Autor |
Zpráva |
bitmap
|
Ale pouzil
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
22.6.09, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
deti, sklapnite k veci
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.6.09, 20:45 |
|
|
werty
|
bitmap píše: Ale pouzil
Tak jak se má psát správně ano Hold budeš si muset buď oprášit znalosti německého jazyka nebo se příště vyvarovat jeho používání jelikož to pak vypadá že se snažíš o něco čemu nerozumíš.
deekay: Omlouvám se za OT.
|
22.6.09, 20:50 |
|
|
gokralik
|
Věřím Tyllu. Mám ho přes čtyři roky provozu na LPG a oba tlumiče jsou OK. U jednoho akorát nahnívá to "přeplechování". Jenom ta trubka už je horší...v jednom místě budu mít asi i dírku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
22.6.09, 20:52 |
|
|
bitmap
|
werrty: Ja se vecne snazim o neco, cemu nerozumim
... ale myslim si, ze scheissdrek by se dal povazovat za zhovadily newspeak typu konkól, lančbrejk, nebo napr. sloveso fokusovat, coz tedy znaci, ze ja jsem v pravu a ty jsi hnidopich
deekay: ja se za OT neomlouvam, protoze jednou je karsit scheissdrek, tak zustane scheissdrekem, i kdyby kdyby se to treba psalo Scheißdreck
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
22.6.09, 20:54 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
mne je uplne jedno co to bude za znacku ak to vydrzi aspon 4 roky a neznie ako pi*o woe tunink (teda nech to je tiche)
ale klasicky sa samozrejme nezhodneme co uz
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.6.09, 20:59 |
|
|
werty
|
bitmap: Pokud jsi člověk který tento newspeak používá tak tím hůř. Ale očividně je konstruktivní diskuze s tebou nemožná. A jak mi bylo právě přes SZ sděleno tak hnidopich jsi akorát tak ty. Bohužel i dnes exitují lidé kteří mají neustále potřebu mít poslední slovo ..pokud jsi i ty jeden z nich tak pokračuj... můžeš to pojmout jako one man show
|
22.6.09, 21:00 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthesa na vas
|
22.6.09, 21:03 |
|
|
bitmap
|
Och, jsem setren ... zivot bez smyslu pro humor musi byt nesnesitelne utrpeni.
Jen by me zajimalo, kterej bidak tady na me pres SZ donasi, bodejt by mu deti krive chcaly!
|
22.6.09, 21:05 |
|
|
NOVON
|
Už jsem to tady psal několikrát.Stačí nějaký levný,před montáži ho natřít několikrát silikónovou vypalovací stříbřenkou a po montáži mrknout kde je nejnižší bod tlumiče a vrtnout tam 1,5 mm vrtáčkem dírku,ať může nakondenzovaná voda odkapat..Tohle to výrazně prodlouží životnost výfuku,hlavně koncového dílu,který se tolik neprohřívá..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.6.09, 20:01 |
|
|
Ondras83
|
vejfuk na feldě 1,6 s 20 tis najeto z roku 1997
http://ondras83.rajce.idnes.cz/felda_21 ... C02026.JPG
3 fotky za sebou
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.6.09, 20:17 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
NOVON píše: Už jsem to tady psal několikrát.Stačí nějaký levný,před montáži ho natřít několikrát silikónovou vypalovací stříbřenkou a po montáži mrknout kde je nejnižší bod tlumiče a vrtnout tam 1,5 mm vrtáčkem dírku,ať může nakondenzovaná voda odkapat..Tohle to výrazně prodlouží životnost výfuku,hlavně koncového dílu,který se tolik neprohřívá..
no, to by mi houno pomholo, mne vyhnil zvnutra, zvonka ani naznak...
|
23.6.09, 20:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
vyhnil ti zevnitr proto, ze v nem zustavala voda!
|
23.6.09, 20:21 |
|
|
NOVON
|
deekay píše: NOVON píše: Už jsem to tady psal několikrát.Stačí nějaký levný,před montáži ho natřít několikrát silikónovou vypalovací stříbřenkou a po montáži mrknout kde je nejnižší bod tlumiče a vrtnout tam 1,5 mm vrtáčkem dírku,ať může nakondenzovaná voda odkapat..Tohle to výrazně prodlouží životnost výfuku,hlavně koncového dílu,který se tolik neprohřívá.. no, to by mi houno pomholo, mne vyhnil zvnutra, zvonka ani naznak...
Přesně jak psal VÍT, zůstává ti tam voda,protože jsi tam neměl odkapovou dírku,a proto ti vyhnil zevnitř..
Jinak čti pořádně,myslím,že jsi skončil u te stříbřenky,že?;-)
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.6.09, 21:37 |
|
|
Pech.
|
na autě mám tyll... nejdříve se vysypal vlnovec to je opraveno... pak prohnil v jednom místě v prvním ohybu z středním tlumičem, zavařil jsem to, a dám mu ještě šanci..
ale.... prostřední díl vyluzuje zajímavé, krajně odpudivé šustění, hlavně na volnoběh... nevím čím, ale je o on... zvenku vypadá zdravě, nic utrženého není.. když do něj bouchnu tak nic... asi se jebe nějaká přepážka... nebo co, ale nevím.
dříve jsem si myslel že to dělá takovej ten kokotinec co vede od svodů do katalyzátoru (karburátor katalyzátor LX93) to jsem přivařil a nic se nezměnilo...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
23.6.09, 23:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|