Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to by mě kliuci co měly za autem stan asi zabili...už tak mi po prní nmoci nadávali za neustálé svícení do stanu brzdovkama
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
9.6.09, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: to by mě kliuci co měly za autem stan asi zabili...už tak mi po prní nmoci nadávali za neustálé svícení do stanu brzdovkama
to já vedne...spal sem ve stanu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.6.09, 21:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ja zavolam chucka norise, a domluvim, aby bylo slusne
|
9.6.09, 21:07 |
|
|
Dawid130
|
Ondras83 píše: jojo, taky sem se vzbudil zimou...to je nejhorší ...letos to snad vyjde, je pravda, že loni sme byli na vysočině a tak nějak v doliku, všude bylo teplo, jenom unás v kempu ne ...2x sem žhavil feldu a topil
O té zimě mi ani nemluv. Já si nevzal ani deku. Takže jsem se celou noc proklepal. Startovat jsem taky chtěl ale to by mě asi kristensen zabil, když měl stan za vejfukem, která nevoněla ani Vikymu v koloně.
Letos to bude jiná.
|
9.6.09, 21:15 |
|
|
Šemik
|
Já si zase chytře nevzal mikinu (bylo přeci léto, nač bych ji s sebou tahal? ) tak mi přes den byla solidní zima, ale přes noc mi bylo dobře, měl jsem spacák a spal v autě.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
9.6.09, 21:48 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja sem si mikinu dojel koupit k vietnamcum. Ale v noci mi zima nebyla, ani nevim proc...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.6.09, 22:12 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Já si zase chytře nevzal mikinu (bylo přeci léto, nač bych ji s sebou tahal? ) tak mi přes den byla solidní zima, ale přes noc mi bylo dobře, měl jsem spacák a spal v autě.
mě bylo v noci taky dobře ...pak sem se probudil už ve střízlivějícím stavu, zalez sem už komplet do spacáku, jak sem měl původně v úmyslu a pohoda...no bylo to tam krásný, až na tu zimu
|
9.6.09, 22:13 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jo, jinak panove....
Mame v merku vyrobu samolepek. Velikost bude standardizovana na neco kolem 10x7cm, cenu zatim neznam. Pocitam ze by jich melo bejt tak kolem 50ti. Dotazy?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
9.6.09, 22:16 |
|
|
Ondras83
|
cena...
beru všema deseti ...kvalita bude taková, že by se dala použít dozadu? jako má třeba virt něco podobnýho?
|
9.6.09, 22:17 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ondras83 píše: cena... beru všema deseti ...kvalita bude taková, že by se dala použít dozadu? jako má třeba virt něco podobnýho?
Jak sem kdysi sondoval moznosti, tak kvalitni tisk by vychazel kolem 30,- az 40,- za kus, jestli je tohle snesitelny, tak budu pozadovat nejvyssi qalitu.
|
9.6.09, 22:20 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ondras83 píše: cena... beru všema deseti ...kvalita bude taková, že by se dala použít dozadu? jako má třeba virt něco podobnýho? Jak sem kdysi sondoval moznosti, tak kvalitni tisk by vychazel kolem 30,- az 40,- za kus, jestli je tohle snesitelny, tak budu pozadovat nejvyssi qalitu.
myslim, že OK
|
9.6.09, 22:24 |
|
|
patrik-hp
|
Jak je zima i ve stanu,spacáku,člověk se nevyspí a den je jedna velká koule únavy....Dobrej je gumovej Vašek...Taková ta lahev naplňená vařící vodou a před spaním hozená do spacáku,topí to cca 4 hodiny,dá se i opařit ....nebo ale to je nebezpečný,lihovej vařič s tabletama...ten docela topí,ale nesmí se usnout dříve,než vyhoří poslední zdroj tepla...to by byl malér Ale dá se rychle zatopit aniž by to nějak smrdělo...Nejlíp ještě na nízké hladině vody v ešusu,kterej pro případ pádu uhasí tablety...vše ostatní je smrad,hluk...U ohně ano,ale když bude pršet,je to už nepříjemný..
Naposledy upravil patrik-hp dne 9.6.09, 22:53, celkově upraveno 2
|
9.6.09, 22:41 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
NALEPKA - DESIGN
Rozmer vychazi dobre 10x6cm. Podklad pruhledna folie.
|
9.6.09, 22:45 |
|
|
patrik-hp
|
Hezký....
|
9.6.09, 22:54 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hele co tak přenašečku? Vypadá to pak líp ať už je to nalepený na čemkoli.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
9.6.09, 23:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|