Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 17:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 STARTOVANIE 
Autor Zpráva

Příspěvek STARTOVANIE
mam mensi problem uz asi dva mesiace mam problem nastartovat skodovku,vecer zaparkujem a rano je uz problem a nevadi ci je mraz abo take pocasie ako teraz.Normalne naslapem trochu plyn zapnem sytic a motor naskoci ,otacky vybehnu iba na 1000 otaciek a chcipne behom 1-2 sekund.Pridalsom startovani iba tak prebuble a chcipne jedine pomoze stiahnut skoro uplne sytic a pri startovany slapat na plyn,jakmile sa my podari doslapat otacky na 3000 zapnem sytic pustim plyn a motor uz bezi normalne na 2000.Asi dva tyzdne spiatky som nechal zostelovat motor ale nepomohlo ani to.Cim to moze bit?pre uplnost motor favo 136, zapalovanie a karbec 130.Inak jazdi v poriadku len to startovanie a kim sa trochu nezohreje motor
A len tak mimo budem menit sviecky ake by boli rozumne oplateli by sa mi tie stvor-iskrove ci ako sa volaju?

3.2.09, 19:12
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: STARTOVANIE
no takze ... ake tam mas sviecky teraz ? nemas nizku hladinu v karbeci ? pumpujes an AC pumpe pred startom benzin ? nemas prehnute veko karburatora?

4elektrodove svieck nedavaj

3.2.09, 19:29
Profil ICQ

Příspěvek 
zo skusenosti, vyskusal som teraz vsetky mozne sviecky, ale ziadne z nich bohuzial nevydrzali dlhsie, ako 2t km. ci brisky, brisk A-line, bosch, vsetko sa chova dost podobne, ak je teda kupene na spravny typ motora. kratka vydrz je sposobena mojim motorom, nie svieckami.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

3.2.09, 19:32
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
sviecky tusim normalne brisky no a tu hladinu a veko karbecu neviem,motor je tam uz rok a pol a robi to az teraz posledne dvy mesiace :? a AC pumpu doteraz este nie musim skusit

3.2.09, 19:33

Příspěvek 
blbecek69 píše:
sviecky tusim normalne brisky no a tu hladinu a veko karbecu neviem,motor je tam uz rok a pol a robi to az teraz posledne dvy mesiace :? a AC pumpu doteraz este nie musim skusit

preboha :shock: .... pred kazdym studenym startom ked auto stoji napr den - 2 by si po spravnosti mal dopumpovat benzin .... potom sa necuduj ze ti to nejde nastartovat hned ked ti ten benzin pada a pri startovani to chyti a hned mu v komore ten benzin dojde... ja osobne pre istotu pumpujem kazdy den ked auto napr cez noc stalo :wink:

brisky normalne ale ono ich je viacej druhov. bolo by dobre opisat oznacenie sviecky a motor je 135 ? 136 ?

3.2.09, 19:42
Profil ICQ

Příspěvek 
MOLSO píše:
pred kazdym studenym startom ked auto stoji napr den - 2 by si po spravnosti mal dopumpovat benzin .... potom sa necuduj ze ti to nejde nastartovat hned ked ti ten benzin pada a pri startovani to chyti a hned mu v komore ten benzin dojde... ja osobne pre istotu pumpujem kazdy den ked auto napr cez noc stalo :wink:

brisky normalne ale ono ich je viacej druhov. bolo by dobre opisat oznacenie sviecky a motor je 135 ? 136 ?

No, pokiaľ je všetko dobre nastavené, tak keď auto stojí deň-dva netreba pumpovať, iba ak dlhšie...ibažeby tie ventilčeky v AC pumpe boli úplne zlé, resp. nízka hladina v karbeci...

Blbecek (je mi to normálne proti srsti napísať) - inak auto funguje normálne?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

3.2.09, 19:54

Příspěvek 
aj ked stoji 8 hodin?do nedavna stala trebars tyzden sedol som sytic na 3/4 a motor si len tak bublal :lol: a vravim jazdi uplne v pohode staci aby bola teplota 40 a vypinam sytic uplne aj do kopca a pri mraze
takze by som si mal pozret tesnost ac pumpy a hadiciec ku karbecu ,popripade aj tu hladinu?aka je spravna vyska?

3.2.09, 20:15

Příspěvek 
Já nemusel pumpovat ani po 14 dnech stání a chytlo to skoro normálně.

3.2.09, 20:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]