Autor |
Zpráva |
sharpers
|
Dawid130 píše: ano koncern VW je dobrá volba. AAA tak tam se o koupi nezmiňovat, daleko by jsi s jejich autem neodjel. nedávno koupili v AAA fabii jedni známi.. No a už Měsíc se tahají o papíry.
to je taky jak kde a jak kdy, známí kupovali před 6ti roky z aček felicii, měla najeto pod 100tis, nedavno sme ji šrotovali , měla najeto 260tis , až teď se to začali kazit ale jinak parada, ze strany aček vše super, te´d tam koupili fabii, zase naprosta spokojenosta paradni jednani ze strany aček....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
12.6.09, 20:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ono tohle dělá každej ale AAA sou největší tak je to u nich víc vidět
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.6.09, 20:41 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: ono tohle dělá každej ale AAA sou největší tak je to u nich víc vidět
Ono je to taky tím že když koupíš auto tak bezproblémový prodej nikoho nezajímá. Ale jakmile je problém tak o tom vědí všichni a všichni ho rozmazávají.
|
12.6.09, 20:53 |
|
|
ferrari
|
No pýtal som sa preto, lebo pred rokom som trošku pomáhal bratrancovi riešiť povoz a vtedy za 160 000 Sk mali v AAA (paradoxne ale musel ísť cez AAA, bo to bral nejak na splátky ainde sa to proste bez ručiteľa nedalo) Fabie 1,4 MPI bez výbavy, všetko rok ca 2000 (mali ich tam viac ks), najazdených vyše 100 000 km...proste pre mňa auto o ničom...ale za tú istú cenu mali Daewoo Kalos, r.v. 2003, 88 000 km, kupované v SR, 1,4 16V 100k, klíma, ABS, el. okná - auto po prevezení sa vyzeralo ako nové, akurát bolo vidno, že jazdilo v meste - dooškierané puklice...
Tak som mu poradil, že za tú cenu nech radšej vezme tohto Kalosa (volal som medzitým kamarátovi, ktorý viem, že tento istý model má)...
A výsledok - dodnes najazdil vyše 15 000 km, je vrcholovate spokojný ako s priestorom, tak aj chovaním, výkonom, aj spotrebou...jediný servis bol výmena oleja + výmena pr. brzdových platničiek a zavarený výfuk...
Tak len toľko, no, že za tú cenu sa dalo toto Daewoo omnoho lepšie (neporovnateľný motor a hlavne neporovnateľný vnútorný priestor) a je vrcholovate spokojný...
A s tým fiatom je to už veru trochu lepšie...
A v mojom okolí veľa ľudí ne Peugeot nadáva, aj keď nadávky sa týkajú hl. typov 207, 307 a trochu aj 407...
A ešte AAA - no, mne to príde, že každý bazár odrbáva, aj jemu v AAA slúbili servisnú knižku, kt. nikdy nedostal...dali mu letné pneu, ktoré sa ale nedajú na tento typ použiť...ale zasa myslím, že majú poriešenú garanciu za pôvod auta, tak no...skôr sa tu natíska otázka, či ísť vôbec cez autobazár...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.6.09, 21:28 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
to daewoo kalos som mal pozicane na novinarsky test na tyzden (sice uz sa to vola chevrolet aveo, ale zato som mal 2 kusy - manual a automat)
myslim ze to nie je take zle auto, ten automat bol perfektny (nejaky mercedesacky patent) bola to najvyssia vybava (elektrony, autoklima 1,4 16V)
a po 700km na oboch sme zistili asi toto:
-motor na automate bol ok, mal pisanych 74kW ale oproti cliu 74kw slabota...(zbytocne dlha prevodovka)
-motor na manuali zacal vydavat divne zvuky uz po 3 tisic km (rok vyroby 2009...)
-auto na ceste drzi len silou vole napriek najsirsim moznym gumam (185), je neskutocne nedotacave a vcelku hlucne
-autoklima je vynikajuca, do par minut je v aute ladova jaskyna
-manual bol sprevodovny dlhsie ako favorit! zrejme mali pocit ze je tam 3 liter... 50 na 4ke bolo pre to auto trapenie. ale prijemne sa to prejavilo na spotrebe
-priestor vzadu normal, fabia ma viac, aj v kufri
-interier ok, citit trosku lacnejsie materialy ale vporiadku
suma sumarum:
ako nove auto ok, ak ste nenarocni, automat 1,4 do mesta, perfektne auto
jeho hodnota klesa oproti skodovke neuveritelne, a ma aj preco, ked po 5tkm sa objavili prve problemy... (aj ked je pravda ze to auto si u novinarov svoje urcite uzilo )
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.6.09, 22:55 |
|
|
paži
|
Sadra17 píše: pazi píše: Vitezslav píše: Jaký názor máte na AAA auto? kamarád si tam koupil auto, nějaký pežota či co..při cování z garáže urval zrcátko a objevil v něm náhradní klíč, doklady od auta atd...takže nicmoc to dělaji už automobilky
hele nevím, s dokladama.. klíček jo, ale nějaký doklady tam asi nemají co dělat (byli tuším taky nějaký německý . nevím)
|
12.6.09, 23:58 |
|
|
Vitezslav
|
A co autoEsa.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
14.6.09, 10:35 |
|
|
Ondras83
|
my máme taky tuhle oktávku, co máme teď z bazaru...jenže fotr půl roku jezdil a hooodně vybíral....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.6.09, 10:56 |
|
|
MATTESS
|
jestli můžu, přihodím svůj názor:
Každé auto je o osobní sympatii. Každému se líbí něco jiného (to je novina ).
