Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
bany.xf.cz píše: Sadra17 píše: já se klidně postavim vedle žlutky Já z druhý strany
S těma tvejma blikátkama? No prosimtě ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
9.6.09, 14:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
Postavte si je třeba navzájem
|
9.6.09, 14:41 |
|
|
bany.xf.cz
|
Carlos píše: bany.xf.cz píše: Sadra17 píše: já se klidně postavim vedle žlutky Já z druhý strany S těma tvejma blikátkama? No prosimtě ...
Tak to nebudu zapínat a nikdo nic nepozná
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
9.6.09, 14:41 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
bany.xf.cz píše: Carlos píše: S těma tvejma blikátkama? No prosimtě ... Tak to nebudu zapínat a nikdo nic nepozná
Ale ty díry v nárazníku na diody jsou jasný! (pardon za rytí, není to myšleno špatně, pardon za OT)
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
9.6.09, 14:42 |
|
|
bany.xf.cz
|
Carlos píše: bany.xf.cz píše: Carlos píše: S těma tvejma blikátkama? No prosimtě ... Tak to nebudu zapínat a nikdo nic nepozná Ale ty díry v nárazníku na diody jsou jasný! (pardon za rytí, není to myšleno špatně, pardon za OT)
Tak do těch děr nacpu silikon a zamaluju balakrylem a nikdo nic nepozná
|
9.6.09, 14:45 |
|
|
Šemik
|
Ale hlavně by to chtělo přemístit otáčkoměr
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
9.6.09, 16:49 |
|
|
bany.xf.cz
|
Šemik píše: Ale hlavně by to chtělo přemístit otáčkoměr
Neboj, jakmile seženu ten správnej štít, vrhnu se na to. Zatim mi pod ruku nic rozumnýho nepřišlo, jenom samý popraskaný
|
9.6.09, 16:52 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.6.09, 18:14 |
|
|
kwiko
|
Ondras83 píše: mě to je jedno kam se postavim, hlavně abych to měl trošku u stanu a trošku u pergoly, protože kdo má chodit přes celej kemp pro lahváče mysim ze skorej pojde o to, dotackat sa potom do stanu...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.6.09, 18:50 |
|
|
Ondras83
|
kwiko píše: Ondras83 píše: mě to je jedno kam se postavim, hlavně abych to měl trošku u stanu a trošku u pergoly, protože kdo má chodit přes celej kemp pro lahváče mysim ze skorej pojde o to, dotackat sa potom do stanu...
noo...loni to byl trošku průser, ale ráno sem se v pořádku vzbudil, vyspalej, tak snad letos taky do ňákýho zapadnu
|
9.6.09, 18:52 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
hadam nebude taka kosa ako druhu noc, brrr
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
9.6.09, 18:58 |
|
|
Ondras83
|
deekay píše: hadam nebude taka kosa ako druhu noc, brrr
no taky doufám. loni mě byla zima i v bundě
|
9.6.09, 18:59 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Loni děs běs a smrt kdo neměl aspoň spacák. Já pod dekou v autě nemohl ráno chodit jak sem měl promrzlá chodidla. Nic moc příjemného.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
9.6.09, 20:36 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
a to loni na FCC srazu bylo do rána na nule ajá ikdyž ve spacáku si večer v pocitu tepla sundal ponožky a kalhoty no to sem ve tři ráno fofrem hledal kde je mám
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
9.6.09, 20:41 |
|
|
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: a to loni na FCC srazu bylo do rána na nule ajá ikdyž ve spacáku si večer v pocitu tepla sundal ponožky a kalhoty no to sem ve tři ráno fofrem hledal kde je mám
jojo, taky sem se vzbudil zimou...to je nejhorší ...letos to snad vyjde, je pravda, že loni sme byli na vysočině a tak nějak v doliku, všude bylo teplo, jenom unás v kempu ne ...2x sem žhavil feldu a topil
|
9.6.09, 20:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|