|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Výměna spojkového potrubí.
| Autor |
Zpráva |
|
alda
|
 Výměna spojkového potrubí.
Zdravím,
rozhodl jsem se vyměnit spojkové potrubí, tak se chci zeptat jestli tam není nějáká záludnost. Taky bych rád věděl, jaký šroubky drží potrubí pod vozem, abych si mohl nakoupit nové matičky dopředu a nemusel kvůli tomu lézt pod auto. Dík
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
| 6.3.09, 09:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: Výměna spojkového potrubí.
no trubicku nedrzi zadny sroubky.je prichycena vepredu na HSP a pod autem vede dozadu kde je zas pripojena k ty pruchodce kde se spojuje s hadici..Mka ji maj akorat prichycenou pakovejma pacickama ke krytu chladicich trubek..,takze nepotrebujes krome trubicky, hadice a jedny medeny podlozky nic..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.3.09, 11:48 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Když jsem měnil tohle potrubí tak jsem akorát měl problém dostat trubku zpod auta do kufru v původním tvaru, ale řekl bych že to bylo spíš rukama 
|
| 6.3.09, 11:59 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
no je to podle napravy..u hrebenu to chce jinej grif nez u sneka..pravda je,ze pristup tam blby je..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.3.09, 12:19 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|