Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 dobijeni felicia pomoc!! 
Autor Zpráva

Příspěvek dobijeni felicia pomoc!!
Mam felici 1,3 mpi r.v.98. Trapi me tento problem> pokud auto nastartuju a motor je studeny [zejmena ted v mrazech] problikava mi kontrolka dobijeni chvili sviti jen slabe chvili silneji kdyz motor zacnu vytacet a nebo kdyz se zahreje tak kontrolka prestane problikavat a vse je v poradku. Vsem dekuji za pripadne rady

27.12.06, 14:22
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Honzo,pokud ti neprokluzuje řemen zkontrouj toto.Ze zadu na altíku po povolení dvou šrubků vyndáš regulátor i s držákem uhlíků.Uhlíky pokud jsou kratší než cca 0,5mm vyměň za nové.Dej vědět jak jsi dopadl. čus

27.12.06, 18:10

Příspěvek 
dekuju zatim za odpoved dnes koupim uhliky a v sobotu to zkusim vymenit pak dam vedet jestli to pomohlo jeste jednou diky

28.12.06, 09:51

Příspěvek 
janfoitll píše:
dekuju zatim za odpoved dnes koupim uhliky a v sobotu to zkusim vymenit pak dam vedet jestli to pomohlo jeste jednou diky

Oni většinou prodávají celý regulátor i s uhlíky (samotný sem ještě neviděl prodávat+montáž samotných uhlíků který mají měděný drátek prolisovaný v plechu na regulátoru nevím jak by si udělal).Relé stojí tak 300kč.

Jinak sem se setkal stím že při volnoběhu to dobíjelo na na zvíšený otáčky to přestávalo dobíjet a svítila kontrolka víc a víc podle otáček.Tam jak je regulátor tak ještě podním je bílá krabička která má drátek přidělaný na +12v a samotná krabička je přidělaná k altíku.Je to odrušovač.A ten byl prostřelený a dělalo to takovýto bordel. :D

28.12.06, 12:31
Profil ICQ

Příspěvek 
no urcite vyzkousim oboje protoze dnes rano kdyz jsem nastartoval uplne vymrzly auto tak to asi 5 minut nedelalo pak ta kontrolka zase zacala prosvitat a kdyz se auto zahralo na optimalni teplotu tak bylo zase vse v poradku nemuze to byt jen v elektrice? asi pred tydnem jsem do auta daval radio a jelikoz po predchozich majitelich tam zustaly jen ohorely kabely naletoval jsem ty draty do svorky u pojistek ktera byla volna tak jestli to nemuze mit nejakou souvislost? jinak dekuju moc za rady z kazdy i kdyby nevedla k zadoucimu vysledku se rad poucim
honza

28.12.06, 15:21

Příspěvek 
janfoitll píše:
no urcite vyzkousim oboje protoze dnes rano kdyz jsem nastartoval uplne vymrzly auto tak to asi 5 minut nedelalo pak ta kontrolka zase zacala prosvitat a kdyz se auto zahralo na optimalni teplotu tak bylo zase vse v poradku nemuze to byt jen v elektrice? asi pred tydnem jsem do auta daval radio a jelikoz po predchozich majitelich tam zustaly jen ohorely kabely naletoval jsem ty draty do svorky u pojistek ktera byla volna tak jestli to nemuze mit nejakou souvislost? jinak dekuju moc za rady z kazdy i kdyby nevedla k zadoucimu vysledku se rad poucim
honza

Kdyby to bylo nějakými kabely u rádia tak by to na dobíjení nemělo vliv protože kdyby byly někde seklý nebo by se dotýkaly tak ti to akorát vyhoří.To že ti blbne kontrolka na dobíjení,tak to je samotný elektrický okruh (lajcky řečeno),vidím to na ten regulátor který už má v háji uhlíky ale jak sem řek je lepší koupit nový......nestojí tolik peněz... :D

28.12.06, 19:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Honzo,jak píše Roman.Poslal jsem mail a popsal.čus

28.12.06, 19:10

Příspěvek ohořelé kabely ???
Pokud vidíš ohořelé kabely u rádia či jiné prasárny po předchozím majiteli tak si nechej auto radši prohlédnout u elektrikáře, nebo ho dovybav hasicím přístrojem, lidi jsou prasata a co jsem viděl čeho jsou někteří jedinci schopní jsem fakt nechápal

30.12.06, 20:33
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]