Autor |
Zpráva |
Martas
|
Teplotni čidlo je v pořádku, lambda taky. napěti na klapce je za volnoběhu 0,9V a plnéj plyn 4,4V tak to asi taky vypadá dobře. Membrána je taky v pořádku. Vydělal jsem svíčky a jsou černý jak bota. Jinak jsem zapoměl uvést to že při plným plynu auto nemá vůbec žádnej výkon a zjístily jsem že jde benzín do oleja. je ho tam moc a smrdí po benzínu.
|
1.2.09, 15:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Problém je, že u tohohle motoru, když de benzín do oleje znamená, že jeden a víc válců jsou po smrti. Jinudy se benzín do oleje nedostane. To by ti ale hlásila jednotka chybu, aby se motor udržel v chodu, tak by musela být neustále bohatá směs, což by se zas nelíbilo lambádě a ta by to bonzovala jednotce. Závady sis přečetl?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.2.09, 16:26 |
|
|
Martas
|
Podle mě se benzín dostane do oleje přes kroužky a to pouze tehdy když tomu trochu dáš a ted tam zacne pořadně valit benzín a ten se nestací spalovat.
|
1.2.09, 16:29 |
|
|
Jiri
|
me se to cely nejak nezda.... kolik to ma najeto...tak zmer tlaky...jestli to nejede a zere jak tank...a proste vetsina priznaku ze je ko motor tak nemas moc co diagnostikovat....co to je presne za motor..to je to OHV...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.2.09, 00:07 |
|
|
Martas
|
Jiri píše: me se to cely nejak nezda.... kolik to ma najeto...tak zmer tlaky...jestli to nejede a zere jak tank...a proste vetsina priznaku ze je ko motor tak nemas moc co diagnostikovat....co to je presne za motor..to je to OHV...
je to OHV 1,3 kod motoru j6b. Tlaky to ma od 10,8 do 11,3. Motor táhne paradně ale ne na plnej výkon. Ten motor je dobrej.
|
8.2.09, 18:08 |
|
|
Martas
|
Jiri píše: me se to cely nejak nezda.... kolik to ma najeto...tak zmer tlaky...jestli to nejede a zere jak tank...a proste vetsina priznaku ze je ko motor tak nemas moc co diagnostikovat....co to je presne za motor..to je to OHV...
Kolik to má najeto to nikdo neví.
|
8.2.09, 18:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pohlédni izolátory svíček jestli tam náhodou nejsou černé čárky, nemocí těchto strojů jsou VN kabely utíká VN a svíčky jsou černé, a nahlaš odpor kabelů,
zrovna v sobotu jsem měl borce s fokusem že mu to žere jak kráva,
neměl peníze na svíčky ani na kabely tak jsem mu nastříkal do fajek silikon a vypálil jak raketa miloš
|
8.2.09, 20:07 |
|
|
Jiri
|
púokud je motor jako takovej v poradku pak co ten tlak paliva..nemas to cim zmerit.....odkud si..mas tady blansko..jestli jeste pockas asi tyden a neco..tak pak lestim dom tak bych na to kouknul s diagnostikou...taky by me zajimalo jestli to bude komunikovat...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
8.2.09, 20:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: púokud je motor jako takovej v poradku pak co ten tlak paliva..nemas to cim zmerit.....odkud si..mas tady blansko..jestli jeste pockas asi tyden a neco..tak pak lestim dom tak bych na to kouknul s diagnostikou...taky by me zajimalo jestli to bude komunikovat...
a jakou máš diagnostiku na forda miloš
|
8.2.09, 20:26 |
|
|
Jiri
|
a jakou máš diagnostiku na forda miloš[/quote]
ja mam na vsechno...evropska auta...fordy mam od roku 92 vejs...a ten konektor tam myslim je..je to tri piny konektor.....dokonce sem udelal i toyota carina rok 92
|
8.2.09, 21:11 |
|
|
Martas
|
Jiri píše: púokud je motor jako takovej v poradku pak co ten tlak paliva..nemas to cim zmerit.....odkud si..mas tady blansko..jestli jeste pockas asi tyden a neco..tak pak lestim dom tak bych na to kouknul s diagnostikou...taky by me zajimalo jestli to bude komunikovat...
Ten jsme meřily ma 0,8 atm. Měl by mít 1.
|
9.2.09, 16:45 |
|
|
Martas
|
slovacek.milos píše: pohlédni izolátory svíček jestli tam náhodou nejsou černé čárky, nemocí těchto strojů jsou VN kabely utíká VN a svíčky jsou černé, a nahlaš odpor kabelů, zrovna v sobotu jsem měl borce s fokusem že mu to žere jak kráva, neměl peníze na svíčky ani na kabely tak jsem mu nastříkal do fajek silikon a vypálil jak raketa miloš
Svíčky a kabely jsou nový. Ještě si říkal něco o řj nemůže být fakt špatná? Může dát třeba v určitým režimu šatnéj signál klapce a ta to tam rve.
|
9.2.09, 16:50 |
|
|
Martas
|
Já jsem z blanska ale to auto není moje jenom se o to zajímam laboruju v tým.
|
9.2.09, 16:51 |
|
|
Jiri
|
ono zalezi co ta lambda a vsehcno okolo opravdu hlasi jednotce..prave proto sem to chtel zkusit na scaner..sam milos tady nekde psal ze na lambda meril..neco nameril ale na vagu byla hlucha...a je to tak..chtelo by to zkusit na diagnostice...je to na tobe jestli to je tam nekde v okoli..treba boskovice...nebo zalezi kam by sis tim prijel tak na to muzem kouknout
|
9.2.09, 19:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|