Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Jiri píše: trady píše: Z přelouče (u pardubic) tam vedou smerovky smerovky primo na ten kemp...do prelouce bych asi trefil....no v cr se zeptam...tam to neni problem...je to teda kemp Semin
Neboj, vcas vydame propozice.
Jinak cestu maji popsanou na webu: http://www.autokemp-semin.wz.cz/
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.6.09, 13:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
chemer píše: A já přijedu na plecháčích a protektorech a s obouchanym autem, to bude ostuda
jo to já taky ale zase si uděláme malou kolonu na plecháčích s protektory až pojedme z brodu
|
7.6.09, 13:45 |
|
|
Jiri
|
Viky píše: Jiri píše: trady píše: Z přelouče (u pardubic) tam vedou smerovky smerovky primo na ten kemp...do prelouce bych asi trefil....no v cr se zeptam...tam to neni problem...je to teda kemp Semin Neboj, vcas vydame propozice. Jinak cestu maji popsanou na webu: http://www.autokemp-semin.wz.cz/
aha uz to vidim ja nevim me ta mama pred tim nechtela najet klikal sem na odkaz co je na prvni strance tohoto tematu.....tak ja bych to mohl vzit i pres chrudim a pak na hermanuv mestec a pak nahoru do toho kempu.....a nebo pres pardubice..ale pokud budi ridit ja tak pres pardubice mam docela strach takhle brzo po priletu abych nekoho nesestrelil v protismeru...kde to znam tok v pohode ale ve vetsich mestech to neni zas tak lehke
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.6.09, 14:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Dalsi info, dalsi hlasovani...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.6.09, 18:20 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Z plecháčů a protektorů si nic nedělejte, jsem na tom stejně. A navíc mám OR6ky.
Jinak co jsem tak projel toto téma tak účast přislíbilo 32 lid (esli dobře počítám) z toho 11 nebylo napsáno že jedou rozhodně.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.6.09, 15:48 |
|
|
chemer
Moderátor
|
To už je docela banda
To je na každym srazu tolik lidí?
|
8.6.09, 16:03 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
chemer píše: To už je docela banda To je na každym srazu tolik lidí?
No tak minule to bylo kolem těch 30 lidí komplet. Teď mi vyšlo 31 jen uživatelů TW co se hlásí.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.6.09, 16:07 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Carlos píše: chemer píše: To už je docela banda To je na každym srazu tolik lidí? No tak minule to bylo kolem těch 30 lidí komplet. Teď mi vyšlo 31 jen uživatelů TW co se hlásí.
Tož já sa hlásím aj s doprovodem, snad to vyjde
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
8.6.09, 16:53 |
|
|
bany.xf.cz
|
Já možná pojedu, podle toho, jak dovolí finance.
Když ale pojedu, tak na 90% sám. Když bych jel s někym, tak to bude s někym jinym než loni.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
8.6.09, 16:56 |
|
|
sharpers
|
když bude včas ěnkde napsane kde, v kolik a prostě přesne info i třeba s přibližnou cenou tak bych přijel , pokud to vyjde vzal bych mladou, popř někoho z TW z okolí havru kdo by nechtěl nebo nemoh jet svojim vozidlem.
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
8.6.09, 17:03 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
pokud nebudu mít na krku hafany dojedu 100% byt i jen na den/otočku ale toledkem
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
8.6.09, 17:04 |
|
|
Ondras83
|
bany.xf.cz píše: Já možná pojedu, podle toho, jak dovolí finance. Když ale pojedu, tak na 90% sám. Když bych jel s někym, tak to bude s někym jinym než loni.
copak? trolejbusy lepší než škodovky?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.6.09, 18:15 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: bany.xf.cz píše: Já možná pojedu, podle toho, jak dovolí finance. Když ale pojedu, tak na 90% sám. Když bych jel s někym, tak to bude s někym jinym než loni. copak? trolejbusy lepší než škodovky?
Promiň, ale Zbynďa je dylyna jak Jakeš.
|
8.6.09, 18:36 |
|
|
Ondras83
|
Carlos píše: Ondras83 píše: bany.xf.cz píše: Já možná pojedu, podle toho, jak dovolí finance. Když ale pojedu, tak na 90% sám. Když bych jel s někym, tak to bude s někym jinym než loni. copak? trolejbusy lepší než škodovky? Promiň, ale Zbynďa je dylyna jak Jakeš.
jo je :-D:-D...ale já to neřek
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.6.09, 18:37 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: Carlos píše: Promiň, ale Zbynďa je dylyna jak Jakeš. jo je :-D:-D...ale já to neřek
No hele po srazu jsem si to myslel, ale pak jsem ho asi ještě dvakrát viděl a utvrdil se v tom. Pak jsem mu to napsal, a pak když mě viděl tak ani nezdravil.
|
8.6.09, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|