|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
krakenek
|
130 - studenej nechytne
Ahoj, mám problém, teď po zimě mi 130ka nechce studená naskakovat. Když je motor zahřátý nebo stojí krátce, tak bez problému na jeden pokus bez přidání plynu, ale jak stojí dva dny a víc, tak ji nemůžu natočit ani za nic...zrovna teď jsem ji roztahoval Moc motory nedávám, tak ocením každej nápad čím to může být...děkuju
|
7.3.09, 16:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
dibarbora
|
Predpokladam, ze benzin si pred startovanim rucne natahas. Takze by som isiel najprv po kontrole elektriny, akumulator, rozdelovac, cievka, kable, sviecky. Skontrolovat stav a nastavenie samotneho zapalovania. Potom pozret karburator, ci nie je sitic upchaty.
|
7.3.09, 16:27 |
|
|
venda
|
Co kdyby jsi zkusil před startem napumpovat benzín....
|
7.3.09, 16:28 |
|
|
krakenek
|
Benzín si samozřejmě ručně natáhám vždycky, když to delší dobu stojí. Baterka je nová, takže kouknu na káble a pak zkusím svíčky no a jestli to nepomůže, tak to budu muset někomu dát, bay se mi an to podíval....tak zatím dík a uvidíme.
|
7.3.09, 16:39 |
|
|
ventYl
|
vzhladom k tomu, ze ti to teple startuje, u zapalovania by som to videl max. na nejake nanosy na kontaktoch na vicku, pripadne na palci, alebo stare kable.
mohla by to byt mozno hladina benzinu v plavakovej komore, alebo primesy vody v benzine, ktore po zime rady vykondenzuju.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.3.09, 11:14 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
zkusil bych zapalovani+ predstih ..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.3.09, 11:15 |
|
|
škodař
|
problémi s vařením nemáš nebo nestrácí se ti voda?
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
9.3.09, 22:03 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
škodař píše: problémi s vařením nemáš nebo nestrácí se ti voda?
popripade kdyz pred nastartovanim vytahnes svicky,nejsou nahodou vlhke popr. mokre...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.3.09, 22:10 |
|
|
krakenek
|
Tak jsem zkusil nové svíčky a zatím se zdá, že je po problému. Voda se neztrácí a auto nevaří, takže v tom problém není. Kabely nejsou moc staré, jsou to už ty silikonové. Ale pro jistotu ještě zkusím tu vodu v nádrži a kdyby se náhodou ještě objevili problémy, tak pak zapalování, předstih a karbec. Ale díky moc
|
11.3.09, 17:04 |
|
|
ferrari
|
krakenek píše: Tak jsem zkusil nové svíčky a zatím se zdá, že je po problému. Voda se neztrácí a auto nevaří, takže v tom problém není. Kabely nejsou moc staré, jsou to už ty silikonové. Ale pro jistotu ještě zkusím tu vodu v nádrži a kdyby se náhodou ještě objevili problémy, tak pak zapalování, předstih a karbec. Ale díky moc
Kukám si túto topis a hneď ma napadlo, že to budú sviečky...ale už je to aj vyriešené...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.3.09, 15:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|