Kontrolka systém kontroly výfukových plynů škoda Fabia
Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Jasně,ale u MPI jsem to ještě nedělal,tak to budu muset kouknout do chytrý knížky.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
9.7.09, 15:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Já myslel že princip výměny svíčky je furt stejný Já nechápu že se vám stihnou rozsvítit nějaké kontrolky. Mě motor v FI skapal i bez kontrolek. A zatím jsem nikdy žádnou vážnou neměl.
|
9.7.09, 20:38 |
|
|
Ondras83
|
svíce jsou uplně stejný jako u škodáren, akorát místo kabelů je zapalovací modul, jak se postavíš před auto, tak napravo do něj vede konektor, ten odpojíš a pak přesně proti tobě jsou 2x M6 ibusy na 5tku imbusklíč...ty odšroubuješ a lištu vytáhneš ze svíček, pak pracuješ stejně jako u všeho jinýho, pak natlačíš lištu na svíčky, zašroubuješ imbusy, zapojíš konektor a jedeš
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.7.09, 21:16 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
na svíce se podívej ale to co tu popisuješ je standartní odejítí první lambdy. Docela běžná věc. Už je také měněná a od tej doby ŤUK ŤUK to nezlobí. Nezapomínej, že to je spotřební materiál.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
9.7.09, 21:19 |
|
|
Vitezslav
|
Tak jsem kontroloval svíčky.Ještě jsem špatný neviděl,ale tyhle měli na rozdíl od novejch elektrodu skoro do ,,špičky".Tak jsem je vyměnil.Ujel jsem cca 1km a kontrolka se mi rosvítila za jízdy znova.Lambda je nová,svíčky taky,tak nevím.
|
10.7.09, 16:42 |
|
|
Vitezslav
|
Nenapadá vás něco,objíždím jenom dokola servisy a pouštím prachy.A ani si pořádně nezajezdim.Zlatej favorit.
|
12.7.09, 12:22 |
|
|
Jiri
|
Vitezslav píše: Nenapadá vás něco,objíždím jenom dokola servisy a pouštím prachy.A ani si pořádně nezajezdim.Zlatej favorit.
ses z daleko no kdyby jsi jel na sraz tak bych se ti kouknul co tam skace....chtelo by to vedet co tam skocilo zazavadu ted kdyz mas novou lambdu muze byt problem v pripojeni treba
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
12.7.09, 13:05 |
|
|
Vitezslav
|
Zejtra vyzkouším jestli by mi to někde hodily na diagnostiku a dám vědět,jestli je to ta samá,nebo jiná.Akorád nikde nejsou moc ochotný mi to tam dát hned.
|
12.7.09, 13:14 |
|
|
Jiri
|
Vitezslav píše: Zejtra vyzkouším jestli by mi to někde hodily na diagnostiku a dám vědět,jestli je to ta samá,nebo jiná.Akorád nikde nejsou moc ochotný mi to tam dát hned.
ja bych i byl ale je to daleko na fabce ma DL 16 konektor tak si kup kabel a diagnostikuj doma
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
12.7.09, 13:38 |
|
|
Vitezslav
|
Program mám,kabel je na cestě,ale noťas chybí.Bydlim v paneláku a z okna bych nedosáhl.
Naposledy upravil Vitezslav dne 12.7.09, 15:41, celkově upraveno 1
|
12.7.09, 15:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vitezslav píše: Jen se zeptám,neukáže vadné svíčky diagnostika?
ukáže naskočí ti tam v paměti tak šest závad když si je zadáš do visu tak ti tam vypadne tak na týden práce,o svíčkách ani slovo přitom jsou klidně nové
dáš správné svíčky a pamět závad O miloš
|
12.7.09, 16:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vitezslav píše: Tak jsem kontroloval svíčky.Ještě jsem špatný neviděl,ale tyhle měli na rozdíl od novejch elektrodu skoro do ,,špičky".Tak jsem je vyměnil.Ujel jsem cca 1km a kontrolka se mi rosvítila za jízdy znova.Lambda je nová,svíčky taky,tak nevím.
ty svíčky jsou do špičky proto aby se ti neudělala kapka mezi elektrodama miloš
|
12.7.09, 16:11 |
|
|
Vitezslav
|
Aha,ale ty nový jsou rovný.
|
12.7.09, 16:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle visu máš proměřit ty ovody od konektoru na lambádu po konektor k řj a ještěmuíš stím kíblem lomcovat jetli je praklý signál vypadne miloš
|
12.7.09, 16:23 |
|
|
Vitezslav
|
No tak to bude pěkný sra.. .
|
12.7.09, 16:28 |
|
|