|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
4T jednoválec - ventily
čus kluci, jak mám nastavit ventily u jednoválce 4Taktu?...je to na 4kolce a dneska sem zaslech, že dost cvakaj, ale fotr vodjel, tak to zůstane na mě a nevim, kterej má bejt zavřenej a tak...vůle vim, ale nevim prostě jak..neví někdo?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.3.09, 12:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Když jsou oba zavřené, takže bych zkusil najít střídání ventilů a otočit jednu otáčku.
|
7.3.09, 12:21 |
|
|
Jiri
|
fatal píše: Když jsou oba zavřené, takže bych zkusil najít střídání ventilů a otočit jednu otáčku.
v podstate takhle a nebo si s tim proste otocis no a jak motor funguje vis...jak budes tocit ve smyslu otaceni motorem tak vis urcite kterej ventil je saci a kterej vyfuk tak to uvidis nebo si vyndej svicku a neco tam strc aby si vedel kde pist je....no a jak pujdes nahoru tak uz to stlacuje tak to uz musi byt zavrene ..no a v HU pak to seridis...aůle v podstate je to uplne jedno kde ten motor je..jen je potreby aby byl zavrenej...no tak jak budes otacek ...tak uvidis jek se oterve..no a pak zase zavre....a pak to taky nastavis
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.3.09, 19:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: 4T jednoválec - ventily
Ondras83 píše: čus kluci, jak mám nastavit ventily u jednoválce 4Taktu?...je to na 4kolce a dneska sem zaslech, že dost cvakaj, ale fotr vodjel, tak to zůstane na mě a nevim, kterej má bejt zavřenej a tak...vůle vim, ale nevim prostě jak..neví někdo?
napiš jaký motor honda, nebo stará pinda
já měl patálie na dva měsíce s jednoválcem škubalo to natahovací špagát, jakoby velký předstih no fak dva měsíce sem tam jsem nad tím dumal a nakonec
prasklo vahadlo na výfukový ventil a ventil skoro neotvíral zobnul jsem ho Co a OK jedná se o řezačku spar miloš
|
7.3.09, 19:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tohle je čínská čtyřkolka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.3.09, 20:02 |
|
|
paži
|
čínský 4kolkx mívají často motory honda atd..
já se chci pustit do venltlů na motorce, ale vůbec nevím jak na to
|
8.3.09, 12:50 |
|
|
Pech.
|
vůle ventilů zde bývají trochu menší, dej tak 0,05-0,01 na sání 0,1-0,15 na výfuk,
horní úvrať zjistíč tak, že po střihu ventilů otočíš o jednu otáčku po směru otáček motoru, vytočíš svíčku a tyčkou zastrčenou do odtvoru ověříš h. úvrať, seřídíš.....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
8.3.09, 13:02 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.3.09, 10:20 |
|
|
Reklama