|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
bubu
|
favorit zacal cukat
Ahojte, už jsem tady psal, že jsem favorita po děšti nenastartoval. Teď zas něco jinýho: jedu dneska domu z práce a najednou průtrž mračen. A po chvilce když jsem přidal plyn tak to začlo cukat, vynechávat. Když jsem tam měl tak čtvrt plynu tak v pohodě ale jak sem přidal tak tohle. Když jsem dal plnej tak jakoby uplně dead. Můžete mi poradit co s tim? dik
jo favorit s karbcem..
_________________ Škoda Favorit 135, 43kW
|
1.7.09, 16:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
a maš v tom LPG? mi to delalo lpg a ted i benál ja si myslím že nemáš utesněný pořádně motor jako já pak to přisává nekde vzduch a klesá výkon...ti chytřejší tady ti poradí co a jak udělat
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
1.7.09, 16:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo ti chbí šus plech, nemáš správně kabely Vn kteríé obepínají svíčku, na ETZ ti plápolá manžeta, a podobné neduhy ve VN miloš
|
1.7.09, 18:25 |
|
|
michalkatka
|
keď ti to robí za mokra máš hnilý nosník blatníka nad ETZ a toadiaľ ti voda tečie priamo na ETZ...
alebo nemáš krycie plechy pod motorom a našpliecha ti to vodu na elektriku, alebo VN....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.7.09, 18:27 |
|
|
bubu
|
šus plech?? to je co?:) zas tak tomu nerozumim. LPG nemam, normal benzin.. tak ja juknu na tu ETZ. Je to teda ta mala krabicka na levo co k ni vedou dva dratky od rozdelovace?
_________________ Škoda Favorit 135, 43kW
|
1.7.09, 19:57 |
|
|
michalkatka
|
bubu píše: šus plech?? to je co?:) zas tak tomu nerozumim. LPG nemam, normal benzin.. tak ja juknu na tu ETZ. Je to teda ta mala krabicka na levo co k ni vedou dva dratky od rozdelovace?
šusplech je myslený krycí plech pod motorom a ETZ je tá škatuľka čo tam idú dráty s rozdeľovača...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.7.09, 22:20 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|