| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Otvor v kapotě
Myslíte si, že by cajti moc nadávali, kdybych si udělal do kapoty takovou tu kapsu? uvažuji, že si dám sportovní filtr a dal bych mu trošku čerstvého vzduchu. Ale nevím, co na to polície.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 14.3.09, 21:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Otvor v kapotě
varok píše: Myslíte si, že by cajti moc nadávali, kdybych si udělal do kapoty takovou tu kapsu? uvažuji, že si dám sportovní filtr a dal bych mu trošku čerstvého vzduchu. Ale nevím, co na to polície.
ostré hrany a homologace
|
| 14.3.09, 21:36 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
copak policie, ale co by tomu rekl psychiatr
tovární favorit na rally to nepotřeboval, tak ty máš asi silnější
Naposledy upravil Vít dne 15.3.09, 00:16, celkově upraveno 1
|
| 14.3.09, 23:14 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11976 Bydliště: Český Těšín
|
Ještě se jdi zeptat na nějaké tuningfórum. Tam z tebe budou nadšení a ještě ti poradí jak přesně to vyřezat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 14.3.09, 23:20 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hm, a co tak udělat "žábry" do blatníku, jako to má VW Transporter IV? Rozhodně to vypadá líp než nějaký hrůzný půduchy v kapotě, a fungovat to bude taky.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 15.3.09, 01:25 |
|
 |
|
varok
|
Já se jen ptal. Chci zkusit otevřený sportovní vzduchový filtr a ten potřebuje studený vzduch. Tahat hadici od světla se mi moc nechce, zdá se mi že ten otvor v kapotě je lepší řešení.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 15.3.09, 12:52 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
ten slavný filtr ho možná potřebuje, ale motor o něj asi moc nestojí, když se normálně ještě reguluje teplota nasávaného vzduchu, dej to všecko pryč, konstruktéři jsou pitomci
|
| 15.3.09, 13:12 |
|
 |
|
varok
|
Já jsem nikdy neřekl ani nenapsal že konstruktéři jsou pitomci. Jenže auto je dělané pro seriový motor a ježdění po městě. Já mám v aute upravený motor, tak chci vyzkoušet dát sportovní vzduchový filtr. Ten potřebuje studený vzduch, tak jsem se jen ptal, jestli tady nemá někdo zkušenost.
|
| 22.3.09, 10:46 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
varok píše: Já jsem nikdy neřekl ani nenapsal že konstruktéři jsou pitomci. Jenže auto je dělané pro seriový motor a ježdění po městě. Já mám v aute upravený motor, tak chci vyzkoušet dát sportovní vzduchový filtr. Ten potřebuje studený vzduch, tak jsem se jen ptal, jestli tady nemá někdo zkušenost.
Hlavne sa zamysli ako to bude ked zacne prsat, snezit...
Inak sa my to zda zbitocne, vzduch pri svetle nieje teplejsi ako na kapote. Aj zavodnym motorom to staci, vydychy sa riesia pre intercooler, ked ho nechcu dat pod naraznik kvoli moznemu poskodeniu.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 22.3.09, 11:11 |
|
 |
|
ventYl
|
varok píše: Já jsem nikdy neřekl ani nenapsal že konstruktéři jsou pitomci. Jenže auto je dělané pro seriový motor a ježdění po městě. Já mám v aute upravený motor, tak chci vyzkoušet dát sportovní vzduchový filtr. Ten potřebuje studený vzduch, tak jsem se jen ptal, jestli tady nemá někdo zkušenost.
sportovy filter studeny vzduch nepotrebuje  stal si sa obetou nejakej mystifikacie. natiahni si ruru k prednemu svetlometu a mas pokoj. odtial berie studeny vzduch seriovy filter.
s tym "sportovym filtrom" si si ale imho moc nepomohol, pokial tam nehodis nejake vychytane karburatory, alebo co, pretoze LEKR je nastelovany na jednu teplotu nasavaneho vzduchu a preto ma v sani termostat.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 22.3.09, 11:54 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
radši sportovní vložku místo sériovýho filtru 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 22.3.09, 12:05 |
|
 |
|
venda
|
varok píše: Já se jen ptal. Chci zkusit otevřený sportovní vzduchový filtr a ten potřebuje studený vzduch. Tahat hadici od světla se mi moc nechce, zdá se mi že ten otvor v kapotě je lepší řešení.
Tuzeři je zvláštní sorta lidí, snad bych je přirovnal ještě k jedněm, ale nebudu do nich rýpat.
To co konstruktéři dlouhá léta horko těžko vymýšleli je pro ně špatně. Jim to líp jede a podstatně líp vypadá. A to, že jsou pro smích už je až tak moc nezajímá.
Dokážeš nějak zdůvodnit, proč, ten tvůj slavný filtr potřebuje studený vzduch?
Jestli máš motor upravený a auto není na normální ježdění, je to něco jiného, ale i tak je výpočet, návrh a vyladění sání věda.
|
| 22.3.09, 12:45 |
|
 |
|
varok
|
Za prvé jsem se slušně zeptal, za druhé nenadávám na nikoho ani na konstruktéry. Studený vzduch sportovní filtr potřebuje, všude se to píše i v obchodě mi to řekly. Ventyl si protiřečí a s ostatními se nebudu raději hádat. Když se tady někdo zeptá na nějakou otázku pro děcka ze školky, nenapíše ani typ auta a ještě to napíše stylem: žádná čárka, bez velkých písmen na začátku věty a bez teček na konci. To je podle vás asi normální, že? Tento web jsem bral jako slušný, ale nějak se to kazí.
|
| 11.4.09, 12:38 |
|
 |
|
werty
|
Vít píše: ten slavný filtr ho možná potřebuje, ale motor o něj asi moc nestojí, když se normálně ještě reguluje teplota nasávaného vzduchu, dej to všecko pryč, konstruktéři jsou pitomci
Motor nestojí o chladný vzduch? A já měl pocit že čím chladnější vzduch (ovšem ne podchlazený) tím pro motor a jeho objemovou účinnost líp.
|
| 11.4.09, 13:40 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
pocit je pocit, ale podívej se jak má favorit vedený vzduch k filtru, trubkou od světla studenej, před filtrem je v trubce kolínko, který přivádí teplej vzduch, a termostat, kterej ovládá klapkou poměr teplýho a studenýho vzduchu, a tak ho míchá aby byl vzduch spravne teply, aby vsecko spravne fungovalo, nebo to nejakej pitomec ve fabrice blbe vymyslel, aby to pak mohli jinaci pitomci predelavat ?
|
| 11.4.09, 14:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |