PAMĚŤOVĚ RELÉ/CYKLOVAČ STĚRAČŮ FAVORIT..
Autor |
Zpráva |
Pech.
|
o dva piny víc...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
1.3.09, 18:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
právě že jsem se tomu taky divil, že by bylo zapojení zásadních pinů jiné....
do patice to ve fáčku normálně sedne...
ale nejde.... prostě to nereaguje, nedělá nic...
rád bych právě zjistil, co je jinaka proč...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
1.3.09, 20:44 |
|
|
NOVON
|
v.kalandra píše: NOVON píše: Pech. píše: v. kalandra: to právě nevím, jak ho zapojit a vyzkoušet... nešel ani v druhým fáčku... by se musel prubnout v nějakej felcce... Cyklovače favo-felda nejsou záměnné,tak co se divíš,že nefunguje:-)..Felda má o 1 PIN více a je jinak zapojený.. Jinak už mi to taky ''paměťově cykluje''.. OK, ten jeden pin beru-to je signal od ostřikovače. ALE jinak jsou ty cyklovače stejný! A pokud ne tak mi nejak vysvětli proč mně cyklovač z favorita funguje ve felicii (samozrejme bez funkce ostřiknutí a setření). Podle mne jsou stejny, jen se liší v tom pinu,takže fungovat by to mělo, a jsem dukaz že to i funguje
No tak přesněji.Cyklovač z fava ve feldě funguje,ale naopak ne..Proč to nevím:-(..
Jinak ten z feldy jde použít v ASTŘE,KADETTU,AUDI 80,PASSAT B3 atd..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
2.3.09, 08:13 |
|
|
v.kalandra
|
Uvidíme, snad mi pujde. On je prej ještě rozdíl mezi novou a starou feldou prej-ale to nemam nijak potvrzený
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
2.3.09, 08:58 |
|
|
NOVON
|
Hm..tak to nevím,novou feldu jsem jeste nemel;-)..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
2.3.09, 09:22 |
|
|
v.kalandra
|
NOVON píše: Hm..tak to nevím,novou feldu jsem jeste nemel;-)..
uvidíme co bude dělat ten cykl. jestli mi pujde až přijde tak to nebudu dál řešit
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
2.3.09, 10:11 |
|
|
Pech.
|
v.kalandra: poslal jsem to, tak očekávej pošťáka
|
2.3.09, 23:20 |
|
|
v.kalandra
|
Pech. píše: v.kalandra: poslal jsem to, tak očekávej pošťáka
dobroš. Ty jsi to poslal stejně jako dopis, ne? Doporučeně?
Protože to k nám s dopisama chodí taková pěkná pošťačka a baliky mi vozí už jeden známej
|
3.3.09, 06:40 |
|
|
v.kalandra
|
Dorazil, nacpal jsem ho tam a je nějakej divnej
Necykluje, ale dojezd stěračů funguje. Na ostřik reaguje pouze, když mam lukas danej na cyklovač-pak mi to s ostříkáním setře. Ale samotnej cyklovač ne a ne rozchodit.
Ja se podivam na netu jestli je tam zapojení toho cykl. a toho fávo cykl. jakej je tam rozdíl a jaký jsou teda podmínky aby makaly.
Ještě uvidíme, ale podle mne by chodit mohl, jen v tom autě je něco špatně-v elektrice.
Pošli mi prosimtě tvoji adresu, ja tu obalku hned automaticky vyhodil
Pošlu ti teda ten 2012, 100% funkční.
Díky za ochotu, teď se s tim musim poprat sám
|
3.3.09, 14:42 |
|
|
Pech.
|
ok, nemusíš spěchat, pokud by ti nešel, tak si nech původní kterej ti nějak chodí a tenhle zahoď, pokud bys ho rozchodil pošli fáčkovej.
|
4.3.09, 10:40 |
|
|
v.kalandra
|
Pech. píše: ok, nemusíš spěchat, pokud by ti nešel, tak si nech původní kterej ti nějak chodí a tenhle zahoď, pokud bys ho rozchodil pošli fáčkovej.
Je tam
Z nějakyho pro mne neznamyho duvodu jsem na svorce cyklovače, kde má byt pořád 12V měl 12V pouze když se zapl lukas. A tam kde měl byt signal od lukase jsem neměl vubec nic zapojeny. takže trochu změna v pojistkovce a chutí jak pívo (chodí jak víno)
Zítra ti pošlu ten muj starej cyklovač, už to tady mam připravený. Díky
|
4.3.09, 17:42 |
|
|
Pech.
|
OK. ale stejně je to divný, když to jde a nejde.... to je jedno ten od tebe by měl chodit ve všem, pokud tomu dobře chápu, a tobě to teď setře když sepneš ostřikovač....
|
5.3.09, 00:11 |
|
|
v.kalandra
|
Pech. píše: OK. ale stejně je to divný, když to jde a nejde.... to je jedno ten od tebe by měl chodit ve všem, pokud tomu dobře chápu, a tobě to teď setře když sepneš ostřikovač....
Jo, mně to už chodí jak má. A jak je to s tou záměností těch cyklovačů teď opravdu nevim, jsem z toho uplně zmatenej, už jenom proto, že zapojení ve FE pojistkovce nebylo pro ten cyklovač od tebe... Je to divny a zamotany, radši bych to víc neřešil
|
5.3.09, 08:21 |
|
|
Pech.
|
ale můj cyklovač pocházel z nabouraný felcky 1.6 glx.... takže je 100% felcka... byla to tedy r.v.99
|
6.3.09, 00:20 |
|
|
v.kalandra
|
Pech. píše: ale můj cyklovač pocházel z nabouraný felcky 1.6 glx.... takže je 100% felcka... byla to tedy r.v.99
tak mozna ze jsem to mel jiny, kdyz jsem mel jednu z prvnich...
|
6.3.09, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|