Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 00:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 kúpa auta prosim radu 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
Je to divný že je tady tolik lidí co doporučuje Focuse ale já bych ho taky chtěl, hodně. Slyšim na něj jenom chválu.

8.7.09, 20:42
Pspvek Reklama

Dezertér

Příspěvek 
Jsou lidi co i strašně nadávaj a já jim to neberu. Hodně slyším na 1.8 TDCi že se nepovedlo. Ale benzínáky supr.

Mě se moc líbí řízení...příjemně posílené ne jak ve Fobii bez citu. Brzdy mě taky vyhovují. Sere mě teda velmi krátký krok plynového pedálu, ale holt 3 roky v Rápu udělali své. No a počas sem si nezvyk také na krátké a přesné řazení. Holt opět Rápo.

Komplet to ale přebíjí podvozek. Radost jezdit. :P

Otec má teda 1.8 16V 85kW kombajn rok výroby myslim 2000 a když valej na dovču směr Šumava, tak povidal že si frčí pod 7litrů prej i kolem 6.5

Designu se nebojíme...holt je odvážný. 8)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

8.7.09, 20:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
když jsem jel prvně s Focusem (to bylo asi v 99), jelo se mi s ním moc dobře. Když jsem s ním jel loni, nějak mi už nesedl.
Je to jednoduchý - jak bylo psáno x-krát, vyber kandidáty, projeď se s nimi a uvidíš. Mně třeba Fabia sedla du ruky hodně rychle

9.7.09, 06:36

Příspěvek 
focus mame v domacnosti je to 99..nato rok v kvalitnej vybave..je to 1.6 benzin ten motor sa mi super podaril..hra to na spotrebu aj na vykon tych 105koni do mesta aj nekam inam uplne bohate staci..a este k tomu ked mas cierneho focusa combi s neakym fajnovymi elektronmi tak neni o com to auto vyzera k svetu

9.7.09, 11:47

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Jsou lidi co i strašně nadávaj a já jim to neberu. Hodně slyším na 1.8 TDCi že se nepovedlo. Ale benzínáky supr.

Mě se moc líbí řízení...příjemně posílené ne jak ve Fobii bez citu. Brzdy mě taky vyhovují. Sere mě teda velmi krátký krok plynového pedálu, ale holt 3 roky v Rápu udělali své. No a počas sem si nezvyk také na krátké a přesné řazení. Holt opět Rápo.

Komplet to ale přebíjí podvozek. Radost jezdit. :P

Designu se nebojíme...holt je odvážný. 8)

presne toto by som aj ja povedal, diesle neboli príliš podarené, a Fobia je taká hračka-všetko ideľahúčko, ako na PS2...Focus je radosť jazdiť - spätná väzba od volantu super, podvozok super...ešte dodám, že ten 1,6 je dosť naťažko (nadlho) sprevodovaný, na 2 ku dá 100 km/h a na 3ku aj 140 km/h...a benzín je benzín, darmo...som presadol z Octy II 1,9 TDi (mala najazdených okolo 30 000 km) do Focusa 1,6 B (ten mal 400 000 km) a ten Focus bol balzam na uši...fakt ale aj je, že som šlapol na plyn ako na Octe a...nič...proste ale je to neprepĺňaný benzín, no...aj kámoš má Focusa 1,6 a spotreba to isté, ako moje skúsenosti (aspoň tak vraví, no)...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

12.7.09, 08:50

Příspěvek 
MurphYnko píše:
u ked mas cierneho focusa combi s neakym fajnovymi elektronmi tak neni o com to auto vyzera k svetu
Presne tak má kámoš, ale krátkeho...je to super :!:

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

12.7.09, 08:51

Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
Příspěvek 
Já v září koupim FoFoII 1,6 pokud možno s variabilnim časovánim ventilů. Jako nevýhoda druhé generace focusů je asi interiér, oproti škodovce (a vlastně celé vw grupě) ho má daleko míň hodnotný- levné plasty, furt něco vrže a špatné odhlučnění. Ale zase na druhou starnu se celý interiér velmi jednoduše rozebírá 8)

12.7.09, 09:28

Příspěvek 
no tak já bych šel do punta kolem roku 98 - 99, seženeš celkem levně, už jsou tam vychytané relativně všechny věci, protože je to mk1 a jedny z posledních modelů, je to pozink, údržba super, díly v pohodě cenově asi jak na fávo/fel. Jednoduché spolehlivé auto (říkejte si co chcete) a pokud natrefíš na verzi 75, nebo 85 (1,2 16V) budeš se hodně divit jak to jezdí, ujedeš s tím i tdičkům - pokud trefíš na verzi sporting tak to je paráda, krásná výbava, nejlepší 1,2 ve své třídě, spotřeba kolem 6 tky. Až budu já vybírat auto, půjdu do punta. Oktávka a podobné nesmysly se vnitří prostorností můžou jít zahrabat a za tím si stojím. Pokud nekoupíš bourané tak ti nezrezne, páč je pozink, pokud punto rezne, bylo bourané a jsou tam druhovýrobní díly, které jaksi už pozink nejsou, protože jsou made in poland. Dneska seženeš perfektní punto jedničkové do 50, dvojkové kolem 70-80 a taky je to slušné auto, o třídu výš, ale vnitřní prostornost byla lepší u první verze. takže toť můj názor

17.7.09, 09:20
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
tam se mi nelíbí akorát snímač otáček respektive ho udělali na řemenici a dole takže na něj lítá všechen bordel :sick:

17.7.09, 09:25
Profil ICQ

Příspěvek 
myslíš u mk1 nebo 2?

17.7.09, 09:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3