Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Nastavení BRC 100kw
Tak...když sme to koupili, jezdilo to krásně a najel sem na 30litrovou nádrž 350km, pak se ladilo špatný startování a od tý doby to žere jak tank, takže sme to s fotřikem naladili, jezdí to líp, v létě líp než na benzín, ale zase sem se tenhle tejden nehlídal a dneska mi došel LPG na 288km a už mě to pomalu přestává bavit, jenže jak se hne s jakým koli šroubkem, už to třeba na 4 tis začne cukat, nebo nedrží volnoběh atd, takže jak to udělat tak, aby se to muselo nastavit jakoby znovu?...všechno utáhnout a pak o 2,5 otáčky povolit přívod plynu?...nemám to radši svěřit servisu?...kvůli ME se to rozhasilo, takže sme to doma zase ladili, tak to je dobrý, ale spotřeba obrovská...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.4.09, 15:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Nastavení BRC 100kw
máš tam lambdacomputer alebo iba škrtič takže škrtiť - škrtiť pokiaľ to slušne pôjde...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.4.09, 18:19 |
|
|
Ondras83
|
Re: Nastavení BRC 100kw
michalkatka píše: máš tam lambdacomputer alebo iba škrtič takže škrtiť - škrtiť pokiaľ to slušne pôjde...
no právě teď stačí se těch šroubků dotknout a už to nejede v celym spektru otáček tak dobře, cuká to nebo to nejde od spoda, když to nechám, žere to jak tank...má to BRC odpojovač volnoběhu?
|
1.5.09, 09:27 |
|
|
NOVON
|
Tak jaký systém tam máš?Řízený lambdou nebo jen na škrťák?Pokud lamda tak servis a pokud škrťák,tak škrtit a škrtit..Taky bych ti doporučil zmenšit průměr vstupu do airboxu a vyřadit klapku teplého vzduchu z provozu,ať je furt zavřená..A PAK seřizovat..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
1.5.09, 17:04 |
|
|
Ondras83
|
škrťák, ale jak to trošku utáhnu, už to cuká, jak to povolim, žere to ještě víc...
|
2.5.09, 20:29 |
|
|
NOVON
|
Uber tomu na vzduchu viz. výše..
Já si vyladil objem 1.8 na spotřebu 8,5-9l..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
2.5.09, 22:01 |
|
|
Ondras83
|
NOVON píše: Tak jaký systém tam máš?Řízený lambdou nebo jen na škrťák?Pokud lamda tak servis a pokud škrťák,tak škrtit a škrtit..Taky bych ti doporučil zmenšit průměr vstupu do airboxu a vyřadit klapku teplého vzduchu z provozu,ať je furt zavřená..A PAK seřizovat..
to znamená ucpat přívod vzduchu?!...to je blbost, taky potřebuju, aby to trošku jelo, ne že to pojede vydřenejch 90 ale za 7litrů...potřebuju, aby to jezdilo stejně, nebo maximálně trošku hůř než teď, ale aby klesla spotřeba
dodám fotky, dokáže někdo popsat ty šroubky, kde se ubírá vzduch a kde LPG?
|
2.5.09, 22:04 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Neco ti prozradim jo ? Jezisek a Perpetum mobile opravdu nejsou
|
2.5.09, 23:48 |
|
|
NOVON
|
ONDRAS: Nepsal jsem ucpat! Psal jsem ZÚŽIT vstup do airboxu hned na začátku,či-li ještě před tím heblem na podběhu..Vem pásek gumy,stoč ho a vsuň do te trubky,zajisti vrutem.Tak tam půjde méně vzduchu a pak začni štelovat.Jinak se podle mě nehneš a tato uprava mi fungovala na všech autech s plynem,ať to bylo fačko,felda,Kadett,Astra nebo teďkom Audi..
|
3.5.09, 06:50 |
|
|
Ondras83
|
ví tady někdo, co každej šroubek znamená? ..ještě na hadici do vstřikování je ventil, jako u karbecovýho LPG
|
6.5.09, 20:26 |
|
|
Dawid130
|
tim velkym jsem šteloval volnoběh.
|
6.5.09, 20:29 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: Neco ti prozradim jo ? Jezisek a Perpetum mobile opravdu nejsou
předtim sem najel na nádrž 350km a jelo to krásně, teď to jede asi trošku líp, ale najedu 280km
|
6.5.09, 21:51 |
|
|
Ondras83
|
Dawid130 píše: tim velkym jsem šteloval volnoběh.
velkym na hadici, nebo na fotce?
|
6.5.09, 21:52 |
|
|
Dawid130
|
NA fotce. V zimě se m i stávalo že tam kondenzovala voda a pak to na LPG nechtělo startovat. Musel jsem ho vyšroubovat a vytekla voda.
|
7.5.09, 05:59 |
|
|
Ondras83
|
....nevim co je co za šroubky ...co se tam vůbec ladí?, průtok plynu a dál?
|
10.5.09, 08:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|