Autor |
Zpráva |
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
favo to tam snad jeste ani nema...
|
11.3.09, 15:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
trady píše: favo to tam snad jeste ani nema...
Mají to všechny fáva i samo feldy..
Ve velkým TP je kolonka EMISE.
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
11.3.09, 18:46 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
taky polopřevod, ale nejde mě o ekologickou daň
Co se stane, když řekněme zítra koupím auto, na které se nevztahuje ekologická daň, to auto na mě bude odhlášené, já ho strčím do garáže a zbytek - pojistku a přihlášení zařídím až někdy v květnu ? Předpokládám, že nic. Na převoz od prodávajícího do garáže pojistka nebude třeba, nepojede po silnici.
|
11.3.09, 20:39 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Majlanky píše: Ted sem to psal na virtu v inzerci na prodej Gardecka(samozrejme ze me udelali naprostyho vola, idiota, pitomce, kokota atd. co si to vubec dovoluju premejslet o necem co voni uz si davno vymysleli a stanovili) kde to maj uplne stejne jako ty. Prodavajici to v odhlasce buhvi na koho z minulyho roku a rika tam, ze kdo si Garde koupi tak nebude platit ekodan. Ja osobne jsem tam napsal nazor, ze pokud by to prihlasoval clovek co je v odhlasce, tak by mu to meli prominout, jelikoz je to zapocatej ukon mezi dvema lidmi a to mezi prodavajicim a kupujcicim. .
hele,na to garde mi nesahej , jinak je to tal jak tam pisou,psal jsem kvuli tomuto konkretnimu pripadu email na magistrat CV a pan mi odpovedel,ze je to jedno..poloprevod je zapocatej a poplatek se neplati..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
11.3.09, 22:03 |
|
|
NOVON
|
Jo ještě by mě zajímalo,jestli se něco stane,když nechám auto v polopřevodu..Pojistku mám uzavřenou,kupni smlouvu taky mám,STK je platná a velký TP i ORV mám samo taky..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
12.3.09, 00:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já ORV odevzdával při přepisu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.3.09, 16:55 |
|
|
Jiri
|
orv ti prcvaknou ..plati pak myslim mesic..tak na poloprevodu muzes jezdit mesic a pak konec...neni to reseni poloprevod... nemuzes to pak prodat...nemuzes to zlikvidovat...proc to porad nejak obchazite..kdyby to vsichni prepisovali jak se to ma prepisovat do depozita davali ne to co uz je sesrotovany ale to co proste opravdu jen bude stat..a podobne tak spousta tech kravin vubec nebyla
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
12.3.09, 20:17 |
|
|
NOVON
|
JIRI: Samo,že to přihlásím,ale až tak za 2 měsíce..Teď mám bohužel jiné výdaje..:-l
|
12.3.09, 22:43 |
|
|
Jiri
|
to neni nejak narazka na nikoho...ale proste vetsina opatreni je proto aby toho lide nezneuzivali..evidencky depozit jen na rok...a podobne..ukladaji se auta do depozita protoze ekolikvidace stoji penize...a protoze si nemuzes nic vzit....no a ta ekolikvidace je zas proto ze se valeji vraky po ulicich a lesich...a podobne vsehcno si lide delaji sami...to samy s tim poloprevodem...snad jsou za to i nejake pokuty ja nevim..kamarad to tak mel mel dlouho auta na poloprevdou pak mu prisel dopis do vlastnich rukou...a bylo to vyresene hned...proste kdyz kupuju neco...tak vim co mam vse udelat..a kolik na to potrebuju..kdyz nevim..zeptam se...kdyz nemam tak to nekupuju....samozrejmne nic proti NOVONOVI ted..nejake dva mesice to v podtsate vubec nic neznamena...ja to cele bohuzel muzu srovnat s Anglii..a z tech cr vyhlasek to je opravdu...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
12.3.09, 22:56 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Doufam ze uz nic takovydleho nebudu resit... (snad) ta moje sošovica je posledni vozidlo tohodle typu... az nekdy doslouzi do stavu ze uz nebude cena to opravovat tak to prodam.. rozeberu apod... nebo nevim co...
kazdopadne To Fávo je v dobrem stavu co sem videl
|
12.3.09, 23:33 |
|
|
NOVON
|
kazdopadne To Fávo je v dobrem stavu co sem videl [/quote]
ALE ALE nelichot mi,prostě normální Forman se všemi klasickými nedostatky...
|
13.3.09, 11:24 |
|
|
NOVON
|
LORD_SEF: Ty jo,teď z hlavy nevím,ale určo to tam bude.V nových TP je tam kolonka EMISE a ve starých TP je někde něco o homologaci a číslo začínající ES.....
Nebo se nestyď a v sobotu přijeď do OV na srazík s velkým TP..
|
18.3.09, 09:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
NOVON píše: LORD_SEF: Ty jo,teď z hlavy nevím,ale určo to tam bude.V nových TP je tam kolonka EMISE a ve starých TP je někde něco o homologaci a číslo začínající ES..... Nebo se nestyď a v sobotu přijeď do OV na srazík s velkým TP..
asi sem slepej ale nic tam nevidim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.3.09, 15:48 |
|
|
Jad
|
Tak pokud v TP není nic o emisní normě, může se vám stát co mně: Na DI mi dali vybrat, buď zaplatit za převod 10 000,- nebo poslat TP a protokol z evidenčky do Prahy na Dekru, odkud mi za 1 000Kč pošlou potvrzení o Euro normě a na DI to pak dopíšou do TP. Když nebudu chtít čekat na odpověď z Dekry měsíc, bude to do druhého dne za 1 500,-. Takže jsem to měl za 1500 potvrzení + 5000 za daň. Už si pomalu začínám počítat, o kolik mě stát okrad, však já si to jednou vezmu zpátky
|
18.3.09, 20:08 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
takze jsem se ptal jeste jednou primo na urade,na evidenci vozidel.
pokud pan X odhlasil pred koncem roku auto na pana Y a ten jej do ted neprihlasil a chces si ho na sebe prihlasit ty, musis mit od pana Y( ) prohlaseni ze si auto na sebe nebude registrovat a prodava jej dale Tobe. Ty musis mit na sebe evidencni kontrolu a uzavrenou pojistku..pak neni problem a platis jen 800 Kc prepis.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
19.3.09, 09:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|