Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
karbec - fávo
chci se vás zeptat dnes jsem zdělával karburátor a zjistil jsem že tam není skoro žádné těsnění je tam asi pořád to původní a to těsnění dá koupit nebo nějak vyrobit, nebo by to stačilo třeba ty spoje popaplat nějakým speciálním tmelem? nebo jak to vyřešit ?
díky za odpovědi
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
30.1.09, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
A jaké jako kde? Pod víkem, mezi karburátorem a sacím nebo kde máš na mysli?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.1.09, 18:42 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Šemik píše: A jaké jako kde? Pod víkem, mezi karburátorem a sacím nebo kde máš na mysli?
ten karbec jsem musel oddělat at vytáhnu topení takže je to mezi motorem a sáním fotky nejsou nic moc (venku už je tma)
|
30.1.09, 18:46 |
|
|
Šemik
|
Takže mezi karburátorem a sacím potrubím? Tam je jen pogumovaná "redukční" vložka (tvůj druhý obrázek)
|
30.1.09, 18:50 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Šemik píše: Takže mezi karburátorem a sacím potrubím? Tam je jen pogumovaná "redukční" vložka (tvůj druhý obrázek)
jj nejspíš jenže z ní už moc nezbylo vyz obrázek co místo ní ???
|
30.1.09, 18:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tam nemusí nic bejt jestli chceš pro klid duše tak to můžeš lehce !!! fakt lehce silikonem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.1.09, 18:52 |
|
|
Šemik
|
Buď novou (ale slyšel jsem že nové gumové za moc nestojí) nebo si koupit skládací sadu asi za 300-400 CZK a ta je dobrá, je snad vedená i jako origo ND.
|
30.1.09, 18:52 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Sadra17 píše: tam nemusí nic bejt jestli chceš pro klid duše tak to můžeš lehce !!! fakt lehce silikonem
obyčejným nebo jak jsem psal tak nějakým speciálním ?
|
30.1.09, 18:56 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Šemik píše: Buď novou (ale slyšel jsem že nové gumové za moc nestojí) nebo si koupit skládací sadu asi za 300-400 CZK a ta je dobrá, je snad vedená i jako origo ND.
aha tak zatím bud tu podložku nebo ten silikon páč ted nějak moc utrácím a nic mi nezbude
|
30.1.09, 18:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
novou jednodílnou ne, to si radši z nějakýho vraku vem starou nepoškozenou, ta nová z nějakýho hong ťangu stojí pěkně za ho**o, tu vícedílnou jsem nezkoušel a ani neviděl zatím, moc se mě to ale nezamlouvá, více částí = více styčných ploch = více míst, kdy by to mohlo sát falešnej vzduch
|
30.1.09, 18:57 |
|
|
Šemik
|
Když jsem experimentoval s LEKRem tak jsem tu vícedílnou měl, těsnilo to bez problémů
|
30.1.09, 18:59 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Vít píše: novou jednodílnou ne, to si radši z nějakýho vraku vem starou nepoškozenou, ta nová z nějakýho hong ťangu stojí pěkně za ho**o, tu vícedílnou jsem nezkoušel a ani neviděl zatím, moc se mě to ale nezamlouvá, více částí = více styčných ploch = více míst, kdy by to mohlo sát falešnej vzduch
to by stálo za to jen at při vydělávání nepraskne nebo se nějak jinak nepoškodí
|
30.1.09, 18:59 |
|
|
Nepér
|
Vít píše: novou jednodílnou ne, to si radši z nějakýho vraku vem starou nepoškozenou, ta nová z nějakýho hong ťangu stojí pěkně za ho**o, tu vícedílnou jsem nezkoušel a ani neviděl zatím, moc se mě to ale nezamlouvá, více částí = více styčných ploch = více míst, kdy by to mohlo sát falešnej vzduch Nová gumová se mi do půl roku rozsypala. Ta dvojdílná je ok.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
30.1.09, 19:05 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Nepér#1 píše: Vít píše: novou jednodílnou ne, to si radši z nějakýho vraku vem starou nepoškozenou, ta nová z nějakýho hong ťangu stojí pěkně za ho**o, tu vícedílnou jsem nezkoušel a ani neviděl zatím, moc se mě to ale nezamlouvá, více částí = více styčných ploch = více míst, kdy by to mohlo sát falešnej vzduch Nová gumová se mi do půl roku rozsypala. Ta dvojdílná je ok.
tak až zas něco ušetřím tak bych jí taky zkusil ale to chvíli potrvá ...
|
30.1.09, 19:08 |
|
|
Nepér
|
Je to originální díl škoda, měli by to umět objednat. Otázkou je, kolik za to budou chtít.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
30.1.09, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|