Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Dá se jet se Š120 do Rakouska? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
no za 3 roky sa v ekofasistane hodne zmenilo. dobrou radou je, hlavne so starym motorom v kolone vypinat motor, nie je to pravidlo, ale policajti za to v meste niekedy mozu dat napomenutie. znie to sice debilne, ale debilny narod vymysli len debilinu. ked zbytocne bezi motor na stojacom aute, tak moze vodic schytat celkom slusnu ekopokutu. nechat beziaci motor na zaparkovanom aute coilen o sekundu dlhsie, ako je treba je hriech skoro porovnatelny s masovou vrazdou.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

28.3.09, 11:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já projížděl Rakouskem loni v září se svou škodou 105L, ale policajty jsem naštěstí nepotkal :D

3.4.09, 20:07

Příspěvek Re: Dá se jet se Š120 do Rakouska?
atahualpa117 píše:
Máte někdo zkušenosti z posledních cca 2 let s jízdou se škodovkou 105-130 do Rakouska? Prý tam buzerujou české řidiče důkladnými kontrolami a šikanou. Když si předtavím že ještě tam najednou uvidí mojí škodovku, tak to je krásný sousto pro solidní pokutku za cokoliv, třeba i za ekologii (emise atd.). Škodovka je jinak v pořádku. Mám se Rakousku raději vyhnout? Jaké jsou Vaše zkušenosti?

PODOTÁZKA: Když čepuju benzín, občas vezmu Natural a pak k němu přileju Pb aditiv nahrazující olovo. Na trhu je víc druhů těhle výrobků. Je jedno jaký zvolim? A dají se vzájemně kombinovat?
Dík

Já jen vim,že sou to fakt ku.vy a neriskovala bych to...nemaj nás v lásce a jen co maj příležitost tak pokutujou o 106...vim z vlastní zkušenosti.
PODOTÁZKA:myslim si,že je to jedno,jakej zvolíš,jen bych to nekombinovala.

4.6.09, 23:34
Profil ICQ

Příspěvek 
MATTESS píše:
jeden kolega z virtu jezdí Rapidem na "západ" docela často, ale má hodně dobrý stav. V jednom tematu popisuje cestu do Chorvatska:
Ja jsem tedy neresil cenu a jel jsem prohlidkovou pres Grossglocknerpass, Brixen, Bolzano, Passo Tonale, Lago di Garda pak kolem Verony, Padovy na Terst a Rijeku a dale po Chorvatsky dalnici az za Makarskou a zpet pres Graz a Linz

No jo to bylo v roce 2006....

+ 2007: Zell am See - Innsbruck - Passo Resia (1508) - Passo Stelvio (2750) - Passo gavia (2640) - Paso Tonale (cca 1800) - Riva del Garda - Rovereto - Ventimiglia - St. Tropez - Grand canyon du Verdon - Avignon - Grennoble- Chamonix a dal pres Svycarsko a Lichtenstejnsko a Arlberg Tunel zpet.

+ 2008: Brenner-Cervinia-pass piccolo san Bernardo (2188)-Val d'Isere-Col de'l Iseran(2770)-Col du Galibier(2645)-Briancon-Col du Vars(2111)-Cima de la Bonnete(2802)-Aix en Provence-Avignon-Les Baux-Aigues Mortes-Sete-Montpelier a zpet pres St. Tropez - Pisa - Florencie a domu pres Brenner a tentokrat Mnichov

+ 2009: Praha-Innsbruck-Passo Rombo (2503m)-Passo Stelvio (2750)-Col du Galibier(2645)-Briancon-Col de l'Izoard (2344m)-Aix en Provence-Avignon-Chateau neuf du Pap-Montpelier-Carcassone-Pas de La Casa (2400? m) -Andorra-L'Leida-Valencia-Alicante a zpet - Tarragona - Barcelona - Narbonne - St. Tropez - a pres Brenner a Linz zpet

Zatim, tuk tuk, nikde zadnej problem s uredni moci nebyl, jen ve Francii mam asi rychlou fotku z dalnice.

EDIT: Jinak sem moc nechodim, navic tu mam jiny nick, ale nedalo mi to to vytahnout

6.10.09, 17:47
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2