Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Pripadne i renault megane hatchback je uzasne desingove dilo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.3.09, 08:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
já byl vždycky jinej, asi zvážím, jaké auto příště koupit
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.3.09, 09:05 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no uvidime az bude na zivo..na rumstra sem se tesil,na fotkach hezky a kdyz sem ho videl nazivo,bylo mi do breku
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
4.3.09, 10:44 |
|
|
Radic
|
stejně jak kachnis...v brně na autosalóně to letos omrknu a prolezu a pak budu dělat závěry
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
4.3.09, 23:10 |
|
|
ferrari
|
Pripájam sa ku Kachnisovi a Radičovi...na obrázkach Jeti vyzerá celkom dobre...mne sa Superb a Oct veľmi nepáčia...Fábia totálne nie...
PS - som najprv urobil preklep - pripíjam sa ku Kachnisovi...azda niekedy inokedy
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.3.09, 19:41 |
|
|
darklord
|
yeti... keby to vyslo rok dozadu tak by ho mozno oproti konceptu tak neorafali, takisto by mal asi vecsiu sancu na uspech... ale zase na druhu stranu sa mi nelubi ani nova fabija a oktavija a predsa sa predavaju, btw za tu trosku revival by som sa prihlasil aj ja
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.3.09, 20:34 |
|
|
Ondras83
|
mě se ze současný produkce škoda auto líbí všechno...roomster je takový nezvyklý, ale hezký menší MPVčko, oktávka je jasná, ta byla hezká vždycky, fábka se mi líbí, stará je hnus no a teď yeti je taky dobrý, ještě uvidíme, jak se bude prodávat s výbavou atak (napřiklad mě to připadá RAV 4ku, ale ta bez předního rámu nic moc, ale známej má s rámem a vypadá to moooc dobře) tak uvidíme, jak s tim vyrukuje škodovka....každopádně sem rád za každej novej model...ještě nám chybí dodávečka
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.3.09, 10:40 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hele, co je to ten motor 1.2 TSI 77kW ? to vychazi z ty 1.4 co vynalezli do golfa pred par rokama? zakladem je , je skodovka bude skladat motory 1.2 se vsemi valci historie se opakuje, hura, navrat 742.12 s preplnovanim
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.3.09, 11:40 |
|
|
darklord
|
neviete ako je yeti na tom s NCAP?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.3.09, 17:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Na NCAP je brzo, to auto se tento týden poprvé ukázalo veřejnosti
|
6.3.09, 23:40 |
|
|
kwiko
|
Myslim, ze sa bude predavat dobre. Asi ako terenacik od Suzuky alebo Hondy. Vw group doteraz take nic podobne nemalo.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.3.09, 10:33 |
|
|
Ondras83
|
dneska sem to viděl v autosalonu...to nemá skoro žádný převysy karoserie, takže do terénu jak dělaný
|
7.3.09, 10:34 |
|
|
Ondras83
|
kwiko píše: Myslim, ze sa bude predavat dobre. Asi ako terenacik od Suzuky alebo Hondy. Vw group doteraz take nic podobne nemalo.
mělo - VW Tiguan
|
7.3.09, 10:35 |
|
|
Dawid130
|
Ondras83 píše: dneska sem to viděl v autosalonu...to nemá skoro žádný převysy karoserie, takže do terénu jak dělaný
To ano. A stojí na podvozku octy. Uvidíme až to auto někdo otestuje. Vzhled je zatím dobrý.
|
7.3.09, 14:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Ohledně toho terénu bych byl raději opatrný, je skoro jisté, že to něco jistě projede, vyjede i přejede, ale pokud by se to k tomu účelu používalo dlouhodobě a často, tak to podle mě nevydrží. Myslím si, že rouzmné využití je běžná silnice a na víkend občas na chalupu někde na hory, kde se jede kus po louce nebo lesem. Kdyby to bylo stavěno na častý provoz v terénu, tak to musí mít jinačí profily na nápravách. podvozek octavie na mě rozhodně nepúsobí robustním dojmem, který by měl něco vydržet . Ale je to jen můj nepodložený názor.
|
7.3.09, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|