Autor |
Zpráva |
Peter22sk
|
Tak v karose to nemas kam inam polozit... ale cistit interier sa mi nechce..
_________________ Škoda RAPID 135 r.v. 1989- Rapídek - http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=16626
Hyundai Accent 1997, 1,3 62kW plna polná..
Coupe club TW
|
30.5.09, 12:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Peter22sk píše: Tak v karose to nemas kam inam polozit... ale cistit interier sa mi nechce..
keď prejdeš bez toho aby si rozlial čistiť nemusíš, keď vyleješ budeš diskvalifikovaný
to bol iba nápad, mohol by si si podložiť nejakú tácku pre každý prípad...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.5.09, 12:27 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Peter22sk píše: Tak v karose to nemas kam inam polozit... ale cistit interier sa mi nechce.. keď prejdeš bez toho aby si rozlial čistiť nemusíš, keď vyleješ budeš diskvalifikovaný to bol iba nápad, mohol by si si podložiť nejakú tácku pre každý prípad...
dal bych to na kapotu...kelímek s vodou a projet nějakou trasu, kdo projede za nejkratší čas, aniž by kelímek vylil, je vítěz
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.5.09, 12:33 |
|
|
Peter22sk
|
v tejto forme sa mi to pozdava.. kava je sice zabavnejsia, ale neviem.. hmm a na kapote to bude lepsie vidiet
_________________ Škoda RAPID 135 r.v. 1989- Rapídek - http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=16626
Hyundai Accent 1997, 1,3 62kW plna polná..
Coupe club TW
|
30.5.09, 12:35 |
|
|
Ondras83
|
Peter22sk píše: v tejto forme sa mi to pozdava.. kava je sice zabavnejsia, ale neviem.. hmm a na kapote to bude lepsie vidiet
ne, dal bych tam vodu, nechci mit kafe na kapotě :D:D
|
30.5.09, 12:38 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: Peter22sk píše: v tejto forme sa mi to pozdava.. kava je sice zabavnejsia, ale neviem.. hmm a na kapote to bude lepsie vidiet ne, dal bych tam vodu, nechci mit kafe na kapotě :D:D
Nějakou pořádně horkou kávu na ledovou kapotu
Třeba by ten muj smalt místo laku udělal nějakej hezkej obrazec až by to popraskalo
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
30.5.09, 12:54 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
A nebo kelímek se savem na střechu, ne?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
30.5.09, 13:19 |
|
|
Ondras83
|
Carlos píše: A nebo kelímek se savem na střechu, ne?
ředidlo v plechovce a slalom...
|
30.5.09, 13:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ondras83 píše: Carlos píše: A nebo kelímek se savem na střechu, ne? ředidlo v plechovce a slalom...
Slaby, reknete Semikovi at doveze D5.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.5.09, 13:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jenom 5 ? já myslel že se používá D9
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.5.09, 14:28 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Ondras83 píše: dal bych to na kapotu...kelímek s vodou a projet nějakou trasu, kdo projede za nejkratší čas, aniž by kelímek vylil, je vítěz
no na HPckach to bude parada...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.5.09, 14:48 |
|
|
Dawid130
|
deekay píše: Ondras83 píše: dal bych to na kapotu...kelímek s vodou a projet nějakou trasu, kdo projede za nejkratší čas, aniž by kelímek vylil, je vítěz no na HPckach to bude parada...
A cesty tam sou krásné....
|
1.6.09, 20:44 |
|
|
Jiri
|
Tak ja mam prijezd do cr ve ctvrtek 30.cervence a odjizdim pak v nedeli 16.srpna....tak na ten sraz by mi to melo vyjit.....co jinak jeste bude v te dobe za akce.....rad se prijedu podivat....byl tu dotaz at prijedu s octavkou....potrebuju udelat technickou ale mam mylsim do konce srpna..coz by mohlo byt...ale problem je ten ze prijedu pozde ve ctvrtek a v patek to nevyzvednu z depozitu..pokud to nekdy vyzvedne za me... a auto na sobotu pojede...co vim tak tam nekde tekla hadice od chladice a je potreba prevazit kola...jinak auto rok nebezelo..takze potreba projit..brzdy rozhybat..atd....ale pokud by to slo...a nekoho bych ukecal aby jel se mnou tak jedu
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
4.6.09, 22:50 |
|
|
paži
|
oktu jsem chtěl já určitě jí vem, kdyby to šlo...jsem ted dost opileej. aspon myslím. teda nevím proč to píšui. možná proto že jsem
|
5.6.09, 02:41 |
|
|
kwiko
|
Jirko, hlavne privez sam seba
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
5.6.09, 07:11 |
|
|