|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
 Zatéká mi podél oken...
Zdarec chlapy, co mi poradíte aby mi do Rapida neteklo - v mém případě teče kolem zadních šikmých oken a kolem zadního okna a to tak že plato pod zadním oknem sem mohl ždímat a to včetně ty překližky a filcu. A čim natíráte gumy na dveřích ( popř. i před zimou ) silikonový olej ??? regum ??? ja sem si koupil neco ve spreji - Balsam Tiefenpflager 1 - prej na ochranu plastu exterieru jako narazniky spoilery tesneni dokonce i pneumatiky ?!? Ale etě sem ho nezkusil. Tak pište jak jste na tom vy... Dikas Martin.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 2.1.07, 12:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
už je pozdě jak je vlhko tak už to tak dobře nechytne, používám resistin ML nalehu do 20 stříkačky, šroubovákem si odhrnuji gumu a hned za ném stříkám ten resistin, dám to mezi gumu a plech i mezi gumu s sklo, úspěch skoro stopro, vyčistím ředidlem a čau staré filcky a fáčka vysklím, natřu vazelínou a znova zasklím, miloš
|
| 2.1.07, 17:20 |
|
 |
|
Kikan
|
To se dá vyřešit i silikonem (transparentní), ale musí to být suché a odmaštěné. Taky jsem slyšel od známého že on to řešil fermeží.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
| 2.1.07, 17:40 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|