|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
MilhausH
|
Alarm + Centrál
Ahoj lidi mam malej problém Když pustim u felície z rv 97 klíčkem v motoru centrál a alarm tak se mě rozblikaj všechny 4 blinkry a nereaguje ovladač. zablikaj 4X a poté blikaj v určitém intervalu porát cca 3-5s interval
|
13.3.06, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Nevím o jaký typ alarmu se jedná, - ale co takhle baterka v ovladači-není kaput.To blikání ,,může,, znamenat stav závady /počet bliků/
co na to říká manuál.
|
13.3.06, 22:28 |
|
|
milhaushk
|
Manuál nemam bohužel jinak bych tam mrknul jinak se jedná u meta system číslo přesně nevim ani nevim kde ho porádně hledat asi na jednotce co ,ale to jedině zítra.Má někdo manuál k tomudle typu?
|
14.3.06, 00:23 |
|
|
vopaje
|
Zdravím, co ta baterka v ovladači.??? A ještě jedno - zapni alarm při zapnutém klíčku. Co to udělá. zatím čus
|
14.3.06, 19:59 |
|
|
Milhaushk
|
Tak jsem nechal baterky z ovladače venku přes noc a rano to zkusil a ono to šlape takže jdu koupit baterky a asi to pošlape díkas.
|
14.3.06, 23:10 |
|
|
vopaje
|
Nemáš zač,jenom pozor.Nemusíš mít ještě vyhráno.Stává se že ovladač je vadný a vybíjí baterku./hodně případů/
Takže tě nechci strašit,jen to pořádně vyzkoušej, ať nejsi překvapený že za týden alarm opět nefunguje. Přeji štěstí. čus
|
14.3.06, 23:15 |
|
|
MilousHK
|
Je pravda že když jsem ovladač rozdělal bylo tam dost oxidace tak jsem to vzal lihem a snad to bude dobrý.
|
15.3.06, 04:52 |
|
|
vopaje
|
To jsi udělal dobře.Vypadá to na vyteklé baterky.Teď to bude chtít kontrolovat čestěji /cca2měs./ zda oxidace pokračuje. šus
|
15.3.06, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|