|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
bany
|
 Blatnik Garde - demontaz
potrebujem demontovat blatnik na Garde a chcel by som sa spytat ci je pripevneni len so skrutkami po stranach, alebo je aj niekde inde nejako mechanicky pripevneny (privareny)
|
| 10.3.09, 05:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
sharpers
|
přiavařený by teda být neměl, od výroby určo ne, možná tak nějaký předchozí majitel, jinak by měl být připevněný co já vím tak těma nahoře pod kapotou, tam kde se blatník setkává s dveřmi, jeden by ho měl držet u prahu a pak je to přichycené k přednímu čelu....teda pokud si to dobře pamatuju
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 10.3.09, 06:12 |
|
 |
|
Drak
|
Bývá přilepenej něčím jako silikon. Sundat pude podle toho, kolik měl dotyčnej lepič zrovna ampér pod kůží, některý dou pěkně, ale pár sem jich taky musel uvázat za druhý auto a vyloženě násilím urvat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 10.3.09, 07:46 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ale tak mě to šlo bez problémů. Až tam budeš dávat jinej tak hlavně si dej bacha tam kde se to napojuje k A sloupku, jak ti tam bude zatékat, tak ti shnije Pčko, a to je pak špatenka.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 10.3.09, 09:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|