|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
blbecek69
|
STARTOVANIE
mam mensi problem uz asi dva mesiace mam problem nastartovat skodovku,vecer zaparkujem a rano je uz problem a nevadi ci je mraz abo take pocasie ako teraz.Normalne naslapem trochu plyn zapnem sytic a motor naskoci ,otacky vybehnu iba na 1000 otaciek a chcipne behom 1-2 sekund.Pridalsom startovani iba tak prebuble a chcipne jedine pomoze stiahnut skoro uplne sytic a pri startovany slapat na plyn,jakmile sa my podari doslapat otacky na 3000 zapnem sytic pustim plyn a motor uz bezi normalne na 2000.Asi dva tyzdne spiatky som nechal zostelovat motor ale nepomohlo ani to.Cim to moze bit?pre uplnost motor favo 136, zapalovanie a karbec 130.Inak jazdi v poriadku len to startovanie a kim sa trochu nezohreje motor
A len tak mimo budem menit sviecky ake by boli rozumne oplateli by sa mi tie stvor-iskrove ci ako sa volaju?
|
3.2.09, 19:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MOLSO
|
Re: STARTOVANIE
no takze ... ake tam mas sviecky teraz ? nemas nizku hladinu v karbeci ? pumpujes an AC pumpe pred startom benzin ? nemas prehnute veko karburatora?
4elektrodove svieck nedavaj
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
3.2.09, 19:29 |
|
|
ventYl
|
zo skusenosti, vyskusal som teraz vsetky mozne sviecky, ale ziadne z nich bohuzial nevydrzali dlhsie, ako 2t km. ci brisky, brisk A-line, bosch, vsetko sa chova dost podobne, ak je teda kupene na spravny typ motora. kratka vydrz je sposobena mojim motorom, nie svieckami.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.2.09, 19:32 |
|
|
blbecek69
|
sviecky tusim normalne brisky no a tu hladinu a veko karbecu neviem,motor je tam uz rok a pol a robi to az teraz posledne dvy mesiace a AC pumpu doteraz este nie musim skusit
|
3.2.09, 19:33 |
|
|
MOLSO
|
blbecek69 píše: sviecky tusim normalne brisky no a tu hladinu a veko karbecu neviem,motor je tam uz rok a pol a robi to az teraz posledne dvy mesiace a AC pumpu doteraz este nie musim skusit
preboha .... pred kazdym studenym startom ked auto stoji napr den - 2 by si po spravnosti mal dopumpovat benzin .... potom sa necuduj ze ti to nejde nastartovat hned ked ti ten benzin pada a pri startovani to chyti a hned mu v komore ten benzin dojde... ja osobne pre istotu pumpujem kazdy den ked auto napr cez noc stalo
brisky normalne ale ono ich je viacej druhov. bolo by dobre opisat oznacenie sviecky a motor je 135 ? 136 ?
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
3.2.09, 19:42 |
|
|
ferrari
|
MOLSO píše: pred kazdym studenym startom ked auto stoji napr den - 2 by si po spravnosti mal dopumpovat benzin .... potom sa necuduj ze ti to nejde nastartovat hned ked ti ten benzin pada a pri startovani to chyti a hned mu v komore ten benzin dojde... ja osobne pre istotu pumpujem kazdy den ked auto napr cez noc stalo brisky normalne ale ono ich je viacej druhov. bolo by dobre opisat oznacenie sviecky a motor je 135 ? 136 ?
No, pokiaľ je všetko dobre nastavené, tak keď auto stojí deň-dva netreba pumpovať, iba ak dlhšie...ibažeby tie ventilčeky v AC pumpe boli úplne zlé, resp. nízka hladina v karbeci...
Blbecek (je mi to normálne proti srsti napísať) - inak auto funguje normálne?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
3.2.09, 19:54 |
|
|
blbecek69
|
aj ked stoji 8 hodin?do nedavna stala trebars tyzden sedol som sytic na 3/4 a motor si len tak bublal a vravim jazdi uplne v pohode staci aby bola teplota 40 a vypinam sytic uplne aj do kopca a pri mraze
takze by som si mal pozret tesnost ac pumpy a hadiciec ku karbecu ,popripade aj tu hladinu?aka je spravna vyska?
|
3.2.09, 20:15 |
|
|
Dawid130
|
Já nemusel pumpovat ani po 14 dnech stání a chytlo to skoro normálně.
|
3.2.09, 20:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|