Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 17:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Snižovaní hlavy 
Autor Zpráva

Příspěvek 
rad bych si to poslechl,jak uz jsem rikal sniziljsem hlavu o 0,7mm a vylestil saci kanaly.delam to podle rad z knizky a o nicem takovem se ani nezminily

31.1.09, 09:42
Pspvek Reklama

Příspěvek 
jo mam 1,3 mpi 50kw

31.1.09, 09:43
Pan Kapitán

Příspěvek 
Jde jenom o to ze "lestenim" sacich kanalu se mysli neco jinyho nez lestit disky do zrcadlovyho lesku. Kanaly se proste nemaji lesknout, maji bejt jenom vyhlazeny.

Cvokárium: Youtube Instagram

31.1.09, 09:45
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
si myslim ze se natom neda nic zkazit :?:

31.1.09, 09:49

Příspěvek 
Sání se uvnitř nemá lesknout, aby se nerosilo. Má to mít nějakou předepsanou hrubost.
Úprava motoru je poměrně komplexní záležitost. Snížit hlavu, nechat původní vačku a čekat, že si s tím ECU poradí a pojede to líp... no nevim.
A co se stane? Zvýší se KP, při stejných podmínkách to začne klepat dřív, ECU sníží předstih a výsledek? Z poměrně kultivovaného motoru s relativně vyrovnaným průběhem točivého momentu může vzniknout cosi, co v běžných provozních otáčkách pojede ve nějakém neekonomickém režimu. Možná budeš muset začít jezdit na 100 oktan, aby to vůbec jelo, kdo ví. Mají v té knížce tuto úpravu odbrzděnou? 0,7mm je relativně dost.

31.1.09, 11:58
Profil ICQ

Příspěvek 
sportovní úpravy škody felicie je jen okopčenej favorit a přidaný věci o 1,6 a 1,9 a něco o řj, což se nic nehodí na felicii, ale jsou to teoretický věci...na favorita a mechanický věci motoru škoda to je knížka dobrá, ale musíš taky vědět něco víc a podle tý knížky se úplně celej motor, bez jinejch dalších zdrojů informací postavit nedá...na favorita, kterej má karbec a předstih nastavuješ sám, to jde, ale tady ne....ještě bych tam dal jinou vačku od motor excelu a nechal bych to u nich čipnout, vyjde to sice dráž, ale uvidíš

já mám na bmm sníženou hlavu o 0,4, taky udělaný kanály a go motoru a jezdí to, ale žádnej zázrak....teda, je to prostě dobře zajetá nová 1,3jka, žádnej zázrak ne....prostě dobrej motor :wink: ...jezdil sem ve feldě 1,3 MPI 68kw od motorexcelu (nebo 63kw, teĎ nevim) a to je dělo :wink:

31.1.09, 22:50
Profil ICQ

Příspěvek 
diky za info ,vacka byla dalsi vec nad kterou jsem premyslel ale ty prach.vcera jsem to poprve natocil stoou snizenou hlavou a rek bych ze je mali zlepseni v kroutaku ale cekal jsem opravdu vic

1.2.09, 09:17

Příspěvek 
nemel by nekdo nejaky odkaz kde dobre nakoupit ostrou vacku a dalsi vychytavky??? diky

1.2.09, 09:31

Příspěvek 
Tak třeba motor-excel. Ale většinou se to dělá opačně. Člověk si řekne, co od toho chce, podle toho se zvolí vačka a podle ní se udělá K.P.

1.2.09, 10:18
Profil ICQ

Příspěvek 
jarouch píše:
nemel by nekdo nejaky odkaz kde dobre nakoupit ostrou vacku a dalsi vychytavky??? diky

odvez to do motor excelu, připrav si 15 tis a budeš mit 68kw :wink: a fakt to pojede :lol:

já sem od toho taky čekal víc :roll:

1.2.09, 10:59
Profil ICQ

Příspěvek 
a neodejde při takovém výkonu brzo motor :roll:

2.2.09, 11:48

Příspěvek 
ne

2.2.09, 19:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2