Autor |
Zpráva |
brokky
|
Matthes píše: To mereni nemusi byt nijak presny, staci bajwoko, jesi ti tam v klidu tece 500mA tak je to dost
zkusim uvidíme
|
30.12.06, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja sem to zkusmo zmeril, odber je 7.5mA , to jen pro inspiraci.....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.12.06, 22:56 |
|
|
Šemik
|
kachnis píše: ja sem to zkusmo zmeril, odber je 7.5mA , to jen pro inspiraci.....
Já taky měřil u žigula kolik žere když je vše vypnuto... odběr 1mA pro palubní hodiny
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.12.06, 10:57 |
|
|
brokky
|
Tak už jsem to změřil klidový odběr a je to 3,9mA.
|
2.1.07, 14:36 |
|
|
Martin
|
To je malá hodnota, ta by ti neměla vybít baterku.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
2.1.07, 18:26 |
|
|
paradio
|
Já jsem si koupil tuhle škodovku, kterou vidíte vlevo v roce 1987 a asi po půl roce se mi zdálo, že je na mě slabá tak si ji vzal můj táta a já se jal schánět pomocí úplatků 130. Marně, po nějakém, čase mi v Mototechně pan vedoucí za litr, řekl, že pokud si chci pojezdit, tak ať nekupuju 130 ale 120GLS, tak jsem opět koupil géelesku, pravidelně asi jedenkrát za dva měsíce jsem ji dával ke kamarádovi do servisu a ten pod pohrůžkou, že jak mě někde nechá, volám mu domů třeba o půlnoci, pro mě bude muset přijet. To auto jezdilo jako z praku, normální stálá rychlost po dálnici byla 160 km/h / v tý době jsem dělal v Bavorsku a tam se smí/. Jednoho dne mi ho synáček omotal kolem sloupu a já byl rád, že to někdo koupil za 5 litrů na díly. Potom jasem přesedlal na favorita - praktik i felicii - pick-up. Je tomu rok a půl se mi to první auto vrátilo zpátky, prostě jsem ho podědil. po těch skoro osmnácti letech mělo najeto 42 tis. km. Tak jsem prodal Fačko a tohle si nechal v domění, že je to jako nový auto,. To jsem se ale divil, už jsem musel opravovat skoto všechno, hlavně vyměnit všechno v čem je guma, HBV, sopjk, válce oba, prasátka. silentbloky. I pneumatiky s docela dobrým vzorkem začaly praskat
A makám stále a sám, protože kámoš teď dělá už jen VW založili s Břéťou Engem s.r.o a tak už jso pro něj ty naše škodovky mimo pole působnosti.
A závěr:
PROSTĚ ŠKODOVKY SE MUSEJ NEUSTÁLE UDRŽOVAT.
kurňa to jsem se rozepsal.
|
3.1.07, 16:50 |
|
|
brokky
|
paradio píše: Já jsem si koupil tuhle škodovku, kterou vidíte vlevo v roce 1987 a asi po půl roce se mi zdálo, že je na mě slabá tak si ji vzal můj táta a já se jal schánět pomocí úplatků 130. Marně, po nějakém, čase mi v Mototechně pan vedoucí za litr, řekl, že pokud si chci pojezdit, tak ať nekupuju 130 ale 120GLS, tak jsem opět koupil géelesku, pravidelně asi jedenkrát za dva měsíce jsem ji dával ke kamarádovi do servisu a ten pod pohrůžkou, že jak mě někde nechá, volám mu domů třeba o půlnoci, pro mě bude muset přijet. To auto jezdilo jako z praku, normální stálá rychlost po dálnici byla 160 km/h / v tý době jsem dělal v Bavorsku a tam se smí/. Jednoho dne mi ho synáček omotal kolem sloupu a já byl rád, že to někdo koupil za 5 litrů na díly. Potom jasem přesedlal na favorita - praktik i felicii - pick-up. Je tomu rok a půl se mi to první auto vrátilo zpátky, prostě jsem ho podědil. po těch skoro osmnácti letech mělo najeto 42 tis. km. Tak jsem prodal Fačko a tohle si nechal v domění, že je to jako nový auto,. To jsem se ale divil, už jsem musel opravovat skoto všechno, hlavně vyměnit všechno v čem je guma, HBV, sopjk, válce oba, prasátka. silentbloky. I pneumatiky s docela dobrým vzorkem začaly praskat A makám stále a sám, protože kámoš teď dělá už jen VW založili s Břéťou Engem s.r.o a tak už jso pro něj ty naše škodovky mimo pole působnosti. A závěr: PROSTĚ ŠKODOVKY SE MUSEJ NEUSTÁLE UDRŽOVAT. kurňa to jsem se rozepsal.
Tak to jen můžu tiše závidět, tech 160km/h
|
3.1.07, 19:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|