|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tunningkiller
|
vačice Favorit
Pánové prosímvás jak se dá zjistit ostrost vačky,, rozdělával jsem motor a majitel mi tvrdil že by v něm měla být ostrá vačka ale nevím jaká tak bych chtěl zjistit s čím mám tu čest,,, nikde nic vyraženého není,, dá se to nějak změřit?
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
30.1.09, 20:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
by mě taky zajímalo miloš
|
30.1.09, 20:47 |
|
|
Tunningkiller
|
slovacek.milos píše: by mě taky zajímalo miloš
koukal sem tak letmo na netu a nikde nic co by mne pomohlo,, chtěl bych ji prodat ale nevim co to je zač:)
|
30.1.09, 21:21 |
|
|
darklord
|
pokial na to nemas masinu tak asi iba orientacne na aute... otacat klukou a podla ventilov merat uhly nic ine ma nenapada, inak prehlad seriovych vaciek: http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalo ... tech_vacky
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
30.1.09, 21:46 |
|
|
Tunningkiller
|
S tim otevrenim pred Hu by to asi slo i presne, jenze mam uz motor rozdelanej na hadry tak jedine na jinym aute:)
|
31.1.09, 10:13 |
|
|
wr8
|
pokud je ostra primo z vyroby byva nejak oznacena,vetsinou je na ni neco vyrazeno,cislo nebo tak,,ostra´´vacka z bmm 50kw ma na sobe zlutej pruh,a orientacne se da zmerit zdvih vacky a vis jak na tom ses
_________________ Pikap For men cimbu-byl Felicie mpi
|
31.1.09, 21:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|