví jako kniha.
A to jsem byl v Bavorsku, kde to opravdu z němčinou má moc málo společného.
Tak je docela možmý, že někde říkají malty a jinde multy a jinde to tak spolknou, že to není ani jedno z těch písmen. Motáte se pořád kolem dvou písmen. Jinak "x" s háčkem je "kš". Nechce se mi věřit, že v tom by byl problém.
Nevím ale co to vaše dohadování má společného s elektrikou ve škodovce. Hádejte se radši někde jinde - třeba v provoze TW.
A kdo chce říkat multy ať říká multy a kdo malty ať říká malty.
_________________ ___________________
|^^^^^^^^^^^^^^| ,, _\_
|**** PARADIO***** '|""";.||.___.
|_..._...______==== ___|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)
Škoda 120GL 1987 - VW PASSAT 1.8T/110kW
|
7.12.06, 16:21 |
|
|
Bukaj
|
paradio píše: Hele hádáte se tu o malichernosti, já se učil šest rokú německy a když jsem tam potom na čtyři roky odjel tak jsem zjistil, že jim vůbec nerozumím. Musel jsem se znovu učit nebo je požádat ať mluví jako kniha. A to jsem byl v Bavorsku, kde to opravdu z němčinou má moc málo společného. Tak je docela možmý, že někde říkají malty a jinde multy a jinde to tak spolknou, že to není ani jedno z těch písmen. Nevím ale co to vaše dohadování má společného s elektrikou ve škodovce. Hádejte se radši někde jinde - třeba v provoze TW. A kdo chce říkat multy ať říká multy.
Jenomže my se NEHÁDÁME, toto není hádka, ale řešení problému...
...a to je mezi lidmi celkem běžná záležitost, takový dialog ..., jen to prostě někteří nechápou.
A jestli to někomu vadí, číst to nemusí...
|
7.12.06, 16:30 |
|
|
Nepér
|
Nechte se
|
7.12.06, 17:11 |
|
|
paradio
|
Opravdu to sem nepatří. Nehodlám se s tebou dohadovat a proto už nebudu otvírat část elektrika.
_________________ ___________________
|^^^^^^^^^^^^^^| ,, _\_
|**** PARADIO***** '|""";.||.___.
|_..._...______==== ___|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)
Škoda 120GL 1987 - VW PASSAT 1.8T/110kW
|
7.12.06, 17:44 |
|
|
Kybergreg
|
paradio píše: Jinak "x" s háčkem je "kš". Nechce se mi věřit, že v tom by byl problém.
To byla přece legrace, kvůli tomu jsem tam dal i ten smajlík.
|
8.12.06, 09:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|