Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 19:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Karburátor Favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: pretryskovaní
ody píše:
Zdravim vsechny skodovkare? mam dotaz.nebvite nekdo kde se daji sehnat sportovni trysky na fabla?Popripade i sportovni rovny pisty z feldy? dik moc Martin :?:

mohol si si urobiť novú rubriku...

rovné piesty sú na felicia BMM 50kW ( nemyslíš "T" piesty? ) , ostatné neviem.

12.4.06, 13:23
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tomáši, pokud ti to při nastartování chytí na vyšší otáčky a po sešlápnutí plyn. pedálu spadnou otáčky tak zkus pootočit bimetal. Ten šestihran je zajištěný malým červíčkem z boku víčka sytiče. Povol červíček a pootoč ten šestihran do prava. Tím se ti trošku přihne bimetal a měl by držet přivřenou přívěru. Pokud to nepomůže tak je špatný asi ten termoventil nebo něco jiného.

12.4.08, 10:57

Příspěvek 
varok: Proč vytahuješ 2 roky starou diskuzi?

12.4.08, 11:09

Příspěvek nový karburátor?
čau děcka potřebuju poradit. Mám favoriťácký motor a pod karburátorem mě tekl benál tak jsem ho vymontoval, ze spodu a vevnitř je seškvařená guma která jde stěží oloupat. Myslel jsem že tam bude jen těsnění které vyměním ale vypadá to jako že je celá ta spodní vnitřní část karbecu zalétá v gumě, která je zničená. Je to na nový karbec nebo stačí nějaký silikon nebo těsnění? dík za rady

5.3.09, 21:32

Příspěvek Re: nový karburátor?
mikke píše:
čau děcka potřebuju poradit. Mám favoriťácký motor a pod karburátorem mě tekl benál tak jsem ho vymontoval, ze spodu a vevnitř je seškvařená guma která jde stěží oloupat. Myslel jsem že tam bude jen těsnění které vyměním ale vypadá to jako že je celá ta spodní vnitřní část karbecu zalétá v gumě, která je zničená. Je to na nový karbec nebo stačí nějaký silikon nebo těsnění? dík za rady

nejako to očistiť musí ísť, prinajhoršom trichlór...

tá podložka pod karbom sa dá kúpiť nová, ale radšej zožeň takú kovovú kde je tesnenie zhora a z dola, tie gumové náhrady nestoja za veľa.

kde ti tiekol benzín, musíš zistiť a vymeniť, možno membrána akceleračnej pumpičky, alebo tesnenie veka...

5.3.09, 21:42

Příspěvek 
díky moc. právě že benzin tekl priamo z miesta tej podložky, po celé délce jedné strany. ta guma je také uvnitř té kulisy karburátoru a je zpečená, když ji seškrabu nebude tam :) nebude to mít na funkci nějaký vliv? můžu poslat foto jestli je treba...

6.3.09, 12:20

Příspěvek 
mikke píše:
díky moc. právě že benzin tekl priamo z miesta tej podložky, po celé délce jedné strany. ta guma je také uvnitř té kulisy karburátoru a je zpečená, když ji seškrabu nebude tam :) nebude to mít na funkci nějaký vliv? můžu poslat foto jestli je treba...

foto nikdy nezaškodí, ale musíš to očistiť aspoň tak aby tá styčný polocha s podložkou bola čistá, aby to tam tesnilo, tadiaľ často ťahá "falošný vzuch"
zoškriabať to môžeš, aby to nezavadzalo klapkám a zo spodu je jedna štrbina na podtlak tak aby nebola ucpaná...

6.3.09, 18:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2