|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
forman svisti ako vysavac
Autor |
Zpráva |
kajoxx
|
forman svisti ako vysavac
Teraz cez vikend som na formane presiel 1150km do slovinska a spet, vacsina cesty po dialnici, boli sme 4, kufor nalozeny do plna, cestou tam po dialnici tahal v pohode, po rovinkach a dolu kopcom 110-130, do kopcov na dialnici som siel vacsinou na stvorku tych 90, vsetko bolo ok az kym neprisli serpentiny na priesmyk asi 1100m vysoky, kde uz ani dvojka nestacila, na jednotke bolo treba potocit aj do 4000-4500ot aby sa dala dvojka zaradit, a odvtedy nieco v motore svistalo ako vysavac celu cestu, so zvysujucimi sa otackami je to pocut stale viac. Dalsi den sa to spocitaku neozvalo, ale po prejdeni asi 50km do dalsich stupani to svistalo znova, potom aj celu cestu domov po dialnici, ale nejaky problem pri behu motora nebol.. iba ten zvuk ma znepokojoval, a hlavne ze cim vyssie otacky tym viac bolo ten zvuk pocut..
Nevie niekto co by to mohlo byt?
Inak na tu cestu mi vysla spotreba 6,3l/100km, spalil som 72l benzinu, co som teda sam necakal pri tych stupaniach, rychlosti, a to ze sme boli plny...
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
7.4.09, 11:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: forman svisti ako vysavac
kajoxx píše: Teraz cez vikend som na formane presiel 1150km do slovinska a spet, vacsina cesty po dialnici, boli sme 4, kufor nalozeny do plna, cestou tam po dialnici tahal v pohode, po rovinkach a dolu kopcom 110-130, do kopcov na dialnici som siel vacsinou na stvorku tych 90, vsetko bolo ok az kym neprisli serpentiny na priesmyk asi 1100m vysoky, kde uz ani dvojka nestacila, na jednotke bolo treba potocit aj do 4000-4500ot aby sa dala dvojka zaradit, a odvtedy nieco v motore svistalo ako vysavac celu cestu, so zvysujucimi sa otackami je to pocut stale viac. Dalsi den sa to spocitaku neozvalo, ale po prejdeni asi 50km do dalsich stupani to svistalo znova, potom aj celu cestu domov po dialnici, ale nejaky problem pri behu motora nebol.. iba ten zvuk ma znepokojoval, a hlavne ze cim vyssie otacky tym viac bolo ten zvuk pocut.. Nevie niekto co by to mohlo byt? Inak na tu cestu mi vysla spotreba 6,3l/100km, spalil som 72l benzinu, co som teda sam necakal pri tych stupaniach, rychlosti, a to ze sme boli plny...
moze to byt pokojne remen.
co remen to original, kazdy ma po nasadeni iny zvuk,
popripade sa ti mohol uvolnit altik a to nemas spravne napnuty, skus to kuknut
PS: mame zohrane fotky
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
7.4.09, 12:20 |
|
|
kajoxx
|
Re: forman svisti ako vysavac
deekay píše: moze to byt pokojne remen. co remen to original, kazdy ma po nasadeni iny zvuk, popripade sa ti mohol uvolnit altik a to nemas spravne napnuty, skus to kuknut PS: mame zohrane fotky
no na ten remen som sa uz chystal, nahradny som mal aj so sebou, len som bol lenivy ho vymienat..
inac na alternatore mi uz huci lozisko tusim, teda snad je to alternator, a nie pumpa, je zlozite to lozisko vymenit?
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
7.4.09, 14:14 |
|
|
no_-_name
|
To se jenom probudilo turbo ze spánku
_________________ Mrs. Green
|
7.4.09, 15:41 |
|
|
kwiko
|
Zapchaj si najprv vyfuk handrickou. Skus si lahnut pod auto a pocuvaj... Moj typ je totiz ze ti zacalo podfukovat tesnenie zvody/prvy diel vyfuku.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.4.09, 16:36 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|