Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
Ono to totiz v zivote tak chodi. Ja som tiez nechcel Formana lakovat.
Mal som prasknute tesnenie pod hlavou, tak som vybral motor (aby som hned upravil vykon o 20%)
Popri tom, odhlucnit, osetrit zacinajucu hrdzu, vymenit predne blatniky...
Potom som pri montazi palubky praskol celne sklo... a forman bol zrazu odstrojeny na celolak...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
8.5.09, 08:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
sharpers
|
jasně, počitam s tim že ne všechno pujde jak ma, budu chtit sundat blatniky a třeba narazniky, tak šrouby budou přirezle, bude mě to brzit a tak....ale prostě i tak si myslim že se to da , za 4 vikendy a 3 tydny kdy tam budu každe odpoledne , zvladnout.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
8.5.09, 08:48 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: jasně, počitam s tim že ne všechno pujde jak ma, budu chtit sundat blatniky a třeba narazniky, tak šrouby budou přirezle, bude mě to brzit a tak....ale prostě i tak si myslim že se to da , za 4 vikendy a 3 tydny kdy tam budu každe odpoledne , zvladnout.
uvidíš časem, ale já sem to auto dělal každej den a ze 14ti dnů se to protáhlo....k.u.r.v.a protáhlo!...rozhodně nepočítej s tim, že za 4dny to auto bude připravený na lak...po prvnim dnu broušení z toho budeš tak vyšťavenej, že druhej den pude rači na pívo
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.5.09, 21:51 |
|
|
sharpers
|
pivo nepiju, a tam zas toho není tolik na broušení...když vyměním lemy, blatníky a prahy tak jen rožky dveří a kousky na střeše, a pate dveře...to jde v poho.
btw mam trochu problem neproblem, jen nevim co s tim....když prší nesteče mi voda normal někam do pryč ale pořad se mi drží pruh vody u horního lemu okna....celkem mě to tam štve protože to furt teče sem a tam ....nevite co s tim ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
10.5.09, 19:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
naopak budeš přebušovat celý auto a musí to bejt hladký jak sklo takže 800 pod vodou a jedeš já ted dělal jeden blatník 2 hodiny
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.5.09, 19:21 |
|
|
gokralik
|
sharpers píše: btw mam trochu problem neproblem, jen nevim co s tim....když prší nesteče mi voda normal někam do pryč ale pořad se mi drží pruh vody u horního lemu okna....celkem mě to tam štve protože to furt teče sem a tam ....nevite co s tim ?
Co bys s tím chtěl dělat? Jdi poděkovat vývojářům do škodovky. To těsnění kolem okna mě taky trochu sere. Už to mohli udělat lepené.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.5.09, 19:47 |
|
|
sharpers
|
gokralik píše: sharpers píše: btw mam trochu problem neproblem, jen nevim co s tim....když prší nesteče mi voda normal někam do pryč ale pořad se mi drží pruh vody u horního lemu okna....celkem mě to tam štve protože to furt teče sem a tam ....nevite co s tim ? Co bys s tím chtěl dělat? Jdi poděkovat vývojářům do škodovky. To těsnění kolem okna mě taky trochu sere. Už to mohli udělat lepené.
ne ale že sem to třeba předtim ve fačku tak neměl, ani znamy v felině to tak nema...voda de prostě pryč...jen mě se tam drží takový pruh a dost mě to tam sere
musim tu na TW přestat chodit nikdo nepovzbudí , všichni jen řikaj to bude hnusny, to nepude, to nestihneš, to neudělaš, nato nemaš, si blbec....
|
10.5.09, 20:08 |
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: musim tu na TW přestat chodit nikdo nepovzbudí , všichni jen řikaj to bude hnusny, to nepude, to nestihneš, to neudělaš, nato nemaš, si blbec....
prečo ja ti fandím, nenechaj sa odradiť, postupy už teoreticky zvládaš, vždy si to niekde vyskúšaj a keď to náhodou pobabreš tak to pod vodou vybrúsiš a môžeš to streknúť znova...
nešetri na materiále a nájdi si na to čas....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.5.09, 20:16 |
|
|
gokralik
|
sharpers píše: ne ale že sem to třeba předtim ve fačku tak neměl, ani znamy v felině to tak nema...voda de prostě pryč...jen mě se tam drží takový pruh a dost mě to tam sere musim tu na TW přestat chodit nikdo nepovzbudí , všichni jen řikaj to bude hnusny, to nepude, to nestihneš, to neudělaš, nato nemaš, si blbec....