P206: byl jeden z kandidátů. Pokukoval jsem po SW (raději benzín). Uvnitř málo místa, malý kufr, sedačky mi moc nesedly a červené podsvícení přístrojů mi dost tluče do očí.
Fabia: nad tou jsem ohrnoval nos. Do doby, než jsem se svezl. Samozřejmostí byla verze kombi. Sedla mi do ruky skoro hned. Oproti P206 je prostornější, větší kufr (stačí se podívat na auto.cz). Nakonec jsem ji koupil. Po čase se mi začala i líbit, zvláště na 15" hliníkách.
Předtím jsem měl ZX 1,6, kterýho jsem bral jako čistě spotřební auto. I po roce mi baví jezdit s Fabčou, rád se s ní projedu, což se mi u ZX nestávalo.
Auto bylo u společnosti Lease Plan, jezdil s tím jeden člověk, pravidelný servis samozřejmost. Auto dostalo, co bylo třeba a je to znát. Prodával mi ho spolužák ze střední, který vozy Škoda prodává. Příště asi zvolím stejný způsob
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
14.6.09, 13:37 |
|
|
Ondras83
|
řeknu to takhle a pak už radši tyhle témata nebudu vůbec otvírat
první věc je, jak se auto líbí, jak sedne do ruky, druhá věc je, když přída na opravy a výdej financí
|
14.6.09, 14:03 |
|
|
ferrari
|
MATTESS píše: jestli můžu, přihodím svůj názor: Každé auto je o osobní sympatii. Každému se líbí něco jiného (to je novina ). P206: byl jeden z kandidátů. Pokukoval jsem po SW (raději benzín). Uvnitř málo místa, malý kufr, sedačky mi moc nesedly a červené podsvícení přístrojů mi dost tluče do očí. Fabia: nad tou jsem ohrnoval nos. Do doby, než jsem se svezl. Samozřejmostí byla verze kombi. Sedla mi do ruky skoro hned. Oproti P206 je prostornější, větší kufr (stačí se podívat na auto.cz).
Moja reč
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.6.09, 14:32 |
|
|
paži
|
Ondras83 píše: my máme taky tuhle oktávku, co máme teď z bazaru...jenže fotr půl roku jezdil a hooodně vybíral....
tojo..co vybíral táta tak to byli snad vždycky špantě opravený bouračky nebo vraky s motorem před smrtí...byl z toho dost zklamanej protože oktávku fakt chtěl..
jakej máte rok a za kolik byla?
|
14.6.09, 14:52 |
|
|
Ondras83
|
pazi píše: Ondras83 píše: my máme taky tuhle oktávku, co máme teď z bazaru...jenže fotr půl roku jezdil a hooodně vybíral.... tojo..co vybíral táta tak to byli snad vždycky špantě opravený bouračky nebo vraky s motorem před smrtí...byl z toho dost zklamanej protože oktávku fakt chtěl.. jakej máte rok a za kolik byla?
2003...66kw, nekouří, dostal k ní turbo, černej introš s béžovejma výplněma dveří, maxidot, sice manuální klima, ale jinak pohoda...všechno v elektrice, s rádiem na CD...víc tam toho není, ale to stačí
nějak 240, ale nejelo to, tak fotřik řikal, že vodešlo turbo, tak si to tam nechali, za 4 dny volali, že fakt turbo odešlo, takže sleva na 225 a dostali sme nový turbo ..jak sem s tim začalo jezdit, rozhejbalo se to
ale nebyla s liťákama a byli oloupaný 5tý vrata, ale slíbili že to opravěj...ale jaksi na to asi zapoměli, takže sme to nechali udělat po roce na vlastní náklady...jinak pohoda
je to ze Sukorad u boleslavi
|
14.6.09, 16:36 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Kup opla
|
14.6.09, 17:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
chemer píše: Kup opla
Ty ho kluka nemas rad, co?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.6.09, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|