Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 předstih 
Autor Zpráva

Příspěvek předstih
fav.r.v.89 136 snížená hlava jakej vliv má špatnej předstih na výkon řeknu to blbě na tah auta

3.2.09, 18:03
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
zásadní

3.2.09, 18:12
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
si označ rozdělovač a pak potoč doleva doprava pojezdi zkušenost je lepší jak rada nebo pokec miloš

3.2.09, 18:13

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
si označ rozdělovač a pak potoč doleva doprava pojezdi zkušenost je lepší jak rada nebo pokec miloš

najdu tady někde na foru detail postup
nebo to mám někomu dat do opravy nevím miloši jak označ rozdělovač a .................

3.2.09, 18:21

Příspěvek 
ak do toho sam nevidis tak to daj niekomu naladit, v servise to urobia za startky. Blby predstih ti inak moze komplet odrovnat motor

3.2.09, 18:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
kozina píše:
slovacek.milos píše:

najdu tady někde na foru detail postup
nebo to mám někomu dat do opravy nevím miloši jak označ rozdělovač a .................

musíš si označit polohu, jak je ten rozdělovač natočenej, abys to mohl vrátit až to rozházíš, protože to se může stát, když se v tom nevyznáš, není to tak jednoduché, ono otočit rozdělovačem je jedna věc, ale pak, když to má k něčemu vypadat, tak je potřeba ještě nastavit průběhy regulace, což je něco, co jsem si ověřil v sobotu, to není žádná legrace, předstih na volnoběh třeba pět stupňů je hezkej, ale co předstih vy zvýšených otáčkách, tam je to důležitý, na volnoběh asi moc nejezdíme, a to není tak jednoduchý na nastavení, musíš mít zkušenosti, má je málokdo, získat se dají jen léty praxe

3.2.09, 19:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Koukam, Vite, ze uz ses taky chytnul do pasti ladeni rozdelovace? :D
Ja jen dneska najezdil pres 200 testovacich kilometru, 6x tu mrchu rozebral a furt to neni ono.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

3.2.09, 20:12
Hluchoň

Příspěvek 
jo, ale nechal jsem si to udělat od někoho, kdo má zmiňovaná léta praxe, zatím se to zdá být dobrý, uvidíme dále

3.2.09, 21:43
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
bitmap píše:
Koukam, Vite, ze uz ses taky chytnul do pasti ladeni rozdelovace? :D
Ja jen dneska najezdil pres 200 testovacich kilometru, 6x tu mrchu rozebral a furt to neni ono.

to už je skoro na testování u nějákého profi teamu ne? :D

3.2.09, 21:48

Příspěvek 
chemer: to je holt dan za to, kdyz nekomu rupne v kouli a chce prinutit atmosferickou ctrnactku, aby jezdila jako TDI :lol:
Vit: nebyly by nejake podrobnosti, co ti s tim provedli? Delals nejake upravy na motoru, nebo sis to jen nechal vyladit na serii?

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

3.2.09, 22:20
Hluchoň

Příspěvek 
ne, seriové nastavení rozhodně ne, protože s ním to nefunguje, to bylo doteď, mám příliš obroušenou hlavu (fridex je svině), celej stroj je seřízen tak, aby to jelo co nejlíp a prošlo přes emise, v případě toho rozdělovače to znamenalo odstranění vůlí a snížení předstihu ve vyšších otáčkách, o kolik a jak přesně toho je dosaženo nevím a v podstatě mě to je i jedno, hlavně když to funguje :lol: Jiné úpravy než ta hlava mi nejsou známy, leda, že by je provedl předchozí majitel, ale o tom pochybuju, když tam dokázal nalejt obyčejnej fridex :evil:

4.2.09, 09:35
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
ne, seriové nastavení rozhodně ne, protože s ním to nefunguje, to bylo doteď, mám příliš obroušenou hlavu (fridex je svině), celej stroj je seřízen tak, aby to jelo co nejlíp a prošlo přes emise, v případě toho rozdělovače to znamenalo odstranění vůlí a snížení předstihu ve vyšších otáčkách, o kolik a jak přesně toho je dosaženo nevím a v podstatě mě to je i jedno, hlavně když to funguje :lol: Jiné úpravy než ta hlava mi nejsou známy, leda, že by je provedl předchozí majitel, ale o tom pochybuju, když tam dokázal nalejt obyčejnej fridex :evil:

aleba aleba, pan ma podobny pripad ako ja. kolko si siel dole s tou hlavou? ja tiez jaksi este neviem najst optimalne nastavenie, tak by sa mi celkom sikli nejake informacie...

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

4.2.09, 09:38
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ja s mymi upravami zatim skoncil na polovicnim rozsahu odstredivy regulace 880, tedy priblizne ctvrtina toho, co umi 860 na 135 a 136.
Nechapu, jak nekdo muze snizit hlavu, dat ostrejsi vacku a nakonec na to prsknout 860 rozdelovac se 17 stupni zakladniho predstihu. To musi ve vyssich otackach ohybat ojnice :shock:

4.2.09, 10:00
Hluchoň

Příspěvek 
hlava vypadala takhle

Obrázek

kolik je obrouseno mm nevím, zase, tak jako temer vsecko na motoru, jsem si to nechal udelat, neumim, nemam vercajk

ponevadz jsem se dlouho potykal se ztratou vykonu, kterou zpusobil druhy stupen, ale to jsem nejdrive nevedel, tak jsme meřili kompresi, budik ukazal 12 na vsech valcich, jestli nedoslo k chybe mereni, tak to je hodne

podle téhle tabulky http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=43 by to znamenalo snížení o 1,8, jestli to tak je nevím, az se to nekdy bude rozebirat, tak se uvidi, ted to funguje dobře, pred upravou rozdelovace jsem mel od te doby, co funguje druhy stupen, obrovske potize s provozem na Natrual 95

4.2.09, 10:09
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
12 neni kompresní poměr ale tlak ve válci 8)

4.2.09, 10:20
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další