No pokud to je nějaké velké množství vody, může to být tím, že to okno není přesně na svém místě a společně s těsněním tam vytváří schod. Ale toho by sis všiml. Nebo zkus někoho se silnými dlaněmi požádat, chytněte to sklo a snažte se ho posouvat. Třeba si skočí na své správné místo. Ale spíš myslím, že to nebude tím.
Já tě nechci od ničeho odrazovat. Ale prostě některé věci nejsou na škodovkách vyřešené perfektně a předělávat to by se rovnalo tuzingu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.5.09, 21:01 |
|
|
Ondras83
|
já ti taky fandim, ale s časem seš na štíru, bude to trvat dýl...a musíš přebrousit celý auto, ne jen rezatý
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.5.09, 21:01 |
|
|
sharpers
|
gokralik píše: sharpers píše: ne ale že sem to třeba předtim ve fačku tak neměl, ani znamy v felině to tak nema...voda de prostě pryč...jen mě se tam drží takový pruh a dost mě to tam sere musim tu na TW přestat chodit nikdo nepovzbudí , všichni jen řikaj to bude hnusny, to nepude, to nestihneš, to neudělaš, nato nemaš, si blbec.... No pokud to je nějaké velké množství vody, může to být tím, že to okno není přesně na svém místě a společně s těsněním tam vytváří schod. Ale toho by sis všiml. Nebo zkus někoho se silnými dlaněmi požádat, chytněte to sklo a snažte se ho posouvat. Třeba si skočí na své správné místo. Ale spíš myslím, že to nebude tím. Já tě nechci od ničeho odrazovat. Ale prostě některé věci nejsou na škodovkách vyřešené perfektně a předělávat to by se rovnalo tuzingu.
sem to trochu zkoušel a zjistil sem že všechny okna drží fajně a řidičové je uplně volné...takže asi jak najedu na hrbol tak se tam posouvá a někdy se někde uděla škvira, pač někdy je tam mokro a někdy ne. hned zitra nato musim vlitnout.....
|
11.5.09, 17:04 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: já ti taky fandim, ale s časem seš na štíru, bude to trvat dýl...a musíš přebrousit celý auto, ne jen rezatý
vim že ne jen to rezaty, rezaty musim opravit a toho teda není moc. celý auto musim sice přebrousit , ale ne uplně sundavat lak, stačí sjet at je to drsné...
já vím že to 3 týdny na práci sou trochu o hubu, ale když vemeš že blatníky, maska, nárazníky, lišty pod z. světla, a 5. dveře, už budou před lakováním čekat v plniči, už bude vše vyvařeno , v dílne bude místo, nářadí a materiál připraven, bude i finanční rezerva pro případné neduhy, tak prostě myslím že to jde stihnout....4x celý výkend a každé odpoledne to prostě musí jít, pokud teda teď budou někdy navíc peníze tak bude předem připravená i kapota....ne že by ty moje některe byly špatné, ale prostě musí to pak jít rychle ale zas nechcu lakovat zbrkle, nečekat a tak.....proto bude toho co nejvíc připraveno předem, jakmile se řekne teď , tak shodím vše co je třeba, zajedu do garaže a muže začit koncert....pak jak bude lak hotov, tak jenom nafoliuju okna, vytlumím dveře + kapotu, a je to, pak pomalu budu skladat z5 věci do interieru , tj strop, plasty a sedačky, pomalu složím dveře, a začnu kompletovat, pak nechám teda ještě chvili stat, planuju že min tyden dva to auto pak postojí v klidu, vim že je to malo ale lepší než nic, a jak bude pojizde a v provozu tak už jen nechat stříknout dutiny a spodek, dodělat lyžinu a jebnout plastové podběhy a sme připraveni to hodit do škarpy
ještě uvažuju že jak bych schaněl ten přední naraznik jeslti rovnou nemam vzit s ostřikovačema světel...aspoň přibyde jedna položka do vyčtu vybavy
|
11.5.09, 17:13 |
|
|
Jarda S.
|
počítej s broušením plniče ten nejde tak rychle
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.5.09, 18:48 |
|
|
sharpers
|
Sadra17 píše: počítej s broušením plniče ten nejde tak rychle
si blby nebo jaky....i když sem to nikdy nedělal tak vim že se plnič brousí, a nepude to zs tak pomalu abych střechu, prahy a zadní blatníky brousil nějakých 40 hodin
|
11.5.09, 18:56 |
|
|
Jarda S.
|
pokud chceš mít dokonalej výsledek tak těch hodin nebude o moc míň
|
11.5.09, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|