|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
jetobida
|
michalkatka píše: jetobida píše: Měl bych dotaz, namontoval jsem si centrál do fava r.v. 1992 vše funguje jak má ...jen nevím jak zapojit aby mi blikaly směrová světla.... z ŘJ mi vedou dva dráty... u kterých je v návodu napsáno směrová světla jinak nic,...zkoušel jsem je připojit připojit přes diody na přerušovač a ale bez úspěchu ...blikala jen leva strana směrových světel opravdu netuším proč:-( může mi někdo poradit kam přesně je připojit?děkuji najlešie na vypínači výstražných svetiel nájsť tie dva ktoré idú priamo na smerovky a pripojiť to tam...
to zni dobre ale ja se v tom houby vyznam... jak najdu ty dva draty... vim ze je to hodne blba otazka....
|
8.2.09, 15:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
jetobida píše: to zni dobre ale ja se v tom houby vyznam... jak najdu ty dva draty... vim ze je to hodne blba otazka....
takto neporadím, ja som ich nejako našiel...
skúšačka, meral som priamo piny v konektore, skúšal som blikať výstražnými a smerovky (k tomu treba zapnúť zapaľovanie) a v ktorom pine to blikalo ako na smerovke ten bol správny...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.2.09, 15:36 |
|
|
jetobida
|
michalkatka píše: jetobida píše: to zni dobre ale ja se v tom houby vyznam... jak najdu ty dva draty... vim ze je to hodne blba otazka.... takto neporadím, ja som ich nejako našiel... skúšačka, meral som priamo piny v konektore, skúšal som blikať výstražnými a smerovky (k tomu treba zapnúť zapaľovanie) a v ktorom pine to blikalo ako na smerovke ten bol správny...
to zní dobře to bych mohl zvládnout diky za radu
|
8.2.09, 15:47 |
|
|
varok
|
Podle mého je lepší to opravdu zapojit až na přepínač výstražných světel. Najít tam dráty které jsou od směrovek je podle mého jednodušší. Pro jistotu bych to oddělil diodami.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.2.09, 19:11 |
|
|
michalkatka
|
ak ti pomôže napíšem ti zapojenie svorkovnice vypínača výstražných:
1. přívodní vedení 49 - žltá
2. blikače levé - žltá
3. přívod proudový obvod 54 - červená
4. přívod proudový obvod 30 - čierna príp.žltá
5. blikače pravé - zelená
6. osvětlení spínače (prudový obvod 31) - žltá
7. osvětlení spínače (zem) - biela
8. Ke kontrolce varovných blikačú - hnedá
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.2.09, 19:48 |
|
|
varok
|
Jak se tak dívám, tak ve škodovce měli přebytek žlutého drátu, že?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.2.09, 13:43 |
|
|
|