Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Ritchma píše: koukám že tady je ho**o špatný slovo Taky se to může zaměnit za cokoliv jinýho, buď rád za ho**o. Můžu tam nastavit třeba *cenzurováno* to pak člověk ani nepozná, co tím chtěl autor říci
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.1.07, 14:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Nevidím smysl, když se sprosté slovo nahradí pár hvězdičkama tak, že stejně každý pozná, co tím chtěl básník říct. To snad nějak pozdvihne úroveň fóra?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
9.1.07, 14:56 |
|
|
Nepér
|
No, tak myslel jsem, že by trochu mohlo...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.1.07, 15:03 |
|
|
Martin
|
To by se musely ty sprostý slova nahradit něčím neutrálním.
|
9.1.07, 15:08 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: No, tak myslel jsem, že by trochu mohlo...
takto je to ok podla mna
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
9.1.07, 15:32 |
|
|
Bukaj
|
Martin píše: To by se musely ty sprostý slova nahradit něčím neutrálním.
No, a aspoň by se tady člověk pobavil, kdyby četl např.: ...ten mužský pohlavní úd, patřící lehké ženě mne naboural a protože nebyl pojištěn, dostal jsem od něj velký výkal...
berte to s náhradním kolem (s rezervou ), psal jsem, co mne právě napadlo
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
9.1.07, 15:47 |
|
|
Michal Vrabec
|
můj názor je že ten předehřev je naprd já sem ho vyndal měl sem to tak i u 120M pokud sem dával dobře pozor ve škole a doufám že ano tak motoru dělá nejlíp studenej vzduch a ne teplej od výfuku proč by asi jinak byly chladiče vzduchu??? upevnil bych zpět jen ten kus co jde k nárazníku aby si měl přísun čerstvého vzduchu motor taky potřebuje dýchat
_________________ Škoda Favorit 135LSe r.v.92 dovoz srn pro mě opravdu ožehavé téma shořel mi vnitřek .
Touhle dobou už BMM 50Kw s černym interiérem a palubkou z Felicie čekající na lak.
www.favorit135.websnadno.cz
|
9.1.07, 16:38 |
|
|
Martin
|
To je pravda, ale karburátory dokážou pracovat dobře (nízké emise) jen při konstantní teplotě vzduchu. Proto tam je ta klapka, která podle teploty vzduchu bere buď studený nebo teplý.
|
9.1.07, 17:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale kdyz je motor studenej - potrebuje spis teplej vzduch nebo je mozny udelat vyhrejvany sani a nasavat studenej vzduch bez problemu vzdy.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.1.07, 17:59 |
|
|
patrik-hp
|
Ritchma píše: No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd?
Vyzkoušej to bez něj a uvidíš? Třeba je tam dost sálavýho tepla,že je tam jen na okrasu
|
9.1.07, 22:55 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
patrik-hp píše: Ritchma píše: No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd? Vyzkoušej to bez něj a uvidíš? Třeba je tam dost sálavýho tepla,že je tam jen na okrasu
ze by to soudruzi inzinieri prekombinovali?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
9.1.07, 22:59 |
|
|
patrik-hp
|
deekay píše: patrik-hp píše: Ritchma píše: No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd? Vyzkoušej to bez něj a uvidíš? Třeba je tam dost sálavýho tepla,že je tam jen na okrasu ze by to soudruzi inzinieri prekombinovali?
|
9.1.07, 23:05 |
|
|
Ritchma
|
No bez něj jezdim já původně nějak nepostřeh že to upadlo jenom vim že to tam bylo a moc to tam nedrželo a jednoho dne už to tam nebylo. Jezdí to výborně a topí to jak vzteklý, já spíš jestli tim něco nepokazim, ale nevšim sem si že by třeba saxo mělo předehřev a to tam mam náporový sání celoročně
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
9.1.07, 23:41 |
|
|
patrik-hp
|
No fracouz asi má dost sálavýho tepla když to jede výborně,tak to už nesháněj...Snad jestli to nemáš hlučný,když šlápneš na plyn?
|
10.1.07, 20:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Origo airbox fávo
Ritchma píše: Nějak se mi začal rozpadat a jelikož se ve fáčku zas tak nevyznám a vy jistě jo tak mi poradíte. Upadla mi ta první část, ta bude nejspíš pro přívod vzduchu někde od spodku na pravý straně auta, jenže upadla už tam skoro u airboxu kde se na to napojovala ještě jedna trubka která vedla někam jako ke svodům? K čemu byla?
já to provrtám šroubkem do sádrokartonu a nazdar miloš
|
10.1.07, 21:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|