Autor |
Zpráva |
ventYl
|
hej, ta dvojka, to byva obzuty synchron....
vyskakujuca spiatocka, to bude bud obzute ozubenie, alebo zohnuta vidlicka zasuvacieho mechanizmu. v oboch pripadoch, ak sa s tym bude jazdit jak prasa, bude to na vymenu, alebo minimalne rozkuchanie prevodovky.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
14.2.09, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Tá 2ka - no, asik najskôr ten synchrón...ale vypína Ti dobre spojka? Inak ako píšu kolegovia - medziplyn...bože, ako si tak spomínam na našu 110Ls, kde som v poho zaradil 2ku aj pri 80km/h aj bez medziplynu a škrípania...
A tá vyskakujúca spiatočka - otázka, kedy to začalo, či znenazdajky, alebo odjakživa...kľudne môžeš mať iba zle nastavenú kulisu páky radenia (skús povoliť 4 šróby M6, čo ju držia a kulisu posunúť dopredu...)...to by mohlo vysvetľovať aj tú 2ku...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.2.09, 22:26 |
|
|
blbecek69
|
no keby som teraz preradil na dvojku v 80km/h tak by som uz asi pisal v rubrikr KUPIM prevodovku
no skusim ju este zostelovat na tej konzole a spojka no sem tam mam problem zaradit 1 tak radim 2 a potom v pohode preradim do 1 na jedno zmacknutie spojky
|
14.2.09, 23:23 |
|
|
blbecek69
|
a len tak imo nemate niekto prirucku SKODA FAVORIT TUNING v pdf ? staci mi len cast o motore
|
14.2.09, 23:28 |
|
|
Ondras83
|
blbecek69 píše: a len tak imo nemate niekto prirucku SKODA FAVORIT TUNING v pdf ? staci mi len cast o motore
někde to bylo v užitečnejch odkazech
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.2.09, 00:01 |
|
|
ferrari
|
PS - radím, skús tú kulisu, ja som to mal tiež tak...vyskakovala spiatočka a bolo problém zaradiť 2ku a po nastavení kulisy problém zmizol...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.2.09, 09:08 |
|
|
blbecek69
|
no neviem skusal som kulisu hybat dopredu aj dozadu ale nic moc az bude lepsie pocasie skusim pozret cele riadenie hadam nebudem musiet kupovat novu prevodovku
len teraz rozeberam tu zadnu napravu,poloosi uz mam rozebrane do srobku ale:
chybaju mi dve ihlicky do lozisk
nemozem povolit tie dva sroby co drzia pohromade podelne a sikme rameno(podelne je ale KO a rezanim tich srobou si asi nepomozem ze,?
vytiahnut osku s loziskami zo sikmeho ramena akim stylom to rozobrat
|
15.2.09, 18:39 |
|
|
blbecek69
|
pano a dalsi dotaz kez vylestim zvodi a aj ich zlicujem ake tam dam tesnenie?seriove abo musim objednat neake specialne ?
|
23.3.09, 16:16 |
|
|
blbecek69
|
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
22.6.09, 21:51 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
blbecek69 píše: no neviem skusal som kulisu hybat dopredu aj dozadu ale nic moc az bude lepsie pocasie skusim pozret cele riadenie hadam nebudem musiet kupovat novu prevodovku len teraz rozeberam tu zadnu napravu,poloosi uz mam rozebrane do srobku ale: chybaju mi dve ihlicky do lozisk nemozem povolit tie dva sroby co drzia pohromade podelne a sikme rameno(podelne je ale KO a rezanim tich srobou si asi nepomozem ze,? vytiahnut osku s loziskami zo sikmeho ramena akim stylom to rozobrat ja som tie ramena rozobral tak ze som srobom ufikol makovice , ramena rozobral a potom velkym hasakom sroby povolil . ihlicky z lozisk odkial ? z tripodov ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
22.6.09, 22:02 |
|
|
blbecek69
|
Jonny píše: blbecek69 píše: no neviem skusal som kulisu hybat dopredu aj dozadu ale nic moc az bude lepsie pocasie skusim pozret cele riadenie hadam nebudem musiet kupovat novu prevodovku len teraz rozeberam tu zadnu napravu,poloosi uz mam rozebrane do srobku ale: chybaju mi dve ihlicky do lozisk nemozem povolit tie dva sroby co drzia pohromade podelne a sikme rameno(podelne je ale KO a rezanim tich srobou si asi nepomozem ze,? vytiahnut osku s loziskami zo sikmeho ramena akim stylom to rozobrat ja som tie ramena rozobral tak ze som srobom ufikol makovice , ramena rozobral a potom velkym hasakom sroby povolil . ihlicky z lozisk odkial ? z tripodov ?
su to tusim dve 19 toz ich teda skusim odrezat a uvidim ked to nepojde mam este jednu nahradnu napravu a jednu este na skodovke
ihlicky su s tripodov ale uz ich mam nastasti dost
riešim auto nie pravopis
|
22.6.09, 22:14 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
blbecek69 píše: su to tusim dve 19 toz ich teda skusim odrezat a uvidim ked to nepojde mam este jednu nahradnu napravu a jednu este na skodovke ihlicky su s tripodov ale uz ich mam nastasti dost ked to budes povolovat a nepojde to hasakom , privar tam matku namiesto hlavy , treskni po srobe kladivom ( aby odskocil ) a povolis to , vsetko sa da silou vyriesit . a tie ihlicky sa daju kupit v obchode ale ak uz mas ( asi z tej druhej napravy ) tak neries , hlavne ich nestrat !
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
22.6.09, 22:20 |
|
|
blbecek69
|
Jonny píše: blbecek69 píše: su to tusim dve 19 toz ich teda skusim odrezat a uvidim ked to nepojde mam este jednu nahradnu napravu a jednu este na skodovke ihlicky su s tripodov ale uz ich mam nastasti dost ked to budes povolovat a nepojde to hasakom , privar tam matku namiesto hlavy , treskni po srobe kladivom ( aby odskocil ) a povolis to , vsetko sa da silou vyriesit . a tie ihlicky sa daju kupit v obchode ale ak uz mas ( asi z tej druhej napravy ) tak neries , hlavne ich nestrat !
ked ta vsetko zradilo pomoze ti kladivo
ihlicky mi daroval kamos bo mal doma neake veci zo skodovky a potreboval sa ich zbavit no a teraz mam zas ja plnu pivnicu veci na skodovku
riešim auto nie pravopis
|
22.6.09, 22:25 |
|
|
kwiko
|
Diskusia je tu vedena nejakym divnym jazykom. Citam, ale vety mi nedavaju zmysel
Kazdopadne obrazky svedcia o upchatom vyfuku, alebo velmi zlom stave motora (papa olejcek...) Sadze tam su vzdy, ale ty tam mas toho nejako vela
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
23.6.09, 06:15 |
|
|
škodař
|
blbecek69 píše: no neviem skusal som kulisu hybat dopredu aj dozadu ale nic moc az bude lepsie pocasie skusim pozret cele riadenie hadam nebudem musiet kupovat novu prevodovku len teraz rozeberam tu zadnu napravu,poloosi uz mam rozebrane do srobku ale: chybaju mi dve ihlicky do lozisk nemozem povolit tie dva sroby co drzia pohromade podelne a sikme rameno(podelne je ale KO a rezanim tich srobou si asi nepomozem ze,? vytiahnut osku s loziskami zo sikmeho ramena akim stylom to rozobrat sešteluj si nejprve spojku a pak zrepasuj táhlo řazení
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
23.6.09, 08:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|