Takze opet prinasim par novinek ohledne vlecky. Prvni vec, kterou chci zminit, je, co me vcera ,s prominutim, nasralo do nepricetnosti. Stal jsem u ponku ve sklepe a v zachvatu vzteku jsem byl schopen pouze dupat a nadavat jak male decko. Stal ose nasledujici. Kdo cte mou Garaz, jiste vi, ze jsem si myslel, ze jsem koupil manzetu zmetek. Chyba. Koupil nekoupil jsem zmetek ale 3 manzety ze stare varky, z Rubeny, a 1 manzetu z varky nove, od nejake debilniho vyrobce co stoji vsichni vime za co. Kdyz jsem vcera zasel do Mototechny aby mi ji vymnenili, oznamili mi, ze Rubeny dosly
. Dobra presel jsem ale mel jsem hlodavy pocit, ze stejne budu behat po vsech kramech a hledat Rubenu nebo Gomet. Koupil jsem tedy tri sady spon na faviritackou poloosu znacky DAGA. Ja i Carlos vam o techto sponach radi rekne, co si o nich myslime. Jsou pevnostne silne dodimenzovane, rozmery kompletne spatne. Jak jste jiste pochopili, dnes hned po mem jedinem dnesnim cviceni jsem vyrazil do obchodu Technicka guma. Manzety sice meli ale byl to vyrobek TF ktery stoji stejne za ho**o jako ty co mi nevyhovovali(to jsem ale zjistil az doma kdyz me vyvedl z omylu Semik, do te doby jsem si myslel, ze mam GOMETky). Koupil jsem vsak spony. Sice ne presne stejny patent jako na origo poloosach ale rozhodne lepsi material a vubec...
Dva polske sity. TF vlevo, sit vpravo:
Vsimnete si rozdilu zpracovani. U situ chybi zapich na sponu. Sit vevnitr obsahuje zbytky z liti gumy ktere by mohli nadelat peknou paseku... Proste bych z toho neudelal ani hajzlzvon.
Kdo by nevedel jak poznat sit znacky TF:
Tady mate nastineno, jak vypadaji spony. O jejich funkcnosti budu informovat hned, jak je ozkousim:
Ted bych opustil poloosy a veci s nimi spojene a budu se spise chlubit
Nechal jsem si opiskovat vlecku:
Detail povrchu:
Tento silent vypadal, ze uz nedokaze ani umrit a po horke sprse(pisku
). Nechavat ho tam samozrejme nebudu ale vypada pekne:
K poslednimu obrazku mam dotaz. Co je to za vykousnuti na to podelnym?:
Jinak za opiskovani vsecho co je v bende jsem dal 400Kc...